Kiváló
vélemény a

Magántanárok programozásból Budapesten és környékén

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Programozás magántanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 8 véleménnyel rendelkeznek.

4213 Ft/óra

Tanáraink 97%-ának az első órája ingyenes! Programozás órák átlagosan 4213 Ft-ba kerülnek.

5 h

Tanáraink átlagosan 5 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni Budapesten

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes tanárt programozásból, és keresgélj addig, amíg meg nem találod a megfelelőt ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan kezdjek el magántanárt keresni programozásból Budapesten?

Ha már meglévő tudásod szeretnéd fejleszteni programozásból, nézz körül magántanáraink hirdetései között.

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Több szempontot is figyelembe kell venned, amikor magántanárt keresel programozásból:

Programozás tanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, programozás magánóra időtartama és gyakorisága.

Ha megfogadod tanácsainkat, ezekre figyelj oda:

  • Tanárod végzettsége: diák, főállású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Magánóra menete
  • Óra díja

Ha sikerült megtalálni az ideális tanárt, ne habozz kapcsolatba lépni vele.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Vedd fel a kapcsolatot tanárainkkal

Böngéssz a profilok között

👨🏻‍💻 Hány programozás magántanár áll rendelkezésre magánórára Budapesten és környékén?

Jelenleg 32 magántanár elérhető programozásból Budapesten és környékén.

Vess egy pillantást hirdetéseikre, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a feltételeidnek Budapesten.

A legjobb tanár kiválasztásához, róla írt véleményeket és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki programozás magánórád: 32 tanár közül Budapesten vagy környékén.

💻 Lehetséges programozás órát kérni online a platformunkon?

Az oktatók 80%-a ajánl programozás óra órát webkamerával.

A webkamerán keresztüli magánórák előnyösebbek, és előnyük a „nagyobb szervezési szabadság”.

Az online magánóra programozásból lehetőség tanulásra, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi korlátok nélkül.

🖥 Milyen módon ismerhetem meg, hogy állok programozásból?

Szeretnéd elmélyíteni tudásod programozásból, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni, tovább tudj tanulni programozásból vagy szükségét érzed, annak hogy programozásból remekelj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy olyan tesztet programozásból, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy legyen egy tisztább elképzelés programozás szintedről, mielőtt elkezdenéd a magánórákat.

Azonban a legegyszerűbb megoldás , ha programozástudásod felmérését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen megcélozza a hiányosságaid, és a tanítást .

Superprof-on minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, középszint. magántanár elérhető Budapesten. Vess egy pillantást rájuk!

Foglald le az első magánórát programozásból  Budapesten!

🎯 Milyen előnyei vannak a programozás tudásod fejlesztésének Budapesten vagy környékén?

Akár Budapesten akár az egész világban, a mai világban a programozás előnyös tudás.

Ha szeretnéd még jobban fejleszteni tudásodat programozásból, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene munkavilág szempontjából.

Egy programozás magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy programozás magánóra, hozzáértő tanárral hatékonyabban és gyorsabban segít a mindennapokban.

Ha még mindig el vagy veszve a számítógépek világában, a magánóra a legjobb módja annak, hogy készségeid fejleszd.

Magánóráinknak köszönhetően egy igazi Steve Jobs lehetsz.

Programozásból szeretnél segítséget kérni?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a megfelelő tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Programozás tanulása a legjobb tanároktól!

Miért érdemes programozást tanulni?

Egyre többen tanulnak programozást szerte a világon. Nem kell magyarázni, hogy miért: a 20. század vége óta a számítógép a mindennapjaink részévé vált, új iparágak épültek rá, ezek fejlődnek ma is a legdinamikusabban. Egyre több munkaerőre van szükségük, de nem akármilyenre: magasan képzett, kreatív szakemberekre, akiket ennek megfelelően nagyon jól meg is fizetnek. A programozók is közéjük tartoznak.

A számítógépes programozás, vagyis a számítógép irányításának művészete kreatív tudás, és nagyon sok téren lehet kamatoztatni. A számítógépet ma sok olyan feladatra használjuk, amiről a megalkotói nem is álmodtak volna. Pár éven belül biztos, hogy még tovább bővül ez a kör: újabb és újabb szoftverek és applikációk születnek, exponenciálisan nő a honlapok száma is...

A programozás a jövő tudománya és a jövő szakmája: egy programozó mindig talál munkát, nem is akármilyet! A PHP, a Python, a Java és más számítógépes nyelvek ismerete már ma is jelentős előny a munkaerőpiacon. Sok vállalat keres hozzáértő programozókat, akik az ő profiljukhoz és igényeikhez tudják igazítani a létező, számítógépes logisztikai, számlázó, könyvelő és más programokat, illetve képesek új számítógépes programokat kidolgozni a számukra. A weblapok és a mobil applikációk fejlesztésén is programozók dolgoznak. Hatalmas piac ez, és nem lanyhul a fejlődése!

