Kiváló
vélemény a

Válogatás történelem tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Történelem magántanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 91 véleménnyel rendelkeznek.

3091 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Történelem órák átlagosan 3091 Ft-ba kerülnek.

1 h

Tanáraink átlagosan 1 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes tanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a megfelelőt ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Történelemóra átlagos ára?

Egy Történelem óra átlagos ára 3091Ft


Számos tényezőtől függ:


  • történelem tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Történelemórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Történelem tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Történelem magántanárok tartanak online órát?

Történelem tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Történelemórákat.

🎓 Hány Történelem magántanár áll rendelkezésre ?

444 történelem tanár felajánlja, hogy segít neked történelem tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 444 profilból.✒️ Hogyan értékelik a történelemtanárokat?

91 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél felkészülni egy töri tanár segítségével?

Egy hatalmas választék történelem tanárokból

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Történelem korrepetálás magántanárral iskolásoknak és felnőtteknek

Miért járj történelemórára?

Matematika, fizika, kémia, földrajz, korrepetálás… eleged van az egyhangú ismétlésből és a műveltségedet is szeretnéd szélesíteni a tanulással?

A történelemórák akkor valószínűleg neked valóak! Történelemóra alatt nem a monoton, pedagógiai szempontból néha értékelhetetlen órákat értjük, hidd el, egy történelemóra akár örömforrás is lehet az életedben azon felül, hogy az egyetemi jelentkezésre és az érettségire is felkészít. 

A történelem ugyanis nemcsak egy tantárgy, és pont az a lényege a magánóráknak, hogy erre rávezessenek! A történelemórák az általános műveltség alapjait adják, nem mellesleg pedig rengeteg készségedet és képességedet fejlesztheted majd (erre még visszatérünk)

Mit tanulhatsz történelemórán?

Mikor volt a Kiegyezés? Na és Olaszország egyesítése? Hány hivatalos nyelv van Svájcban? Milyen nyelv(ek)en beszélnek a Kongói Demokratikus Köztársaságban? Melyik országban sakkoztak először? Kik jártak először az amerikai kontinensen? Kik azok az ujgurok és miért beszélnek róluk annyit a hírekben? Mi történik Ukrajnában és miért? 

Ezek a kérdések mind-mind történelmi töltetűek, hiszen egy országban egy nyelv ugyanúgy történelmi (és társadalmi) okokból lesz hivatalos nyelv, mint ahogyan adott népcsoportok is történelmi (és egyéb) okokból kerülnek egészen megrázó körülmények szituációkba. 

Az aktuálpolitikát is sokkal jobban megérted majd, ha látod a mögöttes történelmi magyarázatokat, és a politikusok is könnyebben irányítják az országot, ha már látták az ellenpéldát bizonyos élethelyzetekre.

Történelemórát tartani egyáltalán nem ugyanaz, mint történelemórára járni. Az órán a tanárod történelmi tudásának köszönhetően olyan képzésben részesülsz, ami széles körű ismereteket biztosít. Hiszen mindig arra lyukadunk ki, hogy a jelent akkor érthetjük meg leginkább, ha a történelmi eseményekkel is tisztában vagyunk. Ez a történelemóra egyik legfontosabb aspektusa is!

Ezenfelül, ha az időd engedi, még ha nem is érettségire készülsz fel vagy a házi feladattal akadnak gondjaid, a magán (vagy csoportos) történelemórákkal akár egészen különleges ismeretekkel csillapíthatod a tudásszomjadat.

Végül, de nem utolsósorban a történelemórán az elemzési képességeidet is fejlesztheted. Azzal, hogy megértesz egy szöveget, a történelmi események közé tudod illeszteni és megérted a kronológia fontosságát, a tudás lángját tartod életben. Felsőben, gimiben, de még egyetemistaként is rengeteget tanulhatsz a magántanárodtól, már csak a pedagógiát tekintve is!

Ugyanis, bár semmi köze egy földrajz- vagy matekórához, sem az egyetemi előkészítőhöz, a történelemóra iskolai és személyes segítségnyújtás is egyben.

Hol keress történelemkurzust?

Egy otthoni történelemóra lehetővé teszi minden diák számára, hogy átismételje a nagy klasszikusokat, de arra is lehetőséget ad, hogy — akár első, akár sokadik kurzusról van szó — a diák önmagáról, a képességeiről és a szövegértési stratégiáiról tanuljon.

Ehhez azonban fel kell tenni először is a címben látható kérdést! Ennek több módja is van:

— korrepetitor

— magántanár, például itt a Superprofon

— ismerősön keresztül

— az iskoládban (gimi, felső tagozat) a szaktanár

— az egyetemeken is van lehetőség néha behallgatni egyes kurzusokba

— a családoddal

Látjuk tehát, hogy a történelem korrepetálás (vagy -tanulás) igazából mindenhol ott van. Néha egyenesen magántanárral, ahol teljesen a te igényeidhez van szabva az óra. Készen állsz a tanárkeresésre, hogy jobban alakuljon a tanéved?

Ha magántanárt keresnél, van néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni, mielőtt választasz! Először is, gondold végig, mik is a céljaid a történelem különórákkal! Csak elmélyítenéd és kibővítenéd a már meglévő ismereteidet, vagy teljesen új vizekre eveznél? Nem mindegy az sem, mennyi pénzt és időt tudsz rászánni! Heti egy órában teljesen más tempóban haladsz majd, mint 4-5-ször ekkora óraszámban! 

Az sem mindegy, a tanárodnak milyen a képesítése és mennyi tapasztalattal rendelkezik. Tanított már korodbelit, aki a te szintednek megfelelő történelmi ismeretekkel rendelkezett? Na és milyen jellegű egy órája? Milyen módszertannal közelíti meg az adott témakört? 

Többek között ezekről érdemes beszélgetni a magántanárral, mielőtt még bármibe belevágnátok, hogy utána egyikőtöket se érje csalódás.

Ki járhat történelemórára?

Általános iskolás diákoktól elkezdve a magánórák iránt érdeklődőkig bárki elvégezhet egy történelem témájú tanfolyamot. Egyesek még a nyári szünet alatt is különböző kurzusokra vagy különórákra járnak, hogy felkészüljenek a versenyekre. Az otthoni korrepetálás pedig mindenki számára elérhető. 

Elsősorban azok szoktak különórákra járni, akik például az érettségire szeretnének kicsit jobban felkészülni, de az sem ritka, amikor valaki egy adott témakörben szeretne jobban elmélyedni és ehhez kéri egy szakember segítségét. Van, aki pedig családfakutatás céljából kezd el többet foglalkozni a történelemmel!

Vajon neked is tetszeni fog? Ki tudja? Nincs rossz ok a történelemtanulásra. Az érettségi után az egyetemen, majd a munka világában is hasznosíthatod az itt elsajátított tudást!

Mit szeretnél tanulni ?