Kiváló
vélemény a

Válogatás debreceni német tanárokból

Voir plus de professeurs

3143 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Német órák átlagosan 3143 Ft-ba kerülnek.

6 h

Tanáraink átlagosan 6 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj német tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes debreceni angol tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak német nyelvből magántanárt Debrecenben

Ha egy német magántanárra van szükséged, böngéssz a hirdetések közül és találd meg a megfelelő tanárt. 

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Ha szeretnéd megtalálni a legjobb német magántanárt, ezekre ügyelj oda:

Német magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, magánóra időtartama és gyakorisága.

Ha megfogadod tanácsainkat, ezekre figyelj oda:

  • Magántanárod végzettsége: egyetemista, főállású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Nyelvóra leírása
  • Nyelvóra tarifája

Amint kiválasztottad a megfelelő tanárt, üzenj neki minél előbb.

Ne felejtsd, hogy a Superprof tanárok 97%-ának az első órája ingyenes.

Keresd fel német tanárainkat

Válogass a hirdetések közül

👨🏼‍⚖️ Hány német tanár van, hogy magánórát biztosítson németből Debrecenben és környékén?

Debrecenben és környékén 7 német tanár elérhető, hogy magánórát tartson.

Vess egy pillantást hirdetéseikre, és válaszd ki azt a tanárt, aki a legjobban megfelel elvárásaidnak Debrecenben.

A legjobb tanár kiválasztásához, olvasd el tapasztalatát és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki német nyelvű magánórád: 7 magántanár közül Debrecenben vagy környékén.

💻 Lehetséges-e német magánórát kérni webkamerán keresztül a a Superprof platformon?

A magántanárok 80%-a tanít német nyelv óra órát webkamerával.

A webkamerán keresztüli magánórák megfizethetőbbek, és nagyobb rugalmasságot jelent”.

Az online német magánóra lehetőség a fejlődésre, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

💼 Hogyan mérjem fel német szintemet?

Szeretnéd elmélyíteni német nyelvtudásod, hogy képes legyél eredeti német nyelven filmet nézni, német könyveket olvass eredeti verzióban vagy német anyanyelvűekkel csevegj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnik, ha egy elvégzel egy német tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen német nyelvszintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legjobb megoldás, ha német nyelvtudásod felmérését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen világosabban látja a szintedet, és a tanítást személyre szabja.

Hirdetéseink között minden szinten megtalálható magánóra: kezdő szint, középhaladó szint vagy folyékony szint. 7 magántanár elérhető Debrecenben. Vess egy pillantást rájuk!

Kezd el az első német magánórát  Debrecenben!

🎯 Miért szeretnél német leckét választani Debrecenben vagy környékén?

Akár Debrecenben akár Magyarországon, a mai világban a német nyelv elengedhetetlen tudás.

Ha szeretnéd még jobban fejleszteni német nyelvtudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene munkavilág szempontjából.

Egy német magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni németből.

Ha kezdő vagy és szeretnél német nyelvet tanulni, a magánóra a leggyorsabb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy megszerezz egy nemzetközileg elismert nyelvvizsgát, például a DSH, amelyet hozzáadhatsz önéletrajzodhoz.

A német nyelv alapjainak tanulása egyben lehetőség arra, hogy a legnagyobb német nyelvű könyveket olvass fordítás nélkül.

Tökéletes német nyelvtudásod lehetővé teszi, hogy kedvenc német nyelvű sorozataidat eredeti nyelven nézd meg.

Legyél a Goethe-nyelv szakértője, magánóráinknak köszönhetően.

Szeretnél felkészülni egy német tanár segítségével?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld a megfelelő tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Német nyelvtanár Debrecenben

Miért érdemes németül tanulni Debrecenben?

A német-magyar gazdasági kapcsolatok nagyon jók, Németország Magyarország egyik legfontosabb gazdasági partnere. Sok német cég van jelen a magyar piacon, sok német leányvállalat működik nálunk. Ezeknek a cégeknek pedig németül és magyarul is beszélő munkatársakra van szükségük. A német nyelvtudás tehát egyre jobban felértékelődik: a diploma nem feltétlenül elég ahhoz, hogy felvegyenek a Boschhoz vagy az Audihoz!

