Kiváló
vélemény a

Válogatás online személyi edzőkből

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Edzőink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 14 értékeléssel rendelkeznek

4320 Ft / óra

A legjobb árak: edzőink 100 %-ának első órája ingyenes és az óra átlagosan 4320Ft

1 h

Edzőink átlagosan 1óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű online edzőt találni

2. Szervezzétek meg az online személyi edzést

Beszéld meg edződdel, hogy mik az igényeid és elérhetőségeid. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformon.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel korlátlanul az összes online edzőt

Gyakori kérdések

📒 Hogyan zajlik egy online sportedző óra óra?

Közvetlenül kommunikálsz tanároddal a Superprof üzenetküldés segítségével, és megbeszélitek, melyik platformon legyen az óra.

A kommunikációnak számos módja van:

  • Skype
  • Hangout
  • Zoomo
  • Discord
  • Telefon

Különösen ajánljuk ezeket, mert a legtöbb ilyen platform lehetővé teszi, hogy legyen hangt videó és megoszthatjátok képernyőtöket.


59 magántanár ajánl online sportedző órát.

🔎 Hogyan történik az online sportedző óra tanárok kiválasztása?

A személyes adatok és a megadott információk ellenőrzése


Tanáraink személyazonosságát, elérhetőségét (telefon, e-mail, fénykép) és diplomáját ellenőrizzük.


100%-ban hitelesített értékelések – A közösség erejeTanulói értékelések és vélemények 100%-ban hitelesek a tanárok hirdetéseinél.


Válassz tanárt a 59 profil közül .

🎓 Hány tanár áll rendelkezésre online sportedző óra órára?

59 online sportedző tanár elérhető, hogy sportedző órát nyújtson Neked.


Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt, hogy nyugodtan tanulhasson otthon.


Válassz tanárt a 59 profil közül .💸 Mennyi egy online sportedző óra óra átlagos ára?

Az online sportedző óra óra átlagos ára 4320 Ft.


Számos tényezőtől függ:


  • a sportedző tanár tapasztalata
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának első órája ingyenes.


Az online órák pedig átlagosan 20%-kal olcsóbbak, mint a személyes órák


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

🖋 Mi az átlagos értékelése az online sportedző tanároknak?

A 14 jegyzetek mintájára a tanulók 5-ből 5,0 átlagos osztályzatot adnak.


Az órával kapcsolatos probléma esetén az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésedre, hogy gyors megoldást találjon (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


(A COVID 19 jelenlegi időszakában a Superprof ügyfélszolgálata hosszabb ideig elérhető marad, hogy válaszoljon minden kérdésére)


Az összes tantárgynak a tanulói véleményeit megtekintheted.

💻 Miért érdemes online órát választani?

Az internetes oktatás még soha nem volt ilyen népszerű a diákok körében.


A diákok és a tanárok is elsajátítják a rendelkezésünkre álló digitális eszközöket az online tanuláshoz.

Az a tanár, aki megfelel az elvárásaidnak, néhány kattintással elérhető.59 sportedző tanár elérhető itt , hogy segítsen neked.

Kedved támadt edzeni?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális edzőt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Online személyi edzés a legjobb edzőkkel

Miért érdemes online sportedzőt fogadni? 

Tagadhatatlan: a fitneszórák és a testépítés nagyon divatosak manapság. Ehhez nyilvánvalóan hozzá kell adnunk, hogy sokkal tudatosabban figyelünk az étrendünkre. Így a sport egyre inkább kéz a kézben jár az egészséges ételekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel, bioélelmiszerekkel, fehérjével stb. Igaz, hogy ez most a divat, de amellett hasznos is.A sportot manapság mindenki a szervezetre hasznos dologként tekint, annak ellenére, hogy milyen fizikai erőfeszítést jelent. A jó fizikai kondíció és az egészség megőrzése érdekében rendszeres fizikai tevékenységek gyakorlása szükséges. Ez remek jó módja annak, hogy felvegyük a harcot a stressz és a szorongás ellen, amelyek napi szinten megnehezítik az életünket. Ezért egyre többen járnak edzőterembe és sportolnak, a pilatestől kezdve a nyújtáson és a zumbán át egészen az úszásig. A rendszeres mozgás jó közérzethez vezet, megakadályozza az elhízást, fejleszti az állóképességeket, függetlenül attól, hogy milyen sporttevékenységet választasz.Azonban nem mindig könnyű rávenned magad az edzésre, itt jön a képbe a személyi edző, aki szilárd fitnesztudással személyre szabott edzéstervet készítenek neked, hogy újra formába lendülj vagy izomzatot építs. Ha van egy edzőnk, aki segít a mozgásban, szálkásításban és erősödésben, isteni ajándék azok számára, akik szeretnének sportolni, de nem tudják, hol kezdjék. Egy edző igénybevétele praktikus és nagyon hatékony megoldás, legyen szó otthoni vagy online személyi edzésről! 

