Kiváló
vélemény a

Válogatás úszóoktatókból Budapesten és környékén

5,0 /5

Úszásoktatók átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 1 véleménnyel rendelkeznek.

7000 Ft/óra

Oktatóink 100 %-ának első órája ingyenes! Úszó órák átlagosan 7000 Ft-ba kerülnek

Soha nem volt még ilyen egyszerű oktatót találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj oktatódnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes oktatót és keresgélj addig, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💸 Mennyi egy úszás óra átlagos ára Budapesten?

Budapesten  egy úszás óra átlagos ára 7000 Ft.

Az árak a következőktől függően változnak:

 •  úszás tanár tapasztalata
 • oktatás helyszíne (online vagy otthon)
 • az órák időtartama és gyakorisága

Tanáraink 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait (0)

🎯 Miért érdemes úszás órát választani Budapesten?

Tapasztalt tanárral egy úszás óra lehetőséget ad a gyorsabb fejlődésre.


Te választhatod ki a tanárt, és teljes szabadságban tervezheted személyes vagy online órádat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a tanárral tudd megválasztani és megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével megtalálhatod a számodra legideálisabb magántanárt több száz profil közül Budapesten.


Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Úszás tanárok tartanak online órát?

Úszás tanárok többsége online órát is tart.

Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket, vagy állítsd be a keresési szűrőt "online órára" és fedezd fel az online Úszás órákat.

💼 Hány úszás tanár áll rendelkezésre Budapesten?

4 úszás tanár jelzi, hogy korrepetálna Téged úszás tantárgyból.


Megnézheted profiljaikat, és kiválaszthatod az elvárásaidnak leginkább megfelelőt Budapesten.


Válassz ki egy órát több mint 4 profil közül .

✒️ Milyen átlagos értékelést kap egy úszás tanár Budapesten?

1 értékelésből, a tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adnak.


Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Tudj meg többet a leggyakrabban feltett kérdésekről .

Szeretnél elkezdeni úszni magánoktatóval?

Egy hatalmas választék oktatókból

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Úszótanfolyam Budapesten magánoktóval

Kinek és miért érdemes úszni tanulni?

Először is mindenkinek! Nem csak a jövő Egerszegi Krisztináinak és Wladár Sándorainak, akik  olimpiai érmeket szereznek Magyarországnak, hanem valóban mindenkinek, tekintet nélkül az életkorára! 0 éves kortól bármeddig!

Úszásoktatásra általában azok járnak, akik nem tudnak úszni. És inkább gyerekek, mint felnőttek. Pedig a felnőttek állítólag gyorsabban megtanulnak úszni… Szóval ha eddig nem mertél beiratkozni úszásoktatásra, mert szégyellted a korodat, és azt gondoltad, hogy ha eddig nem jött össze, talán már nem is érdemes, végy egy nagy levegőt és vágj bele! Akkor is, ha elfoglalt vagy, ha nyugdíjba készülsz, vagy esetleg már régóta nyugdíjas vagy!

Mozgásra mindenkinek szüksége van, és az úszás az egyik legkiegyensúlyozottabban fejlesztő mozgásforma. Szinte minden fontos izomcsoportot megmozgat, ráadásul megerőltetés nélkül. Ezért ajánlják azoknak is, akiknek ízületi problémáik vannak, vagy balesetük volt. Jót tesz a szívnek és a tüdőnek, élénkíti a vérkeringést, javítja az erőnlétet. Hosszú távon még a vérnyomásra is jó hatással van.  Ugyanakkor megnyugtat és ellazít: leírhatatlan érzés szabadon és könnyedén mozogni a vízben, vagy csak lebegni! Még az uszodában is, hát még a természetes vizekben, a Balatonban vagy a tengerben!

Olyanok is járnak úszásoktatásra, igaz, ritkábban, akik tulajdonképpen tudnak úszni, talán járnak is uszodába rendszeresen, de nem úsznak szabályosan, mert nem oktatótól vagy edzőtől tanultak. Ők a technikájukat szeretnék finomítani, ez ugyanis sokat számít: aki jó technikával úszik, sokkal kisebb erőfeszítéssel sokkal gyorsabban tud úszni. És persze szebben is.  

