Kiváló
vélemény a

Válogatás az összes német tanárból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 62 értékeléssel rendelkeznek

3395 Ft/óra

Legjobb árak: 100 %-a tanárok első órája ingyenes és az óra átlagosan 3395Ft

4 h

Tanáraink átlagosan 4 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű német tanárt találni

2. Szervezd meg német órádat

Beszéld meg tanároddal és tisztázzátok igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformunkról

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes német tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Német nyelvóra átlagos ára?

Egy Német nyelv óra átlagos ára 3395Ft


Számos tényezőtől függ:


  • német nyelv tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Német nyelvórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Német nyelv tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Német nyelv magántanárok tartanak online órát?

Német nyelv tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Német nyelvórákat.

🎓 Hány Német nyelv magántanár áll rendelkezésre ?

251 német nyelv tanár felajánlja, hogy segít neked német nyelv tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 251 profilból.✒️ Hogyan értékelik a német nyelvtanárokat?

62 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Német korrepetálásra lenne szükséged?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális német tanárt.

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz egy német magántanár segítségével!

Az idegennyelv tanulás néha komoly fejfájást okozhat. Néhány tanulónak nagyon keményen kell dolgoznia a német órákon, hogy javítsa a tudását.De miért ne fordulnál Goethe nyelvének egy pedagógikusabb és szórakoztatóbb tanulási módja felé?Egy tanár társaságában, aki akár házhoz is jön, ha neked úgy kényelmesebb.A német nyelv olykor jobban elsajátítható így, négy szem között, a személyre szabott pedagógiának köszönhetően, mint a csoportos órán. 

A német nyelv jelentősége Európában és világszerte 

Az iskolában (az egyetemen is) igaz, hogy a németórák hírneve nem mindig túl jó. A diákok gyakran tévesen úgy gondolják, hogy német tanulás közben kevésbé „szexik”, mint például az angol vagy a spanyol órákon.Ez lehet, rendkívül leegyszerűsítőnek tűnik, de egy dologban igazuk van: könnyebb folyékonyan megtanulni angolul, mint németül. Goethe nyelve sokkal összetettebb, mint Shakespeare-é.Ezért emlékeztetjük a felsőtagosokat és középiskolásokat, egyetemistákat és felnőtteket, a németórák és a német nyelv fontosságára. Magyarországon, Európában és az egész világon! 

Német: az első anyanyelv Európában 

Németül tanulni nem könnyű. A németórák talán az egyik legnehezebbek, ami a nyelvórákat illeti. Szükséged lehet tehát egy külföldi nyelvtanfolyamra vagy magánórákra (ez lehet akár hetente többszöri online óra is), hogy fokozatosan megértsük a német nyelvtant, szókincset és a kultúrát, és gyakoroljuk az olyan kompetenciákat, mint a fordítás, hallott szövegértés, szóbeli és írásbeli kifejezés. Érdemes a nyelvtudásod minden részét tudatosan fejleszteni. Főleg, hogy Goethe nyelve a ma legtöbbet beszélt élő nyelv Európában! Megelőzve ezáltal az angolt, a spanyolt és a franciát is. Hogy teljesen pontosak legyünk a német nyelvről és annak hatásáról, a statisztikák szerint 79 millió német beszélő beszéli (az EU 15,71%-a).Ami a német nyelvi elterjedését illeti, találunk németül beszélőket Németországban és Ausztriában. Svájcban és Liechtensteinben is szép számban akadnak németajkúak. Továbbá élnek németül beszélők Belgiumban, Franciaországban (Elzász), Olaszországban, Luxemburgban, Dél-Amerikában és az USA-ban is. 

Tanulj németül a karriered érdekében 

Nem titok, hogy sokan azért tanulnak németül, mert Ausztriában vagy Németországban szeretnének dolgozni. Sokféleképpen tehetsz szert német nyelvtudásra, magánórákkal kezdve (otthoni órák, esti órák, távoktatási kurzusok vagy online tanfolyamok ingyenes német nyelvtanuláshoz). Több száz idegennyelv-tanár áll a rendelkezésedre, hogy segítsenek haladni ebben a bonyolult nyelvben.

