Kiváló
vélemény a

Magántanárok programozásból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 24 értékeléssel rendelkeznek

4214 Ft/óra

Tanáraink 99%-ának az első órája ingyenes! Programozás órák átlagosan 4214 Ft-ba kerülnek.

3 h

Tanáraink átlagosan 3 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes tanárt programozásból, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Programozásóra átlagos ára?

Egy Programozás óra átlagos ára 4214Ft


Számos tényezőtől függ:


  • programozás tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Programozásórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Programozás tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Programozás magántanárok tartanak online órát?

Programozás tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Programozásórákat.

🎓 Hány Programozás magántanár áll rendelkezésre ?

88 programozás tanár felajánlja, hogy segít neked programozás tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 88 profilból.✒️ Hogyan értékelik a programozástanárokat?

24 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szükségét érzed egy tanárnak programozásból?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt.

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Programozás oktatás a legjobb tanároktól!

Mi az a programozás?

A számítógépek forradalmasították modern társadalmunkat. Manapság alig akad olyan ember, akinek nincs saját számítógépe. Hiszen a komputereket rengeteg mindenre lehet használni: rokonokkal való kapcsolattartásra, számlák fizetésére, keresőmotor használatával egy szó definíciójának kiderítésére, vagy képfeldolgozó szoftverrel szórólap készítésére. A számítógép ma már az életünk minden területén jelen van. Ennek a forradalmi eszköznek a kezelésében és megértésében azonban nem vagyunk egyformák.

Vannak, akiknek számítógépes bevezető órákra van szükségük, hogy megtanulják a számítógép használat alapjait és logikáját.Mások tudják, hogyan kell megnyitni és használni egy weboldalt, vagy táblázatokat készíteni, de szeretnék fejleszteni számítógépes ismereteiket. Meg akarnak tanulni programozni. Ne feledd, a számítógép csak egy gép, tehát nem emberi, hanem mesterséges intelligenciával rendelkezik.A programozó szerepe az, hogy parancsokat adjon a számítógépnek, hogy megmondja neki, mit tegyen. A számítógépes nyelvben „utasításoknak” nevezett fájlok a forráskódot alkotó fájlok formájában jelennek meg. A programozás tehát azt jelenti, hogy tudjuk, hogyan írjuk ezt a forráskódot.Számos programozási nyelv létezik, amelyek mindegyike egy adott célra alkalmas. Megemlítendő például a PHP, a Python vagy akár a Java.A programozás elsajátításához nem elegendő pusztán a nyelv ismerete. Az egész eljárást és a pontos sorrendet tiszteletben kell tartani. Erre szolgál az algoritmus.Mielőtt elkezdenéd a html programozást, és meg akarod tanulni a kódolást, meg kell fogalmaznod, miért is akarsz programozni tanulni. Nem feltétlenül jó ötlet csak azért órákat venni például, mert manapság divatos.De jó ötlet lehet, ha saját weboldalt akarsz létrehozni. Ilyenkor érdemes lehet jobban megérteni a szerverek működését is. Mások a saját szoftverüket szeretnék elkészíteni. A programozás elkezdése ijesztő lehet, mert első pillantásra bonyolultnak tűnik. A Superprofos tanárod azonban finoman be tud vezetni ebbe a környezetbe, és apránként megtanítja neked a lényeges tudnivalókat. 

Fedezd fel a C nyelvet és más számítógépes nyelveket

Ha programozás magánórákat veszel, megismerheted a különböző számítógépes nyelveket.Közülük a C nyelv az egyik legelterjedtebb, mert nagyon gyors kódot generál, részben a nagyon erős generátorának köszönhetően. Azért is olyan elterjedt, mert könnyen hordozható: használható többek között Linuxon, Windowson, és más operációs rendszereken is.Ez egy olyan programozási nyelv, amit egy forrásfájlnak is nevezett szövegfájl ír le. Ez a nyelv az egyik legkönnyebben megtanulható. A java nyelv (melyet meg kell különböztetni a javascripttől) szintén azok közé tartozik, amelyek kiváló hordozhatósággal rendelkeznek, mivel a fordítója nem gépspecifikus. Szintaxisa is közel áll a C nyelvhez.A java programozás magántanárral történő elsajátítása lehetővé teszi többek között mobil alkalmazások vagy weboldalakba beépített programok létrehozását.Nagyon sok programozó használja, mert nagyon biztonságos. Ha egy Java program összeomlik, az operációs rendszert magát nem fenyegeti veszély.De egy programozó, aki magánórákat ad, más nyelvekbe is bevezeti a diákjait. És ezeken kívül rengeteg létezik még!

 

Vegyél programozási órákat 

Mivel a programozás egy külön világ, aminek megvannak a maga kódjai és a saját szókincse, nehéz anélkül megtanulni, hogy segítséget kérnénk valakitől, aki járatos a témában.Egy jó tanár abban is segít, hogy feltehetjük a szükséges kérdéseket, és tisztázzuk a sok specifikus szót, amik a hétköznapi halandók számára talán érthetetlennek tűnnek.A programozás tanár azt is el tudja magyarázni a diákoknak, hogy mit jelent a három kisbetű xml, ami minden programozó számára elengedhetetlen!

 

Tanulj kódolni egy programozó tanár segítségévelAz első órától kezdve (ami általában ingyenes a Superprofon) a tanár bemutatja a számítógépes programozást. Gyorsan felméri tanítványa hiányosságait, valamint azt, hogy milyen készségeket kell elsajátítania. A tanárok profilja nagyon változatos, például sok mérnök vagy egyetemi hallgató kínál számítógépes tanfolyamokat. Egyesek megismertetik a tanulókkal a számítástechnika alapjait (alapszoftverek használata, formázás elsajátítása stb.). Mások tisztán programozási tanfolyamokat kínálnak (grafikus felület, beágyazott szoftverek fejlesztése stb.).Sok olyan tanárt is találhatsz, akik segítenek egy projekt végrehajtásának nyomon követésében vagy Excel-leckéket adnak. Ebben az esetben valódi támogatást jelentenek a saját weboldalt létrehozni kívánó diák számára. A programozási kurzusok azoknak szólnak, akik szeretnének megtanulni weboldalt vagy alkalmazást készíteni. Akár szerzői szoftverrel vagy online felülettel szeretnél webhelyet készíteni, akár egy új számítógépes nyelvet szeretnél megtanulni, programozás magántanáraink készséggel adják át tudásukat.Ezek a programozó tanárok informatikus hallgatók vagy gyakorló webmesterek, akik bemutatják a szokásos webes nyelveket: C++, HTML, XHTML, PHP, AJAX, Flash….Felhívjuk azonban a figyelmed, hogy a programozás magánórák nem olyanoknak valók, akik nem ismerik a számítógép használatát.Ha úgy érzed, az alapok megtanulásával is hadilábon állsz, inkább egy bevezető tanfolyamot vagy alapozó órákat ajánlanánk. A weboldalkészítés célul kitűző programozás magánórák elválaszthatatlanok az adatbázis-leckéktől, amelyeket általában ugyanazok a magántanárok tartanak.

Mit szeretnél tanulni ?