Kiváló
vélemény a

Személyi edzők Debrecenben és környékén

5,0 /5

Edzőink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 2 véleménnyel rendelkeznek.

3750 Ft/óra

Szuper ajánlat: edzőink 100%-ának az első órája ingyenes! Személyi edzések átlagosan 3750 Ft-ba kerülnek.

4 h

Edzőink átlagosan 4 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű edzőt találni Debrecenben

2. Szervezzétek meg az edzést

Üzenj edződnek, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes személyi edzőt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💸 Mennyi egy sportedző óra átlagos ára Debrecenben?

Debrecenben  egy sportedző óra átlagos ára 3750 Ft.

Az árak a következőktől függően változnak:

 •  sportedző tanár tapasztalata
 • oktatás helyszíne (online vagy otthon)
 • az órák időtartama és gyakorisága

Tanáraink 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait (0)

🎯 Miért érdemes sportedző órát választani Debrecenben?

Tapasztalt tanárral egy sportedző óra lehetőséget ad a gyorsabb fejlődésre.


Te választhatod ki a tanárt, és teljes szabadságban tervezheted személyes vagy online órádat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a tanárral tudd megválasztani és megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével megtalálhatod a számodra legideálisabb magántanárt több száz profil közül Debrecenben.


Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Sportedző tanárok tartanak online órát?

Sportedző tanárok többsége online órát is tart.

Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket, vagy állítsd be a keresési szűrőt "online órára" és fedezd fel az online Sportedző órákat.

💼 Hány sportedző tanár áll rendelkezésre Debrecenben?

4 sportedző tanár jelzi, hogy korrepetálna Téged sportedző tantárgyból.


Megnézheted profiljaikat, és kiválaszthatod az elvárásaidnak leginkább megfelelőt Debrecenben.


Válassz ki egy órát több mint 4 profil közül .

✒️ Milyen átlagos értékelést kap egy sportedző tanár Debrecenben?

2 értékelésből, a tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adnak.


Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Tudj meg többet a leggyakrabban feltett kérdésekről .

Személyi edzőt keresel Debrecenben?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális edzőt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Személyi edzés Debrecen legjobb edzőivel

Találd meg a számodra ideális edzőt Debrecenben!

Szerencsére folyamatosan emelkedik azoknak a száma, akik rendszeresen sportolnak: egyre többen bicikliznek, futnak a parkokban esténként és a hétvégeken, és járnak edzőterembe vagy uszodába. Legalább hetente egyszer, de ha összejön, többször is.

Egyre nagyobb az igény a szabadidő egészséges és rekreatív eltöltésére, ebből következően azokra a szakemberekre is, akik személyre szabott tanácsot tudnak adni, mit és hogyan érdemes sportolnunk. Így el lehet kerülni a sportbalesetek jelentős részét és a túlzott megerőltetést, ugyanakkor folyamatosan erősödhetünk.

Ha rendszeresen mozogsz, nemcsak formában maradsz vagy visszatérsz a régi formádhoz, vagyis javul az erőnléted, laposabb és izmosabb lesz a hasad, hanem jobban is fogod magad érezni magad! Erősebbnek, egészségesebbnek, energikusabbnak, és ez meg fogja növelni az önbizalmad is!

A Superprofon pillanatok alatt megtalálhatod a neked való személyi edzőt! Egy profi sportedző nem csak a sportolóknak tud segíteni! És nem kell feltétlenül edzőterembe menni ezért: van olyan edző is, aki házhoz jön!

Miért jó, ha a személyi edző házhoz jön?

Ha szakemberre bízod magad, jobban és gyorsabban fogsz fejlődni, mert az edződ személyre szabott edzéstervet fog készíteni neked. Az otthoni körülmények ideálisak ehhez és az edzéshez is!

A rendszeres sportolásnak számos előnye van. Segít megőrizni a testi és lelki egészségünket: tudományos kutatások igazolják, hogy jelentős mértékben csökkenti a szív- és érrendszeri, valamint a légzőszervi betegségek kockázatát. Nem csak az intenzív mozgásformák, hanem a gyaloglás, a nordic walking, a különféle, nem különösebben fárasztó tornagyakorlatok is.

A mozgás a belső szervekre is hat: élénkíti az anyagcserét, meggyorsítja, csökkenti a vérnyomást, lassítja és szabályosabbá teszi a szívverést. A cukorbetegség kialakulását is megelőzi, mert elősegíti a glükóz felszívódását, csökkenti a vér cukorszintjét.