Sokan azért tanulnak programozást, hogy később ezen a területen dolgozhassanak, felvegyék őket az egyetem programozó matematikus vagy számítógépes programozó szakára, vagy jó állást kaphassanak valamelyik nagy cégnél. Mások váltani szeretnének, vagy rá vannak kényszerülve a váltásra, mert leépítették őket. És olyan ágazatot keresnek, ahol ez nem fordulhat még egyszer elő. Olyan is akad, akit egyszerűen csak érdekel a programozás, nem akar lemaradni, meg akarja érteni, mi történik körülötte a világban.

Budapesten sok helyen lehet programozást tanulni: egyetemeken, tanfolyamokon és magántanároknál.

Mit lehet a programozás órán tanulni?

Mindenekelőtt a legtöbbet használt programnyelveket. A legismertebbek ezek közül a C++, a HTML, az XHTML, a Java, a Python, a JavaScript, a CSS, az AJAX, a Flash. A programozást tanulók a legegyszerűbbekkel, például a Javával vagy a C nyelvvel kezdik a tanulást. Ezekre ugyanis további programnyelvek épülnek.

Van, aki videójátékok fejlesztésére akar szakosodni, és van, aki az applikációkra. Másokat az adatkezelés, a web- vagy a szoftverfejlesztés érdekel. Ezekhez nem ugyanazokat a programnyelveket kell ismerni, vagyis a programozás esetében is a legjobb a személyre szabott, egyéni oktatás. Ennek a leghatékonyabb formája pedig a magánóra. A programozás tanárnak talán még inkább a tanítványa céljaihoz, igényeihez és természetesen a tudásszintjéhez kell igazítania az oktatási programot. Olyan szerteágazó, szinte átláthatatlan az informatika, hogy nem érdemes másképp, mint célzottan tanítani.

A programozás tanárnak tehát először fel kell mérnie, hogy hol tart a tanítványa. Mit tanult eddig, mit ismer, mit tud használni? De a legfontosabb az, hogy mit akar, mire akarja használni a programozást.

Miért érdemes magántanárnál programozást tanulni?

Azért, mert a magánóra nyújtja a legnagyobb lehetőséget a személyre szabott oktatásra. Az interneten sok online tananyag van fenn, de ahhoz, hogy igazán magas szintre juss, ez nem lesz elég! Alapozáshoz viszont nem rossz…

A programozás órán a tanár csak veled foglalkozik, a saját ritmusodban fejlődhetsz! Kérdezz minél többet: itt lehet, akár jelenléti, akár online a magánóra. A programozás tanárok gyakran maguk írják a tananyagot a diákjuknak, olyan gyorsan változik ez a szakterület, a tankönyvek olyan gyorsan elavulnak. Ha már haladó szinten vagy, segítenek megvalósítani azt, amit szeretnél: létrehozni egy weblapot, készíteni egy új applikációt, felkészülni az informatika felvételire.

Ha magántanárhoz jársz, szabadabban gazdálkodhatsz az időddel: te döntheted el, hogy milyen tempóban (hetente hányszor) és mikor akarsz programozást tanulni!

Találd meg a programozás tanárodat a Superprofon!

Elég volt a You Tube oktató videóiból! Itt az idő, hogy továbblépj…! Ha a videók és az online tananyagok már nem tudnak neked újat mondani, szükséged lesz egy jó programozás tanárra. Aki nagyon jól ért ahhoz a programnyelvhez, amit meg kell tanulnod, hogy belevághass abba, amire már egy ideje készülsz… Budapesten minden van, programozás tanárból is nagy a választék!

A Superprofon is sokan hirdetik magukat közülük. Érdemes körülnézned itt is! Az árak változóak, attól függően, hogy milyen szinten vagy, milyen ritka programozási nyelvet akarsz megtanulni, milyen tempóban, heti hány órában, és te mész a tanárhoz vagy ő jön hozzád. A Superprofon nincs fix óradíj. A kiválasztott tanárral fogsz megállapodni az árról, ahogy minden más részletről is.

Az informatika világában nem mindig a diploma számít. Vannak, akik maguk tanultak mindent, és sokra vitték! De ez azért ritka. A programozás tanárod kiválasztásánál arra figyelj a legjobban, hogy mennyire ismeri azt a programnyelvet, amit te tanulni szeretnél! Nem az a legfontosabb, hogy tanári diplomája legyen! Az persze nem árt, ha van pedagógiai érzéke. De ezt úgyis látni fogod, mert a Superprofon az első óra ingyenes. Ha úgy érzed, hogy nincs mit tőle tanulnod, vagy nem tudsz vele dolgozni, nem találjátok meg a hangot, keress másik tanárt! Előbb-utóbb meg fogod találni azt, aki segíteni tud a terveid megvalósításában!

Mit szeretnél tanulni ?