Kiváló
vélemény a

Személyi edző

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Edzőink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 25 értékeléssel rendelkeznek

4389 Ft/óra

Legjobb árak: 99 %-a edzők első órája ingyenes és az óra átlagosan 4389Ft

0 h

Edzőink átlagosan 0 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű személyi edzőt találni

2. Szervezzétek meg az edzést

Beszéld meg edződdel és tisztázzátok igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformunkról

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes személyi edzőt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Sportedzőóra átlagos ára?

Egy Sportedző óra átlagos ára 4389Ft


Számos tényezőtől függ:


  • sportedző tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Sportedzőórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Sportedző tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Sportedző magántanárok tartanak online órát?

Sportedző tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Sportedzőórákat.

🎓 Hány Sportedző magántanár áll rendelkezésre ?

102 sportedző tanár felajánlja, hogy segít neked sportedző tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 102 profilból.✒️ Hogyan értékelik a sportedzőtanárokat?

25 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Személyi edzésre van szükséged?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális edzőt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Privát személyi edzés a legjobb edzőkkel

Túl kevés számodra az online edzés?Amit keresel, az sokkal konkrétabb, mint néhány online sportlecke. Még akkor is, ha az internet tele van meglehetősen hatékony programokkal, videókkal.Ami neked kell, az egy otthoni magánedző. Egyéni edzés, ami motivál a testreszabott program megtalálásával.Ha a motiváció megvan, a munka nehezén már túl is vagy. Értelme sincs belevágni egy otthoni edzésprogramban,  ha csak látszólag vagy motivált…Ehhez erőfeszítés, koncentráció és szorgalom kell!Rajtad múlik, hogy megtaláld azt a személyi edzőt, aki fokozatosan el tud vezetni a kitűzött célod felé: legyen az erőnlét, fogyás, izomépítés (mellkas, váll, comb, vádli, kar, bicepsz, tricepsz, hát), hajlékonyság, lapos has, kardioedzés, futás vagy kerékpározás. 

Fogadj sportedződ otthonra a jobb eredményekért 

Tagadhatatlan: a fitneszórák és a testépítés nagyon divatosak manapság. Ehhez nyilvánvalóan hozzá kell adnunk, hogy sokkal tudatosabban figyelünk az étrendünkre. Így a sport egyre inkább kéz a kézben jár az egészséges ételekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel, bioélelmiszerekkel, fehérjével stb.Ezt a trendet erősíti a Youtube-on és közösségi médián látható rengeteg sportedzői videó.Azonban mit tegyünk, ha látjuk, mások mennyivel előrébb járnak, míg mi küszködünk. Kihez forduljunk? Miért ne hívnál segítségül egy magánedzőt akár az otthonod kényelmében? Ha egy magánedző bizonyos költségekkel is jár (bár néha nem sokkal drágább, mint egyes edzőtermek), segítségével biztos lehetsz benne, hogy gyorsabban haladsz a kitűzött célok felé, legyen az fitnesz órák, izomerősítés, fizikai felkészülés egy versenyre vagy súlyvesztés. Ne diétával próbálj meg lefogyni, hanem rendszeres sporttal, folytasd a tartós fizikai aktivitást, táplálkozz jobban. Ha úgy gondolod, hogy ezt egyedül nem tudod megtenni, vedd fontolóra egy személyi edző segítségét.  

Edzés egy tapasztalt tanár segítségével 

Ha otthoni személyi edzőt keresel, felmerül a kérdés: Kihez fordulhatsz gyors és kézzelfogható eredményekért? Még soha nem vetted igénybe a személyi edzést, a fitneszedzésnek ezt a fajtáját, ami 100%-ban igazodik a te testedhez és igényeidhez, de arra gondolsz, hogy a személyre szabott támogatás lehet a megfelelő megoldás a számodra. A titok, hogy egy tapasztalt, képzett sportedzőt találj, akinek a testedzés a hivatása. 

Hogyan találjuk meg a megfelelő sportedzőt? 

Az edző sokféle háttérrel rendelkezhet. Lehet olyan sportoló, aki edzői vagy sportképzést végzet, hogy profi edzővé váljon. Lehet, testnevelés tanár. Egyszóval olyasvalaki, aki tudja, hogyan kell hatékony edzést tartani, hasznos tanácsokat adni a fejlődéshez, vagy ahhoz hogy ne sérülj meg, valamint tippeket is ad az étrended javításához. Egy edző, aki egyben táplálkozási szakértő is.Sport, izomépítés, fogyás, sportdiéta, fizikai erőnlét, nyújtás, jóga, edzés... Mindezt nem lehet akármilyen edzőre bízni! Ügyfélként nyilvánvalóan garanciát szeretnél arra, hogy a legjobb minőséget kapod. 

Magánedző: a lehetőségek tárháza 

A tökéletes sportedző csak egy kattintásnyira van tőled, de sok dolgot érdemes megfontolnod, mielőtt belevágsz.A szakemberek sokasága, gyakorlatok és edzendő testrésze sokaságát is jelenti. Tudnod kell, pontosan min is akarsz dolgozni? Ez egy olyan kérdés, amit feltétlenül fel kell tenned magának, és amit meg kell beszélned leendő edződdel, mielőtt elkezditek az edzést. Így az utóbbi meg tudja mondani, ért-e a kívánt dolgokhoz, illetve összetudja állítani a  megfelelő gyakorlatsort és a megfelelő felszerelést tudja magával hozni. 

De mik az otthoni edzés előnyei? 

Melyik testrészeken és területeket dolgozz otthon, az edzőteremben vagy a szabadban? Minden a helyes gyakorlatokkal kezdődik, legyen szó fogyásról, izomnövelésről, fizikai felkészítésről, izomébresztésről, futásról, nyújtásról, jógáról, testépítésről, kerékpározásról, a fenék vagy a comb feszesítéséről és szálkásításáról, kardió edzésről, futásról és maraton edzésről, vagy a hátproblémák kezeléséről... Egy magánedző alkalmazása nem csak az otthoni edzés miatt hasznos. Később szervezhetsz akár céges edzéseket, ahol a kollégáiddal sportolhatsz. Mindenekelőtt azonban az egészségedet kell szem előtt tartani, a helyes életmódot, amit egyes túlsúlyos emberek vissza akarnak szerezni. Hiszen az edző gyakran táplálkozási szakértő is, aki felelős az étrendért, ami segít az ügyfeleinek fogyni.

Találd meg a tökéletes edzőt a több tucat jelentkező között 

Szóval meghoztad a nagy döntést: otthon magánedzőt fogadsz, hogy formába hozzon. A következő lépés nagyon egyszerű: a Superprof oldalán több tucat személyi edző vár arra, hogy tökéletes alakot varázsoljon neked. Az egész ország területéről böngészhetsz, hogy megtaláld a neked való segítséget. Az átlagóra ár 3500 forint körül mozog, de ne feledd az első óra legtöbbször ingyenes.

Mit szeretnél tanulni ?