Kiváló
vélemény a

Személyi edzők Budapesten és környékén

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Edzőink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 7 véleménnyel rendelkeznek.

4480 Ft / óra

Szuper ajánlat: edzőink 100%-ának az első órája ingyenes! Személyi edzések átlagosan 4480 Ft-ba kerülnek.

1 h

Edzőink átlagosan 1 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű edzőt találni Budapesten

2. Szervezzétek meg az edzést

Üzenj edződnek, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes személyi edzőt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💸 Mennyi egy sportedző óra átlagos ára Budapest városában?

A sportedző óra Budapest városában átlagos ára 4480 Ft.

Az árak a következőktől függően változnak:

 •  sportedző tanár tapasztalata
 • oktatás helyszíne (online vagy otthon)
 • az órák időtartama és gyakorisága

Tanáraink 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait (0)

🎯 Miért érdemes sportedző órát választani Budapest városában?

Tapasztalt tanárral egy sportedző óra lehetőséget ad a gyorsabb fejlődésre.


Te választhatod ki a tanárt, és teljes szabadságban tervezheted személyes vagy online órádat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a tanárral tudd megválasztani és megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével megtalálhatod a számodra legideálisabb magántanárt több száz profil közül Budapest városában.


Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Sportedző tanárok tartanak online órát?

Sportedző tanárok többsége online órát is tart.

Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket, vagy állítsd be a keresési szűrőt "online órára" és fedezd fel az online Sportedző órákat.

💼 Hány sportedző tanár áll rendelkezésre Budapest városában?

30 sportedző tanár jelzi, hogy korrepetálna Téged sportedző tantárgyból.


Megnézheted profiljaikat, és kiválaszthatod az elvárásaidnak leginkább megfelelőt Budapest városában.


Válassz ki egy órát több mint 30 profil közül .

✒️ Milyen átlagos értékelést kap egy sportedző tanár Budapest városában?

7 értékelésből, a tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adnak.


Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Tudj meg többet a leggyakrabban feltett kérdésekről .

Személyi edzőre van szükséged Budapesten?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális edzőt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Személyi edzés Budapest legjobb edzőivel

A sportedző házhoz jön Budapesten: találd meg a számodra ideális edzőt a Superprofon!

A budapestiek közül egyre többen sportolnak rendszeresen: egyre többen bicikliznek, egyre többen futnak a parkokban vagy a hegyen esténként és a hétvégeken, egyre többen járnak edzőterembe és uszodába. Ha lehet, legalább hetente egyszer. Elsősorban azért, hogy megőrizzék az egészségüket.

Ma már senki sem vitatja,  hogy a rendszeres sportolás segít megőrizni a testi és lelki egészségünket.

Miben segíthet egy edző?

Egy profi sportedző mindenkinek tud tanácsot adni: nemcsak a profi sportolóknak, hanem azoknak is, akik csak most szánták el magukat a rendszeres testedzésre, és keresik, hogy mit és hogyan sportoljanak. Nem kell feltétlenül edzőterembe se menni ezért: van olyan edző is, aki házhoz jön!

Miért jó, ha a személyi edző házhoz jön?

Egyedül edzeni sokkal nehezebb, mint egy edzővel. Különösen akkor, ha soha nem csináltad, vagy hosszú szünet után vágsz bele. Ráadásul, mivel nem ez a szakmád, könnyen megerőltetheted magad - például az erősítő gyakorlatokkal -, sőt árthatsz is magadnak. Egy rossz mozdulat vagy túlerőltetés, és akár hetekre le kell állnod az edzéssel…

Ha viszont szakemberre bízod magad, legalább is akkor, amikor elkezded vagy újrakezded a sportolást, nem fenyeget ez a veszély. Az edződ felméri az erőnlétedet, személyre szabott edzéstervet készít ennek alapján és a kéréseidet figyelembe véve, bemelegít veled, felkészít a gyakorlatokra, és ügyel arra, hogy jól végezd őket és fokozatosan megerősödj. Olyan ütemben, ami a számodra a legmegfelelőbb.

