Kiváló
vélemény a

Válogatás tánctanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink 91%-ának az első órája ingyenes!

5882 Ft/óra

Tanáraink 91%-ának az első órája ingyenes! Tánc órák átlagosan 5882 Ft-ba kerülnek.

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tánctanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes tánctanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Táncóra átlagos ára?

Egy Tánc óra átlagos ára 5882Ft


Számos tényezőtől függ:


  • tánc tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Táncórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Tánc tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Tánc magántanárok tartanak online órát?

Tánc tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Táncórákat.

🎓 Hány Tánc magántanár áll rendelkezésre ?

11 tánc tanár felajánlja, hogy segít neked tánc tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 11 profilból.✒️ Hogyan értékelik a tánctanárokat?

2 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél felkészülni egy tánctanár segítségével?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Tánc oktatás a legtehetségesebb táncosokkal!

Miért tanulj meg táncolni?

A világ minden országában fontos szerepet tölt be a tánc művészete. Az afrikai táncoktól a keleti táncokon át a hip-hopig minden stílus megtalálható és gyakran egy adott társadalmi helyzetet vagy az ország történelmét tükrözik.

A tánctanulással tehát az ország történelmét is jobban megérted majd, így könnyebben beilleszkedsz majd például egy új helyen vagy jobban elmélyedsz a téged körülvevő új kultúrában. Ez azonban nem minden!

A tánc a testre és az elmére gyakorolt pozitív hatásai

A tánctanulás, függetlenül a stílustól, számos előnnyel jár a test és az elme számára. Páros tánc, jazz, klasszikus, rock, hip-hop, rumba, salsa, bachata… Mindegyikhez fizikai erőnlét kell és nagy általánosságban elmondható, hogy a táncóra (gyermekek, tinédzserek, felnőttek számára) a fittség megőrzésének az egyik legjobb módja!

A rugalmasság kulcsfontosságú a táncban és a magánórák kiválóan alkalmasak arra, hogy fejlődj ezen a téren. Ebből azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a tánc egy igazi sport! 

A táncórák a kreativitást is fejlesztik, hiszen a tánc is egy művészet, a testtel és a zenével való önkifejezés egy módja. Az improvizációs vagy koreográfiai foglalkozások fantáziát és stílust igényelnek (különösen a kortárs tánc, a modern jazz vagy a hip-hop). A foglalkozások előrehaladtával a táncosok olyan kreativitásra tesznek szert, amelyet a mindennapi vagy szakmai életben is hasznosítani tudnak.

A tánc egy hosszú munkanap (vagy -hét) után kitisztítja az elmét. A mozdulatokra való összpontosítás és a felszabadultság-érzés lehetővé teszik, hogy ellazulj és levezesd a felgyülemlett feszültséget. Mentális szinten pedig a tánc koncentrációt és memóriamunkát igényel: kiváló gyakorlat az agy számára és segíthet megelőzni az Alzheimer-kórt!

Tippek, hogy megtaláld a tökéletes tánctanárt

Ha már eldöntötted, hogy megtanulsz táncolni, itt az ideje, hogy kiválaszd a megfelelő tanárt, akinek a segítségével a saját tempódban haladva egyre ügyesebben táncolsz majd. A neked megfelelő tánctanár kiválasztásához érdemes tömb kritériumot is figyelembe venned!

Először is, a tanárod profiljának meg kell felelnie az elvárásaidnak! Nyugodtan kérd el a tanár diplomáit és faggasd ki a tanítási tapasztalatáról! Ez lehet táncosként, tanárként vagy akár koreográfusként szerzett tapasztalat, a lényeg, hogy a te célod szempontjából hasznos legyen.

A tánctanárt a képességeid és a tánccal való céljaid figyelembevételével kell kiválasztanod. Gondold végig, mennyi pénzt tudsz rászánni, hiszen az árnak összhangban kell lennie a pénztárcáddal. Ennek a leghatékonyabb módja, ha meghatározod, körülbelül mennyit szeretnél és tudsz táncórákra költeni és megnézegeted, mely tanárok esnek ebbe az árkategóriába.

Mielőtt beiratkozol valahova, fel kell mérned a tánctudásodat, vagyis hogy milyen szintű csoportba kerülj! Itt a Superprofon olyan tanárokat találsz, akik alkalmazkodnak majd a szintedhez és a céljaidhoz. Ha csak néhány alaplépést tanulnál meg, hogy jól érezd magad, nincs szükséged nagyon tapasztalt tanárra. Ha klasszikus táncosként szeretnél karriert, kereshetsz egy kortárs befutott táncost. Kezdők, tapasztaltak, felnőttek vagy gyerekek, amatőrök vagy profik… a platform különösen gazdag tánctanár kínálatából bárki ki tudja választani a neki leginkább megfelelőt.

Tanfolyamok a közelben, otthon vagy online

Ahhoz, hogy a legjobb körülmények között fejlődj, fontos, hogy a táncórád időpontja illeszkedjen az időbeosztásodhoz. Itt a Superprofon pontosan ezért kínálunk neked lehetőséget arra, hogy otthonodhoz a legközelebb találj magán tánctanárt, vagy akár táncstúdiót vagy tánciskolát, ha inkább ezek tűnnek kényelmesebbnek.

A platformon lehetőséget biztosítunk csoportos órákra is, hiszen ezek ár szempontjából gyakran vonzóbbak, ráadásul tánctanulás közben új barátokat is szerezhetsz. Sőt, a Superprofnál előfizethetsz csomagokra, hogy olcsóbb legyen az óradíj!

A megfelelő tanár megtalálása pedig nem is lehetne egyszerűbb: írd be az irányítószámod a keresőbe és megjelenik az összes tanár a közeledben. Ezután finomíthatod a keresést a stílus megadásával: modern jazz, hip-hop, zumba, kortárs tánc, klasszikus tánc, swing, rock, keleti tánc, salsa… Mindenki  számára van valami érdekes!

Ennek a rendszernek az az előnye, hogy akkor vehetsz részt az órákon, amikor az neked a legjobban megfelel, nem kell megváltoztatnod az időbeosztásodat, sem külön időt szánnod a foglalkozásra. Azért, hogy néha-néha részt vehess az órákon, nem kell évi- vagy hetibérletet venned, mint az sok stúdióban, iskolában vagy szervezeteknél már bevett szokás.

Végül pedig, ha anélkül szeretnél megtanulni táncolni, hogy elmennél otthonról, néhány tanárunk webkamerán is elérhető! A 2020-as karanténhelyzet óta a tanár egyre rugalmasabbak és a kínálat jelentősen fejlődött ilyen téren.

Szóval, készen állsz a következő Dance Battle-re? Vedd fel a kapcsolatot a neked szimpatikus tanárral, ha alternatívát keresel a stúdiók vagy a tánciskola helyett!

Mit szeretnél tanulni ?