Kiváló
vélemény a

Válogatásunk online német tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

A tanárok átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 36 értékeléssel rendelkeznek

3282 Ft / óra

A legjobb árak: a tanárok 100 %-ának első órája ingyenes és az óra átlagosan 3282Ft

4 h

Gyorsan, mint a villám, tanáraink átlagosan 4óra alatt válaszolnak Neked

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanulni.

2. Szervezd meg az online német óráidat

Beszéld meg német tanároddal, hogy melyek az igényeid és elérhetőségeid. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformon.

3. Élj át új élményeket otthonról

Fedezd fel az összes online német tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

📒 Hogyan zajlik egy online német nyelv óra óra?

Közvetlenül kommunikálsz tanároddal a Superprof üzenetküldés segítségével, és megbeszélitek, melyik platformon legyen az óra.

A kommunikációnak számos módja van:

  • Skype
  • Hangout
  • Zoomo
  • Discord
  • Telefon

Különösen ajánljuk ezeket, mert a legtöbb ilyen platform lehetővé teszi, hogy legyen hangt videó és megoszthatjátok képernyőtöket.


167 magántanár ajánl online német nyelv órát.

🔎 Hogyan történik az online német nyelv óra tanárok kiválasztása?

A személyes adatok és a megadott információk ellenőrzése


Tanáraink személyazonosságát, elérhetőségét (telefon, e-mail, fénykép) és diplomáját ellenőrizzük.


100%-ban hitelesített értékelések – A közösség erejeTanulói értékelések és vélemények 100%-ban hitelesek a tanárok hirdetéseinél.


Válassz tanárt a 167 profil közül .

🎓 Hány tanár áll rendelkezésre online német nyelv óra órára?

167 online német nyelv tanár elérhető, hogy német nyelv órát nyújtson Neked.


Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt, hogy nyugodtan tanulhasson otthon.


Válassz tanárt a 167 profil közül .💸 Mennyi egy online német nyelv óra óra átlagos ára?

Az online német nyelv óra óra átlagos ára 3282 Ft.


Számos tényezőtől függ:


  • a német nyelv tanár tapasztalata
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának első órája ingyenes.


Az online órák pedig átlagosan 20%-kal olcsóbbak, mint a személyes órák


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

🖋 Mi az átlagos értékelése az online német nyelv tanároknak?

A 36 jegyzetek mintájára a tanulók 5-ből 5,0 átlagos osztályzatot adnak.


Az órával kapcsolatos probléma esetén az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésedre, hogy gyors megoldást találjon (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


(A COVID 19 jelenlegi időszakában a Superprof ügyfélszolgálata hosszabb ideig elérhető marad, hogy válaszoljon minden kérdésére)


Az összes tantárgynak a tanulói véleményeit megtekintheted.

💻 Miért érdemes online órát választani?

Az internetes oktatás még soha nem volt ilyen népszerű a diákok körében.


A diákok és a tanárok is elsajátítják a rendelkezésünkre álló digitális eszközöket az online tanuláshoz.

Az a tanár, aki megfelel az elvárásaidnak, néhány kattintással elérhető.167 német nyelv tanár elérhető itt , hogy segítsen neked.

Kedved támadt tanulni?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt.

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Német tanulás otthon online egy magántanárral - leggyorsabb és legbiztosabb megoldás

Miért vegyél online német órákat? 

Az európai nyelvek közül a német az egyik, amelyikben a legkönnyebb elmerülni és ezáltal fejlődni. Minden évben számos nyelvtanfolyam indul az ország minden pontján, melyek segítségével fejlesztheted a szókincsedet, és gyakorolhatod Goethe nyelvét. Minden igénynek megfelelően találhatsz órákat, legyen szó a hallás utáni szövegértéstől kezdve az emelt szintű érettségire való felkészülésig. Az biztos azonban, hogy bármilyen órának is vágsz neki, segíteni fog abban, hogy kialakítsd az idegen nyelvekre jellemző reflexeket, kezdve a nyitottsággal. A felnőttek és a gyerekek számára a magánórák segíthetnek abban, hogy felébresszék a kíváncsiságot, és segítik a fejlődést szóban és írásban egyaránt.A magánórák egyúttal lehetőséget adnak arra is, hogy dolgozz a nyelvtudásodon, és ahogyan egy nyelviskolában is, itt is jobban elmélyülhetsz a német kultúrában, akár kezdő, akár középszintű órákról legyen szó. Az online tanulásnak külön előnyük, hogy úgy vehetsz részt magán- vagy csoportos órákon, hogy ki sem mozdulsz otthonról, így megspórolod az utazással töltött időt. Ezt az élményt kínálja a Superprof is, tanáraink segítségével tanulhatsz számítógépről, táblagépről vagy telefonról, iskola szünetben vagy a hét közepén. Online kurzusokat venni soha nem volt ilyen egyszerű! A Superprofon kívül lehetőséged van más weboldalakon keresztül is magántanárokat találni, emellett léteznek olyan egyesületek és nyelviskolák, amik Skype-on vagy Zoomon keresztül kínálnak órákat. Ezek segítségével egyszerűen fejlesztheted a beszédkészséged, és rövid idő alatt növelheted a nyelvi szinted.