A diákok már akár felsős kortól részesülhetnek az otthoni magánórák vagy korrepetálás előnyeiből. A komoly és teljes körű német nyelvtanulás lehetővé teheti számukra, hogy később részt vegyenek külföldi csereprogramokon a nyelv gyakorlása céljából.

Németórák akár 3000 forint per órától Diákként nem mindig könnyű némettanárt fogadni otthonról, de főleg anyagi okokból érdemes lehet megfontolni.Hiszen az online órák sokszor olcsóbbak, mint a személyesek, és jelentős különbségek lehetnek a vidéki és fővárosi órák árazása között. Németórára rengeteg mindenhez szükséged lehet: a diploma megszerzéséhez, a bölcsészettudományi egyetemi felvételihez, az érettségihez, állásinterjúhoz, a nemzetközi szakmai gyakorlathoz, szakmai képzéshez. Tehát ne habozz, és késedelem nélkül válassz némettanárt!Főleg, hogy ezzel a módszerrel a német nyelvtanulás sem jelent túlzott költséget. Vannak kifejezetten drága tantárgyak, de egy német nyelvóra átlagosan 2500-4500 forint/óra körül mozog, ami teljesen jó ár-érték arány.

Találd meg a némettanárod több tucat lehetőség közül

A német csak egy a rengeteg tantárgy közül, amit a Superprof oldalán tanulhatsz, legyen szó magántanításról, korrepetálásról vagy vizsgafelkészítésről. A német az egyik legnépszerűbb idegen nyelv, és az oldalon található több mint száz nyelvi szakember között némettanárt találni gyerekjáték.

Személyre szabott német nyelvtanfolyamok 

A személyre szabott tanfolyamok a saját igényeidnek és vágyaidnak megfelelően segítenek abban, hogy Goethe nyelvének számos aspektusán dolgozz: legyen az szókincs vagy nyelvtan, Németország történelme és földrajza (a második világháború és más kulcsfontosságú pillanatok), a szövegértés, a kiejtés, a német civilizáció és irodalom, német kultúra, és még folytathatnánk Ha ezt a módszert választod, azt is jelenti, hogy a szigorú iskolai órák helyett egy szórakoztatóbb módszer mellett teszed le a voksod. Ez ideális lehet a vizsgára való felkészüléshez, és így az előrehaladáshoz. 

Hogyan tanuljunk németül?

Akár szakmai okokból, akár a tanulmányaid részeként, akár kedvtelésből, német magántanáraink segítségével leküzdheted a német nyelv nehézségeit: nyelvtan, szintaxis, igeragozás, német fordítás…Goethe, a Grimm testvérek, Hesse, Mann és az összes nagy német szerző nyitott könyv lesz számodra a magántanárainknak köszönhetően: legyenek anyanyelvűek, képzett tanárok vagy diákok.Ha nem elégszel meg a némettel, magántanáraink az angol és más modern nyelvek titkaiba is szívesen beavatnak. Annak érdekében, hogy gyermeked a legjobb szintet érhesse el, nyugodtan javasold neki, hogy a németet válassza első nyelvnek, magántanáraink pedig támogatni fogják őket ennek a nyelvnek a tanulásában.A magántanárainknak hála, legyenek anyanyelvűek vagy gyakorlott iskolai tanárok, a nehéz nyelv hírében álló német gyerekjáték lesz. Oldalunkon minden szintnek találsz megfelelő magánórát, a legkisebbektől kezdve a felnőttekig. Az árakat átböngészve biztos megtalálod az igényeidhez és pénztárcádhoz illő órát.Hamarosan a német magánóráinknak hála bátran mondhatod, hogy „Ich spreche Deutsch!” 

Mit szeretnél tanulni ?