Az izmok megdolgoztatása - pl. a hajlító és nyújtógyakorlatok - úgynevezett boldogsághormonok, endorfin és szerotonin termelésére késztetik az emberi szervezetet, miközben az elégetett kalóriák izomszövetté alakulnak. Ezért segít a sport a fogyásban is.

A sportolás, az erőnlét és az egészség szorosan összefüggenek egymással. A sportolás nemcsak egészségesebbé, teherbíróbbá is tesz. Izmosabb és ellenállóbb leszel, nem fognak megrettenteni a nehézségek és a kihívások. Sem a sportban, sem másutt! A sportolásnak - bármit választasz - csak haszna van! Természetesen nem kell túlzásba esni, fokozatosan kell haladni a testedzésben is! A személyi edző tanácsot tud adni, mi lenne a számodra legmegfelelőbb mozgásforma. Bízz a szakértelmében, bízd rá magad!

Milyen egy jó személyi edző?

Egy jó személyi edző nem csak a sporthoz ért, hanem étkezési, életviteli, sőt pszichológiai tanácsokat is tud adni. Tisztában van az emberi test felépítésével, működésével, szükségleteivel.

A közös munka akkor lesz eredményes, ha a személyi edző

 • ért a motiváláshoz,
 • együtt tud működni különféle emberekkel,alkalmazkodni tud a körülményekhez,
 • energikus, vidám, lelkes és lelkesítő,
 • nem szigorú, nem ítélkezik,
 • figyel arra, akivel dolgozik,
 • rugalmas, menet közben is tudja módosítani az edzéstervet,
 • pontos, megbízható,
 • jó pedagógiai érzéke van,
 • felkészült, naprakészen követi a testneveléstudomány fejleményeit.

Mit tanulhatsz egy személyi edzőtől?

Azt, hogy mit kell tenned, hogy formában maradj vagy formába hozd magad, és hogy ezt hogyan tudod elérni és megőrizni hosszú távon, akkor is, ha az edző már nem dolgozik veled.

Minden mozgásforma jó, a reggeli torna- vagy jógagyakorlatok, az esti, alvás előtti nyújtás, a gyaloglás napközben… Ezek is javítják az erőnlétedet, megmozgatják az izmaidat, de nem fárasztanak el! Bármit csinálsz, a lényeg az, hogy rendszeresen, lehetőleg minden nap csináld, és ha erősödni akarsz, lassan és fokozatosan növeld az időt!

A legtöbb személyi edző olyan órákat ajánl, amilyeneket az edzőtermekben is tartanak :

 • kardió edzést,
 • zumbát,
 • nyújtást,
 • bokszot,
 • önvédelmi gyakorlatokat,
 • pilateszt,
 • gerinctornát,
 • jógát,
 • aerobikot,
 • erősítést és izomépítést,
 • terhestornát.

Te választasz, de érdemes meghallgatnod a személyi edződ véleményét is! Ugyanis a testalkatodat és az egészségi állapotodat is figyelembe kell venni.

A személyi edzők mindenkinek tudnak segíteni! A túlsúlyosaknak az edzésterv mellett étkezési tanácsokat adnak. Nekik különösen ajánlottak a különféle tornák és légzőgyakorlatok, amik felgyorsítják az anyagcserét, feszesebbé teszik a bőrt, segítik a zsírszövet izomszövetté alakítását. A várandósaknak is szükségük van testmozgásra, de nem csinálhatnak akármit és nem akárhogyan: fontos, hogy szakember irányításával és felügyeletével végezzék az előírt gyakorlatokat! Ha pedig te is személyi edző akarsz lenni, látnod kell, hogy miből áll ez a munka…

Miért érdemes a Superprofon személyi edzőt keresni?

Mert nagy a kínálat, mert a Superprof személyi edzői testnevelési egyetemen végzett, jól képzett szakemberek, mert alaposan tájékozódhatsz róluk a platformunkon (bemutatkozás, diplomák, szakmai tapasztalatok, vélemények), mert az első óra általában ingyenes, tehát több személyi edzőt is kipróbálhatsz! Az árak változóak, a kiválasztott edződdel fogsz megállapodni róla. Sok minden számít: hogy hányszor veszel órát, Debrecen belvárosában vagy messzebb laksz…

Bármi is a célod a sportolással, a lehetőség adott, csak rajtad múlik, hogy megtaláld azt az edzőt, aki segíteni tud neked!  Ha kitartasz és betartod az edző tanácsait, nagyon hamar meg fog látszani az edzés eredménye!

Mit szeretnél tanulni ?