Kiváló
vélemény a

Válogatás szegedi német tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Német tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 5 véleménnyel rendelkeznek.

3057 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Német órák átlagosan 3057 Ft-ba kerülnek.

8 h

Tanáraink átlagosan 8 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű német órára felkészülni Szegeden

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj német tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes szegedi német tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak német nyelvből magántanárt Szegeden

  Ha szeretnél még jobban megtanulni németül, válogass magántanáraink közül.

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Ha szeretnéd megtalálni a legjobb német magántanárt, ezekre ügyelj oda:

Magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, német óra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Tanárod végzettsége: egyetemista, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Óra menete
  • Nyelvóra díja

Ha sikerült megtalálni az ideális tanárt, ne habozz kapcsolatba lépni vele.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Válaszd ki német tanárod

Böngéssz a hirdetések között

👨🏼‍⚖️ Hány német magántanár áll rendelkezésre német nyelvvizsga felkészítésre Szegeden és környékén?

Jelenleg 14 német magántanár elérhető Szegeden és környékén.

Böngéssz hirdetéseik között, és válaszd ki azt a tanárt, aki a legjobban megfelel elvárásaidnak Szegeden.

A legjobb tanár kiválasztásához, fedezd fel készségeit és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki német nyelvű magánórád: 14 ellenőrzött profil közül Szegeden vagy környékén.

💻 Lehetséges-e német magánórát kérni online a Superprof-on?

A magántanárok 80%-a ajánl német nyelv óra órát webkamerával.

A webkamerán keresztüli magánórák előnyösebbek, és előnyük a „nagyobb szervezési szabadság”.

Az online német magánóra lehetőség a fejlődésre, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

💼 Hogyan tudjam meg, hogyan milyen szinten állok németből?

Szeretnél csiszolni német tudásodon, hogy német felirat nélkül nézhess sorozatokat és filmeket, német könyveket olvass eredeti verzióban vagy német anyanyelvűekkel csevegj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnik, ha egy elvégzel egy német tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen német nyelvszintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legegyszerűbb megoldás , ha német nyelvtudásod meghatározását, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen felméri a nyelvi szinted, és a tanítást személyre szabja.

Hirdetéseink között minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, átlagszint vagy felső szint. 14 tanár elérhető Szegeden. Nézd meg őket!

Foglald le az első német magánórát  Szegeden!

🎯 Milyen előnyei vannak a némettudásod fejlesztésének Szegeden vagy környékén?

Akár Szegeden akár Európa összes országában, a mai világban a német nyelv szükséges tudás.

Ha szeretnéd még jobban tökéletesíteni német nyelvtudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene karriered szempontjából.

Egy német magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy német magánóra, hozzáértő tanárral hatékonyabban és gyorsabban segít a nyelvtanulásban.

Ha kezdő vagy és szeretnél német nyelvet tanulni, a magánóra a legegyszerűbb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy megszerezz egy nemzetközileg elismert nyelvvizsgát, például a TELC, amelyet hozzáadhatsz önéletrajzodhoz.

A német nyelv alapjainak tanulása egyben lehetőség arra, hogy a legnagyobb német nyelvű újságokat olvass fordítás nélkül.

Tökéletes német nyelvtudásod lehetővé teszi, hogy kedvenc német nyelvű filmjeidet eredeti nyelven nézd meg.

Legyél a német nyelv szakértője, magánóráinknak köszönhetően.

Német korrepetálásra lenne szükséged Szegeden?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális német tanárt Szegeden

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Német nyelvtanár Szegeden

Miért érdemes németül tanulni Szegeden?

A német ma is népszerű idegen nyelv Magyarországon. Igaz, hogy nem beszélik annyian, mint az angolt, a franciát vagy a spanyolt, de Németország nincs messze - Ausztria még kevésbé -, mindkét országgal régóta szorosak a kulturális kapcsolataink, a rendszerváltás óta pedig a gazdasági kapcsolataink is egyre erősödnek.

Németország gazdasági ereje a világ legfejlettebb államaihoz viszonyítva is nagyon jelentős, Európában pedig talán a német gazdaság a legerősebb. Politikája, eleven kulturális élete is sokak számára vonzóvá teszi. Egy német diploma vagy németországi szakmai gyakorlat nagyságrendekkel növeli a pályakezdők elhelyezkedési esélyeit. Multinacionális vagy nemzetközi cégeknél, itthon vagy külföldön. És nemcsak Németországban vagy a szomszédos Ausztriában: a német hivatalos nyelv Lichtensteinben, Belgiumban, Svájcban, Luxemburgban is, és beszélik még szerte a világon sokfelé, Észak-Olaszországtól Brazíliáig és Namíbiáig! Legalább 100 millió ember anyanyelve, és körülbelül ugyanennyien beszélik második vagy harmadik nyelvként.