Mit lehet tanulni egy úszásórán?

A kezdők úszásoktatása nem úszással kezdődik, és semmiképpen sem mély vízben, hanem vízbe szoktatással egy sekély gyerekmedencében. Először ugyanis le kell küzdeni a víztől való félelmet, esetleg víziszonyt. Az úszásoktatók sok játékkal tanítják meg lebegni, a fejet a vízbe tenni, siklani a kicsiket. A tényleges oktatás csak ezután következik.

 Az oktatók, akár egyéni, akár csoportos órát tartanak, felmérik az igényeket és azt, hogy a tanítványaik hol tartanak: ehhez igazítják az óráikat. Megtanítanak szabályosan úszni mind a 4 alapúszásnemben, vagyis mellen, háton, gyorsban és pillangóúszásban. Vannak, akik ezen kívül megtanítják a delfinúszást is, ami tulajdonképpen a pillangó alapja és előkészítése (kizárólag a pillangóúszás lábtempója) és az úszóversenyzők pihenő úszását is (mell lábtempó és pillangó kéztempó háton). Ezt kár kihagyni: lazításra és nyújtásra is remek, és valóban nagyon pihentető!

Hol lehet úszni tanulni Budapesten?

Minden nyilvános uszodában és sportegyesületekben. Vagyis nagyon sok helyen. A gyógyfürdőkben nem, mert gyógyvízben, különösen hévízben nem tanácsos úszni, nem arra való! Igaz, vannak olyan gyógyfürdők, például a Lukács vagy a Rudas, ahol van úszómedence is.

A nagyobb uszodákban nemcsak 25, hanem 50 méteres medence is van, a gyakorlott úszók inkább oda járnak. A kisebb, esetleg külvárosi uszodákban viszont kisebb a forgalom, déltájban akár egyedül is lehetünk a medencében, vagy legalább is a sávban.

A legtöbb uszodában tartanak:

 • egyéni úszásórákat gyerekeknek és felnőtteknek,
 • kismama úszást,
 • babaúszást,
 • vízbe szoktató órákat (a víziszony leküzdésére),
 • csoportos órákat kisgyerekeknek, kamaszoknak és felnőtteknek,
 • nyári úszótáborokat,
 • úszóedzést gyerekeknek és felnőtteknek,
 • vízi aerobikot,
 • szinkronúszást.

Az olimpiai uszodákban, ahol mindig van erre alkalmas, nagyon mély medence, könnyűbúvárkodást és műugrást is lehet tanulni.

Ha bármelyik óra érdekel, legjobb helyben tájékozódni. Az uszodák honlapján is meg lehet találni a legfontosabb információkat, általában az oktatók elérhetőségét is. Ha pedig rákattintasz a Superprofra, áttekintheted a teljes budapesti kínálatot!

 Keress úszásoktatót vagy úszóedzőt a Superprofon!

Nem érdemes messzire menni: keress rá arra a kerületre, ahol laksz! Biztos, hogy sok találatod lesz, egyre többen hirdetik magukat az úszásoktatók közül is a Superprofon! Bízhatsz bennük, mindegyikük Testnevelési Egyetemet végzett: úszni tanítani nem lehet másképpen! Azért pillants rá a profiljukra és a róluk írt véleményekre!

Tudnod kell, hogy a Superprofon nincs fix óradíj, erről, ahogy minden másról is (uszoda, időpont, gyakoriság) a kiválasztott oktatóval fogsz megállapodni. Az első óra általában ingyenes próbaóra, tehát lesz időd dönteni!

Mindened megvan, fürdőruha, papucs, fürdőköpeny, úszósapka is? Úszószemüveg? Pár kattintás, és lehet, hogy holnap már mész az uszodába…!

Mit szeretnél tanulni ?