Az edzés előnyei a jövőre nézve 

Sportolás nélkül a testzsír gyarapodásba kezd, és gyorsan felhalmozódhat, ha az étrended nem kiegyensúlyozott. Ahhoz, hogy újra formába lendüljön, és egészséges életmódot folytathasson, az emberi szervezetnek olyan sportra van szüksége, ami számodra a legmegfelelőbb.Ha elkezdesz edzeni, megerősödnek az izmaid, súlyt veszthetsz, kalóriákat égethetsz, nem kell diétával sanyargatnod magad, hiszen a sport segítségével hozod magad formába. Az eredmények megmutatkoznak, ha folytatod a tartós fizikai aktivitást, jobb étrendet vagy táplálkozást követsz, dolgozol a hasizmokon, a mellizmokon, a farizmokon, stb.A szakemberek sokasága, gyakorlatok és edzendő testrésze sokaságát is jelenti. Tudnod kell, pontosan min is akarsz dolgozni? Ez egy olyan kérdés, amit feltétlenül fel kell tenned magának, és amit meg kell beszélned leendő edződdel, mielőtt elkezditek az edzést. Így az utóbbi meg tudja mondani, ért-e a kívánt dolgokhoz, illetve össze tudja állítani a megfelelő gyakorlatsort és a megfelelő felszerelést tudja magával hozni. Legyen szó a „summer body” megszerzéséről, karbantartóedzésről, sportversenyre készülésről vagy egy általános fitneszprogramról, a személyre szabott edzői tanácsok segítségével gyorsabban elérheted a célod, mint egyedül! 

Az online edzés előnyei

A személyes edzés hatalmas segítség mindazok számára, akiknek személyre szabott sporttámogatásra van szükségük. Edzőt találhatsz fitneszközpontban vagy edzőtermekben is, de miért ne próbálnád ki az internetes távoktatást?Az online kurzusoknak megvan az a határozott előnyük, hogy lehetővé teszik azoknak is a távoktatást, akik elszigeteltebb vagy távolabbi helyeken laknak anélkül, hogy hosszan utazniuk kellene. Ráadásul így könnyebb a napi rendedhez igazítani az edzéseidet, így semmi sem állhat utadba, hogy hatékonyan edz. Akár otthoni akár online sportedzőt választasz, lehetőséged lesz hatékonyabban edzeni tested, és elsajátítani a megfelelő sporttechnikákat. Az ilyen típusú személyes segítséggel gyorsan fogsz haladni. Szerencsére a Superprof oldalán rengeteg sportedző elérhető! 

Keress személyi edzőt online a Superprof segítségével 

Szóval meghoztad a nagy döntést: otthon magánedzőt fogadsz, hogy formába hozzon. A következő lépés nagyon egyszerű: a Superprof oldalán több tucat személyi edző vár arra, hogy tökéletes alakot varázsoljon neked.Mostantól csak rajtad múlik, hogy megtaláld azt a személyi edzőt, aki fokozatosan el tud vezetni az általad kitűzött célok felé: fitnesz, fogyás, izomerősítés (mell, váll, comb, vádli, kar, bicepsz, tricepsz, hát), hajlékonyság, lapos has, kardioedzés, futás, kerékpározás…A Superprof oldalán több tucat sportedző kínálja szolgáltatásait online. A foglalkozások ára az edző képzettségétől és földrajzi helyzetétől függ, de mindenesetben megfizethető marad. Ezenkívül az első lecke gyakran ingyenes, ami nagyon hasznos, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb tanárt.Ha nem szereted a csoportos leckéket, és jobban szereted a személyre szabott otthoni tanácsadást, akkor az online edzések jelenthetik a megoldást. Vedd fel gyorsan a kapcsolatot egy Superprofos edzővel, hogy elérd az álomalakod!

Mit szeretnél tanulni ?