Angolul ma már szinte mindenki beszél, legalább is a fiatalok között. Egy második vagy harmadik idegen nyelv ismerete mindenképpen előnyt jelent! Ezért gondolják sokan úgy, hogy érdemes megtanulni németül. De nem csak praktikus megfontolásból érdemes megtanulni németül: ha soha nem fogod használni a munkában a németet, akkor is csak nyersz azzal, ha mélyebben megismersz egy másik nyelvet és kultúrát, esetleg eredetiben olvashatod Goethét vagy a mai német nyelvű szerzőket.

És ehhez még csak messze sem kell menni, Szegeden is rengeteg helyen lehet németül tanulni! És Szegednek van német testvérvárosa is, Darmstadt!

Hol lehet németül tanulni Szegeden?

A közoktatási intézményeken kívül nyelviskolában, művelődési házban vagy magántanárnál. Akár anyanyelvi tanárnál, mert Magyarországon régóta és ma is élnek németek, Szeged környékén is. És az itt tanuló, német nyelvű egyetemisták is szívesen vállalnak nyelvórákat.

Minden szegedi nyelviskolában tanítanak németül, mert az angol után ma is a német az egyik legnépszerűbb idegen nyelv nálunk, és nem csak a nyugati határszélen! Egyébként a nyelvészek szerint a gyerekeknek kifejezetten érdemes a nyelvtanulást a némettel kezdeni, mert a latinhoz és az ógöröghöz hasonlóan elősegíti a további idegen nyelvek elsajátítását.

Szeged az ország 3. legnagyobb városa, a Dél-Alföld gazdasági-kulturális központja. A Szegedi Tudományegyetem az ország egyik legnagyobb és legjobb egyeteme, Bölcsészettudományi Karán német szak is van, német szakos tanárokat is képeznek itt.

Goethe Intézet csak Budapesten van, de mivel a vidéki könyvtárak közül kiemelten támogatják a Somogyi-könyvtárat, Szegeden is gazdag német anyag várja a németül tanulókat és a német irodalom-kultúra iránt érdeklődőket. Szóval csak körül kell nézned, biztos, hogy könnyen találsz magadnak Szegeden jó némettanárt! A Superprof sokat segíthet: rengeteg némettanár hirdeti magát a platformunkon!

Találd meg a némettanárod a Superprofon!

Egyedül is lehet nyelvet tanulni, különösen ma, amikor sok tananyag hozzáférhető az interneten, de nem ez az ideális megoldás! Főleg nem a kezdőknek…! Az alapok nagyon fontosak, a nyelvtanulás - legalább is kezdetben - olyan, mint a matematika: egyetlen lépést se lehet kihagyni, és mindent biztosan el kell sajátítani! Ezért a kezdőknek legjobb olyan képzett, diplomás nyelvtanártól tanulni, akivel közös az anyanyelvük: ő biztosan felelni tud minden kérdésükre!

Csak néhány kattintás választ el attól, hogy elindulj a nyelvtanulás nem mindig könnyű, de mindig kalandos útján! A Superprofon szabadon válogathatsz, nincs időbeli kötöttség, mint a nyelviskolai vagy munkahelyi nyelvórák esetében, abban az időpontban tanulhatsz, ami neked a legmegfelelőbb. Akár el sem kell menned otthonról, a tanár házhoz jön! A Superprof tanárainál próbaórát is vehetsz, és ha úgy alakul, bármikor tanárt is válthatsz.

Szánd el magad, biztos, hogy megéri! Mindössze annyit kell tenned, hogy rákeresel a Superprofon a németre, beírod, hogy Szegeden keresel órát, és máris látni fogod azoknak a némettanároknak a listáját, akik a te környékeden vállalnak magánórákat. A döntés megkönnyítése érdekében minden tanárról olvashatsz egy rövid bemutatkozást, véleményeket, információkat a végzettségéről, a szakmai tapasztalatáról, arról, hogy milyen gyorsan válaszol, mikor és hol tud Szegeden órát tartani. Gondold át, mi a célod a némettel, mit szeretnél elérni, milyen gyorsan szeretnél haladni! Mondd el mindezt a kiválasztott tanárnak, aki meg fogja találni a neked leginkább megfelelő tankönyvet és módszert!

A nyelvórák ára változó, de a magánórák nem feltétlenül drágábbak, mint a nyelviskolai órák! A magántanároknak ugyanis nincsenek közüzemi és egyéb költségei… Az órák ára természetesen függ a tanár képzettségétől, az óra szintjétől, a helyszíntől (ki megy kihez). Nagy a kínálat: biztos, hogy találsz a pénztárcádnak megfelelő német nyelvórát a Superprofon! És más nyelvórát is, ha már levizsgáztál németből, és kedved kaptál a további nyelvtanuláshoz!

Lehet, hogy egyszer majd te is nyelvtanárként fogsz jelentkezni, hogy a Superprofon hirdesd az óráidat?

Mit szeretnél tanulni ?