Kiváló
vélemény a

Válogatás spanyol tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 24 értékeléssel rendelkeznek

4191 Ft/óra

Tanáraink 99%-ának az első órája ingyenes! Spanyol órák átlagosan 4191 Ft-ba kerülnek.

3 h

Tanáraink átlagosan 3 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj német tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket itt

Fedezd fel az összes spanyolt tanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a megfelelőt ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Spanyol nyelvóra átlagos ára?

Egy Spanyol nyelv óra átlagos ára 4191Ft


Számos tényezőtől függ:


  • spanyol nyelv tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Spanyol nyelvórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Spanyol nyelv tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Spanyol nyelv magántanárok tartanak online órát?

Spanyol nyelv tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Spanyol nyelvórákat.

🎓 Hány Spanyol nyelv magántanár áll rendelkezésre ?

83 spanyol nyelv tanár felajánlja, hogy segít neked spanyol nyelv tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 83 profilból.✒️ Hogyan értékelik a spanyol nyelvtanárokat?

24 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél felkészülni egy spanyol tanár segítségével?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Spanyol tanulás magántanár segítségével

Miért érdemes spanyolul tanulni?

Tudtad, hogy a spanyol a világ legtöbbet beszélt nyelvei közé tartozik? Persze nem beszélik többen, mint az angolt, és nem is tanulják többen. Angolul szinte mindenütt meg tudod értetni magadat, legalábbis Európában és Észak-Amerikában. De Dél-Amerikában már nem feltétlenül: spanyolul viszont igen! Szerte a világon 22 országban hivatalos nyelv a spanyol!

Magyarországon is egyre népszerűbb nyelv, egyre több gimnáziumban tanítják is második idegen nyelvként. Természetesen érettségizni is lehet belőle. Nekünk nem olyan könnyű, mint azoknak, akiknek egy másik újlatin nyelv az anyanyelvük, például a franciáknak, az olaszoknak vagy a románoknak, de ha már beszélsz egy másik nyelvet ezek közül, az biztosan segít. Ha pedig nem, akkor egy egészen új világot fogsz felfedezni! Először egy új nyelvi világot, majd azon keresztül a spanyol nyelvű kultúra nagyon is sokszínű világát. Spanyolország egészen más, mint Argentína vagy Mexikó! Kubáról nem is beszélve…

Praktikus szempontból is érdemes spanyolul tanulni: Magyarországon még nem beszélik olyan sokan, viszont egyre nagyobb szükség van rá, a spanyol nyelvű országok gazdasági jelentősége egyre nő… Angolul tudni lassan elvárás, de a spanyol még ritkán beszélt nyelvnek számít nálunk: mindenképpen előnyt fog jelenteni akkor is, ha munkát keresel!

Mit fogsz tanulni a spanyolórán?

A nyelvet, mint minden más nyelvórán is, azaz pontosabban azt, hogy a különféle nyelvi helyzetekben hogyan értesd meg magad spanyolul. Akár anyanyelvi beszélőkkel is.

Tehát mindenekelőtt megtanulsz helyesen olvasni spanyolul (kiejtés és hanglejtés, idegen szóval intonáció). A helyes beszédhez és íráshoz ennél több kell, ismerni kell a nyelvtani szabályokat is. Még ez sem elég, meg kell érteni és különféle gyakorlatok segítségével be kell gyakorolni őket. Gondolj például a ragozásra! De ez még csak a nyelv váza: szavakat kell tanulni, sok szót, hogy meg tudd értetni magad! Ez időbe kerül: a nyelvtanulást nem lehet rettenetesen siettetni. A látszólagos üresjáratokra is szükség van: egy-két hetes vakáció, pihenés után gyakran megugrik a nyelvtudás! Szükség volt az ülepedési időre…

Ha már nem vagy kezdő, akkor a tanárod fel fogja mérni a szintedet, hogy hol tartasz, mire van szükséged. Beszélj vele őszintén a nehézségeidről is, ha vannak, és mondd el neki, miért szereted a spanyolt (reméljük, ez a helyzet), miért szeretnéd még jobban megtanulni, mi a célod vele. A tanárod ezek alapján személyre szabott fejlesztési programot fog kidolgozni a számodra, és tananyagot vagy tankönyvet javasol. Ez idővel, ahogy együtt haladtok, lehet, hogy módosulni fog. Általában szokott, hiszen egyre jobban megismeritek egymást, és persze új és új dolgok merülnek fel… Lehet, hogy érettségizni, nyelvvizsgázni akarsz spanyolból: erre célzottan kell készülni. Lehet, hogy a fordítás érdekel, a szakfordítás vagy a szépirodalom fordítása. Vagy csak eredetiben szeretnéd olvasni Borgest. Vagy felirat nélkül nézni Almodóvar filmjeit.

Mindez lehetséges a spanyolórán, és persze ennél sokkal több is. Természetesen meg kell találni hozzá a megfelelő tanárt, és ebben a Superprof is sokat segíthet!

Találd meg a spanyoltanárod a Superprofon!

Cervantes Intézet csak egy van Magyarországon, Budapesten, itt anyanyelvi tanárok tanítanak. De ahhoz, hogy elkezdj spanyolul tanulni, nem kell feltétlenül anyanyelvi tanár. Sőt, a nyelvészek szerint sokkal jobb egy olyan nyelvtanárral kezdeni egy idegen nyelv tanulását, akinek az anyanyelve közös veled, és maga is idegen nyelvként tanulta azt a bizonyos nyelvet, mert ő jobban tisztában van a nyelvspecifikus, azaz a magyar nyelvű beszélőkre jellemző nehézségekkel (emlékszik még a sajátjaira is… ), össze tudja hasonlítani a két nyelvet, és így tud veled megértetni bizonyos sajátosságokat.

A vidéki nagyvárosokban rendszerint van legalább egy gimnázium és nyelviskola is, ahol tanítanak spanyolul. És azok a tanárok, akik ott tanítanak, általában vállalnak magánórákat is. Ha olyan helyen laksz, ahol mégsem, vagy nem tudod megoldani a rendszeres bejárást, keress online spanyolórát! Ezzel egyébként bővül a választható tanárok köre: találhatsz tanárt bárhol Magyarországon, de akár New Yorkban vagy Madridban is! Mindenről a tanároddal fogsz megállapodni: választhatsz csoportos és egyéni órát, hetente egyszer vagy akár ötször is, jöhet ő hozzád, mehetsz te hozzá, és találkozhattok csak a képernyőn. Nincs fix óradíj sem, az árak változóak.

Ha eldöntötted, hogy spanyolul szeretnél tanulni, ne habozz sokáig, keress rá a Superprofon a spanyoltanárokra, olvasd el alaposan a bemutatkozásokat és az értékeléseket, és válaszd ki a te spanyoltanárodat!

Mit szeretnél tanulni ?