Kiváló
vélemény a

Válogatás sakk oktatókból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 3 véleménnyel rendelkeznek

3690 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Sakk órák átlagosan 3690 Ft-ba kerülnek.

1 h

Tanáraink átlagosan 1 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes sakk tanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod az ideálist ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Sakk óra átlagos ára?

Egy Sakk óra átlagos ára 3690Ft


Számos tényezőtől függ:


  • sakk tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Sakk órát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Sakk tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Sakk tanárok tartanak online órát?

Sakk tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Sakkórákat.

🎓 Hány Sakk tanár áll rendelkezésre ?

10 sakk tanár felajánlja, hogy segít neked sakk tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 10 profilból.✒️ Hogyan értékelik a sakk tanárokat?

3 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél felkészülni egy sakk tanár segítségével?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a megfelelő tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Sakk oktatás gyerekeknek és felnőtteknek

Miért járj sakkórára?

Bárhol élsz is, akár városban, akár faluban, mindenhol meg lehet tanulni sakkozni, hiszen a sakk egy nagyon népszerű játék, melyet az egész világon mindenütt ismernek. Akár kezdő vagy, akár haladó szinten játszol már, egy sakktanár segítségével biztosan tudsz még fejlődni, hiszen olyan ellenfelek elé állít majd, akiktől tanulni tudsz.

Ez azt is jelenti, hogy fokozatosan egyre jobban tudsz majd koncentrálni és játszani és a játékod része lesz a stratégia kialakítása. Ki tudja, a végére még országos bajnok is lehet belőled! Ez azonban azzal is jár, hogy mindent tudnod kell a bábukról, az Élő-pontrendszerről (igen, jól olvastad, hiszen egy magyar születésű amerikai fizikaprofesszorról kapta a nevét! Nemzetközileg ismert neve Elo vagy ELO, ékezet nélkül), a különböző klubokról, na meg persze magáról a sakktábláról, hiszen nemcsak dísznek van ott az asztalon!

Hol keress sakk foglalkozást?

Gyerekek és felnőttek egyaránt járhatnak sakkórákra. 

— Keress magadnak olyan tanárt, akivel jól megértitek egymást és tudtok együtt dolgozni, így szinte fel sem fog tűnni, ahogyan egyre magasabb szintre jutsz majd.

— Kereshetsz online tanárt is: az internet, a YouTube videók vagy a közösségi oldalak mind nagyon jó források egy kezdő sakkozó számára.

— A helyi sakkegyesülethez is csatlakozhatsz, néha akár középhaladó vagy haladó tanfolyamokat is kínálnak minden korosztálynak!

— Itt Superprofon! Egyre több és több tanár és oktató regisztrál, akiktől megtanulhatod a nemzetközi sakkozás alapjait. A legegyszerűbb gyakorlatoktól az első versenyig minden tapasztalat tanulsággal szolgálhat, különösen azoknak, akik szerint a sakkozás autodidakta módon is nagyon könnyen elsajátítható.

Vagyis, bárhol is vagy, mindenképp érdemes sakkoktatót keresned. Ezt azonban meg is kell fizetni, hiszen a tanárod diplomájának és tapasztalatának köszönhetően hatalmas ismerettel rendelkezik, melyre alapozva felépít egy neked megfelelő tananyagot és új távlatokat nyit meg előtted, akár online jársz órára, akár sakkiskolába.

Mennyibe kerül egy sakktanfolyam?

Amikor elkezded megtanulni a sakk alapjait, hamar rájössz majd, hogy nemcsak a bábúk nevét és mozgásirányát kell megtanulnod. Ennél sokkal összetettebb játékról van szó, hiszen az Élő-pontrendszertől elkezdve a nemzetközi versenyeken át a sakk klubokig rengeteg sakkal kapcsolatos tanulnivaló van a világban.

Nem nehéz azonban jó játékossá válni egy jó tanárnak köszönhetően! Mint egy nagymester (vagyis az Élő-pontszám és bizonyos versenyeredmények alapján rangsorolt sakkozó), a sakkoktatód megtanítja majd neked a legjobb lépéseket, együtt kielemzitek majd a legérdekesebb játszmákat, megismered majd az egyes bábúk titkos szupererejét, hogy hogyan adj észrevétlenül mattot az ellenfelednek, hogy hogyan építsd fel a játékodat, egyszóval mindent, amivel lenyűgözheted a világot.

A célzott gyakorlatok miatt, valamint földrajzi elhelyezkedés szerint is változhat a sakkóra ára. Érdemes körülnézned itt Superprofon, egy átlagos sakkóráért 3000 forint körüli összegre számíthatsz, ráadásul lehetőséged van online is részt venni az órákon! Sőt, a tanáraink nagy része ingyenesen tartja az első megbeszélős-ismerkedős órát, hogy el tudd dönteni, megtaláltad-e a megfelelő tanárt! A legtöbb tanárunk több éves (vagy akár évtizedes) sakkoktatói tapasztalattal rendelkezik és esetleg versenyszerűen játszik is! Sakk-matt!

Milyen egy sakkóra?

A sakk nem gyerekjáték, hanem hagyományosan inkább felnőttek játszák (bár sokan már gyerekkorukban elkezdenek ismerkedni vele). Ez érthető is, némely szabály egészen bonyolult, ezért jól kell felépíteni a tanulás folyamatát. Némely magyar egyetem kínál sakkpedagógiai képzést, más sakkoktatók maguk is magántanárnál tanulták meg a sakkozás alapjait, majd az elsajátított ismeretekkel kialakítják a tantervet, amely teljes egészében erre a tudásra épül és amellyel kezdőtől haladó szintig, bármikor fejlődni fogsz.

A legelső sakkóra a legfontosabb. Itt ismerkedtek meg ugyanis a tanárral és itt fogja először meglátni, milyen típusú játékos vagy: mester szintű? Vannak nemzetközi ambícióid? Van némi tapasztalatod a sakk világában, vagy teljesen kezdőnek számítasz? Milyen a stratégiád? 

Rengeteg többé-kevésbé pontos kérdéssel kiismer majd téged és így hozzád tudja alakítani az órát, hogy hatékonyan összpontosíts a sakkozásra. Itt az ideje neked is játszanod, ki tudja, talán hamarosan a tanárodat is legyőzöd majd!

Mit szeretnél tanulni ?