A legtöbben azért sportolnak, hogy formában maradjanak. De van, aki fogyni szeretne, és ezzel egyidejűleg megizmosodni. A túlsúlyosaknak nem mindig könnyű rávenni magukat a rendszeres testedzésre, szenvedni és izzadni azért, hogy lapos és izmos legyen a hasuk: szükségük van a támogatásra, biztatásra, és a szakember edzési és étkezési tanácsaira is (hányszor, mikor és mennyit kell-lehet enni, milyen nyújtó és erősítő gyakorlatokat érdemes végezni, milyen hasizomgyakorlatokat, láb- és karemeléseket, hajlításokat, milyen súlyokkal vagy azok nélkül, milyen gyakorisággal és hányszor).

A személyi edző az a szakember, aki segít a túlsúlyosaknak, a rendszeresen sportolni vágyóknak és a hivatásos sportolóknak is megtalálni a testedzésnek azt a módját, ami a számukra a legmegfelelőbb:

 • hogy csökkentsék a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát,
 • hogy nagyobb legyen az önbizalmuk,
 • hogy a légzésük mélyebbé és egyenletesebbé váljék,
 • hogy megizmosodjanak,
 • hogy hajlékonyabbak legyenek,
 • hogy a bőrük feszesebb legyen.

Az edzésterv elkészítése jó alkalom arra, hogy felmérd az erőnlétedet: milyen a vérnyomásod és a szívverésed nyugalmi állapotban és sportolás közben.

Ha kitartasz és betartod az edző tanácsait, nagyon hamar meg fog látszani az edzés eredménye!

Miért érdemes a Superprofon edzőt keresni?

A rendszeres testmozgás jót tesz a szervezetnek, pihentet és ellazít! Az izmok megdolgoztatása elősegíti a méreganyagok távozását, a zsír elégetését és az izomszövetek gyarapodását. A sportolók szívverése mindig lassabb és szabályosabb: a sportolás jelentős mértékben csökkenti a súlyos szív- és érrendszeri betegségek kockázatát is.

De más előnye is van az otthoni edzésnek: sokkal stresszmentesebb, mintha edzőterembe mennél! Az edződ nemcsak a testeddel törődik, segít abban is, hogy elfogadd magadat, egészségesebb legyen az önbizalmad, és változni tudj abban, amiben szeretnél, és amiben lehet.

Mélyebben és egyenletesebben fogsz lélegezni, és már ettől sokkal jobban fogod érezni magad! A közös óráitokon az előre elkészített edzésterv alapján fogtok haladni, fokozatosan és mértékletesen, az edződ állandó felügyelete és támogatása mellett.

A Superprof sportedzői

Sok budapesti edző hirdeti magát a Superprofon. Egészen biztos, hogy könnyebb Budapesten jó edzőt találni, mint jó kiadó lakást. Ha feliratkozol a platformra, pillanatok alatt meg fogod találni a neked való személyi edzőt! A kiválasztásnál mindenképpen vedd figyelembe a következő szempontokat:

 • az óradíjat,
 • az edző végzettségét (diploma)
 • hogy hol vállal órákat,
 • hogy milyen testedzést vagy sportot szeretnél választani.

Ha az alakformálás a cél, a hasad szeretnéd laposabbra tornázni, kisebb méretű nadrágokat hordani, és minden komplexus nélkül végigsétálni a strandon fürdőruhában, nem kell aminosavakat és vitaminbombákat enned, csak tornázni kell, kitartóan és pontosan úgy végrehajtva a gyakorlatokat, ahogy az edződ megmutatja!

Az első alkalom általában ingyenes: kipróbálhatod, hogyan tudtok együtt dolgozni. Ha nem találjátok meg egymással a hangot, jobb tovább keresni… 

Bármi is a célod a sportolással, a lehetőség adott, csak rajtad múlik, hogy megtaláld azt az edzőt, aki segíteni tud neked!

Mit szeretnél tanulni ?