Mennyibe kerül egy online német nyelvtanfolyam? 

Kézenfekvőnek tűnik, de a körülményektől és tanároktól függően változhat: a német és általában az idegen nyelv tanulás online néha olcsóbb, mint élőben. Ahhoz, hogy a Superprof segítségével online tanulhassanak németül, a kezdők és a haladók is megtalálják az összes árat közvetlenül a platformon. Könnyen megérthető, hogy lakóhelyétől és az ottani versenytől függően a németajkúvá válás ára nem mindenhol lesz ugyanannyi. Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a nyelvóra árak 2000 és 5000 forint között mozognak. Az online óráknak az is előnye, hogy nincsenek földrajzi korlátok, ezért érdemes ezért körülnézni, hogy megtaláld a stílusban és árban neked legjobban megfelelő tanárt. A vidéki órák általában olcsóbbak, mint mondjuk a fővárosiak. Ha német anyanyelvű tanárral gyakorolsz, az tökéletes módja annak, hogy gyorsan haladj, és autentikus kifejezéseket sajátíts el. Az online órák segítségével nagyon gyorsan haladhatsz a beszédkészséged fejlesztésében.Legyen szó fiataloknak vagy felnőtteknek szóló tanfolyamról, a Superprofnál mindenkit szeretettel várunk! A nyelvtanulás manapság nagyon fontos kérdés. Még akkor is, ha nem engedheted meg magadnak, hogy külföldre költözz és teljes elmerülj a nyelvben, ma már lehetőségünk van arra, hogy online párbeszéd órákat vegyél vagy más kompetenciákat fejlessz a számítógéped segítségével. Azt kell mondjuk, hogy az online magánórák néha hatékonyabbak, mint egy nyelvtanfolyam, csak tudnod kell tanárt választani! 

Hogyan működik egy online német nyelvtanfolyam? 

Rengeteg helyen tanulhatsz németül, a Goethe Intézettől a Superprofig a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Az online német tanulásnak számos előnye van, és az órák személyre szabottan alkalmazkodnak a hallgató vágyaihoz és igényeihez. Az első óra elején a tanár általában felméri a diák tudását, próbára teszi néhány német képességét, hogy ezen információk birtokában a lehető legjobb nyelvi képzést kínálhassa. Ne feledd azt sem, hogy néhány tanár ingyenesen kínálja az első órát a Superprofnál. Az óra után online gyakorlatokat és egyéb teszteket javasol majd a tanárod, illetve, ha ahhoz van kedved, vehetsz beszéd órákat is, amelyek segítségével fejlesztheted szóbeli készségeit. És még ki sem kell mozdulnod otthonról, hogy beszélgethess!

Ha felveszed a kapcsolatot a Superprof oldalán elérhető tanárok egyikével, lehetőséget adsz magadnak a nemzetközi nyelv elsajátítására, a konkrét nyelvtani gyakorlatok távolról történő elvégzésére és az anyanyelvi beszélőkkel való találkozásra anélkül, hogy el kellene mozdulnod a kanapéról.
Az első óra gyakran ingyenes, így akár ki is használhatod. A Superprof weboldalon található német órák a legjobb online kurzusok a német nyelv fejlesztéséhez otthonról!

Legyél Budapesten, Pécsett vagy Debrecenben, a Superprof mindig melletted áll majd, hogy segítsen a legjobb némettanárt megtalálni. Auf Wiedersehen.

Mit szeretnél tanulni ?