Kiváló
vélemény a

Válogatás olasz tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 17 értékeléssel rendelkeznek

4514 Ft/óra

Tanáraink 94%-ának az első órája ingyenes! Olasz órák átlagosan 4514 Ft-ba kerülnek.

4 h

Tanáraink átlagosan 4 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj német tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes olasz tanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a megfelelőt ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Olasz nyelvóra átlagos ára?

Egy Olasz nyelv óra átlagos ára 4514Ft


Számos tényezőtől függ:


  • olasz nyelv tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Olasz nyelvórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Olasz nyelv tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Olasz nyelv magántanárok tartanak online órát?

Olasz nyelv tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Olasz nyelvórákat.

🎓 Hány Olasz nyelv magántanár áll rendelkezésre ?

48 olasz nyelv tanár felajánlja, hogy segít neked olasz nyelv tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 48 profilból.✒️ Hogyan értékelik a olasz nyelvtanárokat?

17 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél felkészülni egy olasz tanár segítségével?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a megfelelő tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Olasz tanulás magántanár segítségével

Olaszország és az olasz nyelv

Dante anyanyelve sokak számára nagyon vonzó, több okból kifolyólag is: a nyelv dallamossága és a kiejtés, az olaszországi utazások, a velencei sikátorok, a római kori műemlékek, az olasz kultúra, az olasz konyha, az olasz filmek… kell még tovább sorolni?

Ha szeretnél egy kis dolce vita-t csempészni a mindennapjaidba, mi Superprofosok azt tanácsoljuk, keress magadnak egy scuola de lingua-t és kezdj el olaszul tanulni!

Miért érdemes olaszul tanulni?

Sokakat vonz az olasz kultúra. Talán te is egyike vagy azoknak, akiknek felcsillan a szemük, amint szóba kerül a milánói Brera, a római Colosseum, a velencei gondolák, a kilátás Taormina főteréről vagy éppen a nápolyi zűrzavar az utcákon. Ettél már cannolo-t? Egyáltalán, cannolo vagy cannoli? Tudod, mi a különbség? 

Olaszország (vagy akkoriban Itália) ugyan csak a 19. században egyesült, de a rómaiak több ezer éves történelme mindenütt jelen van. Várost nézni pedig egy helyivel a legjobb, aki meg tudja mutatni neked az átlag turisták szeme elől rejtett kincseket.

A helyi idegenvezetődtől azonban akkor tudsz a legtöbbet tanulni, ha a saját anyanyelvén kérdezgeted. 

Arról nem is beszélve, hogy Olaszország az egyik legnépesebb európai ország és így az Európai Unióban is nagy szerepet kapnak. Talán nem mondjuk újdonságot azzal, hogy az EU népességének közel kétharmada összesen öt országban tartózkodik (a maradék egyharmad pedig eloszlik a 22 másik államban), ezen országok egyike pedig Olaszország a maga hatvanmilliós népességével, tehát gazdasági szempontból is érdekes lehet megtanulni a nyelvet. 

Olasztanulás magyarként

Tudsz olaszul köszönni? Egészen biztosak vagyunk benne, hogy igen, hiszen a “Ciao”-t még itt Magyarországon is használjuk néha. Na meg persze biztos ismered a híres Bella, ciao dalt is!

De vajon könnyű megtanulni olaszul? 

Sajnos az a rossz hírünk van, hogy magyarként az anyanyelved legtöbbször egyáltalán nem segít a nyelvtanulásban, hacsak nem finnül akarsz megtanulni. Ha már ismerkedtél kicsit más nyelvekkel, mint például a spanyol vagy a francia, akkor lényegesen könnyebben meg fogod érteni a szavakat és a nyelvtani szabályokat is. 

Vegyük például azt a mondatot, amit kezdő nyevtanulóként már biztosan tudsz: non parlo italiano. Ez tudod, hogy van spanyolul? No hablo italiano. Ugye, mennyire hasonlít? Ehhez képest magyarul a “nem beszélek olaszul” semmi hasonlóságot nem mutat az előbbiekkel.

Egy kisebb hátránnyal indulsz nyelvtanulás szempontjából a spanyolokhoz képest, ez tény. Ez viszont nem jelenti azt, hogy sosem fogsz megtanulni olaszul, sőt! Az elején hozzá kell majd szoknod a szótárazáshoz, meg kel tanulnod rengeteg kifejezést, be kell gyakorolnod a helyes kiejtést, át kell nézned a nyelvtani alapokat… Nem kevés munka ez, és egy tanár segítségével strukturálva gyorsabban és hatékonyabban fejlődsz majd! 

Egyesek szerint pedig az, hogy az agyad az anyanyelved miatt “máshogy van huzalozva”, mintha mondjuk egy indoeurópai nyelvet beszélnél, akár még előnyt is jelenthet, hiszen így mindenféle nyelvtanulás azzal jár, hogy teljesen új kapcsolatok alakulnak ki az agyadban!

Miért keress olasztanárt?

Az olasztanárod segít majd átlátni a nyelv logikáját és meg tudja mutatni a párhuzamokat a két nyelv és kultúra között. Könnyebben megtanulod majd az egyes kifejezéseket, ha valaki elmagyarázza a kulturális vagy etimológiai eredetét és gyorsabban begyakorlod majd a nyelvtani szabályokat, ha ugyanez a valaki, tehát a tanárod, kijavít, ha valamit rosszul mondasz. 

Az önálló (autodidakta) nyelvtanulásnak is megvannak a maga szépségei, de az évszázadok során már bebizonyosodott, hogy az ember bizony hamarabb belefárad és feladja, ha egyedül dolgozik valamin. 

Az olasztanárod ott lesz melletted, amikor nem boldogulsz a Congiuntivoval, és motivál, amikor félreraknád kicsit az olaszkönyvedet, mert pont két szint között vagy, és már könnyedén be tudsz vásárolni a sarki közértben, de az újságolvasás még mindig nem megy.

Hol keress tanárt?

Nem mindegy, milyen óraszámban és milyen intenzitással tervezel olaszul tanulni, mint ahogy az sem, hogy csoportosan vagy egyéni órák keretében. 

A csoportos órák előnye, hogy hamar lesznek beszélgetőtársaid, akikkel a te nyelvi szinteden tudod gyakorolni az órán tanultakat, viszont összességében talán lassabban fejlődsz, mint egy magántanárral, aki csak hozzád igazodik. Kereshetsz például néhány hetes intenzív nyelvtanfolyamot, esti nyelvórákat, egyetemi kurzust… Rengeteg lehetőség közül válogathatsz.

Ha inkább magántanárral dolgoznál, érdeklődhetsz az iskoládban, nyelviskolákban, de körülnézhetsz itt a Superprofon is! Nyelvtanáraink többsége egy első, ingyenes órán felméri a nyelvtudásodat, a céljaidat, a tanulási módszereidet és szokásaidat és ezekhez igazított, személyre szabott tantervet alakít ki, ahol az elképzelteknek megfelelő tempóban és mértékben tudsz fejlődni.

Mit szeretnél tanulni ?