A német a nagy nyelvek közé tartozik, bár nem beszélik annyian, mint az angolt, a franciát vagy a spanyolt: anyanyelvi beszélőinek a száma kb. 100 millió, és legalább ugyanennyien beszélik második vagy harmadik nyelvként. És még többen tanulják! Valószínűleg te is közéjük tartozol…

Németország nincs messze, ahogy a többi ország sem, ahol hivatalos nyelv a német (Ausztria, Lichtenstein, Belgium, Svájc, Luxemburg), úgyhogy az utazásaid során biztos lesz alkalmad gyakorolni a németet. Vagy beiratkozhatsz egy kinti nyelvtanfolyamra, Berlinben, Hamburgban, Münchenben vagy Padernbornban! Lehet, hogy ebben az észak-rajna-westfáliai városban már jártál is, hiszen Debrecen testvérvárosa...

Nem kell feltétlenül elhagyni az országot, sőt Debrecent sem ahhoz, hogy kiválóan megtanulj németül: helyben is remek némettanárok vannak, nem is kevesen! A debreceni egyetemen régóta van német szak, és német szakos tanárokat is képeznek itt.

Hol lehet németül tanulni Debrecenben?

Az általános és középiskolákon kívül, ahol általában második idegen nyelvként tanítják a németet, nyelviskolákban vagy magántanároknál tanulhatsz németül. Néha a művelődési házak is szerveznek német nyelvtanfolyamokat. Sokkal több lehetőség van némettanulásra, mint gondolnád, csak eddig nem vetted észre! Van intenzív tanfolyam, kis- és nagycsoportos, valamint egyéni óra, jelenléti és online, kezdő, álkezdő, középhaladó és haladó, üzleti és kereskedelmi német, szakfordítás és társalgás, felkészítés érettségire vagy nyelvvizsgára, minden szinten.

A leghatékonyabb természetesen mindig a személyre szabott oktatás, vagyis az egyéni, illetve a magánóra. Persze csak akkor, ha valóban tanulsz: ha nem, a legkiválóbb tanár se fog tudni megtanítani! A szavakat, a ragozást neked kell megtanulni! Ez nem mindenkinek megy ugyanolyan gyorsan, de biztos, hogy mindenki képes rá! Idegen nyelveken beszélni sokkal inkább akarat és munka, mint tehetség kérdése! És a második idegen nyelv mindig könnyebbnek tűnik, mint az első! A német után jöhet az angol, mert angolul tudni ma már szinte követelmény…

A Superprof sokat segíthet: rengeteg német- és más nyelvtanár hirdeti magát a platformunkon! Csak néhány kattintás, és a jövő héten talán már németórára mész! Pár hónap múlva már útba tudod igazítani a Nagytemplomot kereső osztrák turistát, nyáron már minden gond nélkül rendelsz sört németül Berlinben, két év múlva leteszed a nyelvvizsgát, és utána elkezdheted fontolgatni, hogy hova, melyik német nyelvterületre menj szakmai gyakorlatra…

De nemcsak a praktikus megfontolások számítanak: a nyelvtanulás egy jó tanárral öröm is, sőt, talán elsősorban az, mert egy másik kultúra felfedezése lépésről lépésre. Minden óra tartogat valami meglepetést. Idősebb korban, akár nyugdíjasan is érdemes elkezdeni nyelvet tanulni, vagy felfrissíteni az iskolában tanultakat. Igazából a motiváció és a ráfordított idő számít.  Milyen más lesz eredetiben olvasni azokat a német szerzőket, akiket szeretsz! Milyen jó lesz, hogy követheted a világ eseményeit a német nyelvű hírportálokon! Nem kell feliratokkal nézned a német filmeket… Szóval ne habozz sokáig: biztos, hogy megéri!

Miért érdemes a Superprofon némettanárt keresni?

Mert egyszerű, gyors, és nagyon hatékony! Beírod a keresőbe, hogy Debrecenben keresel némettanárt, és azonnal válogathatsz a magyar vagy német anyanyelvű, esetleg nemzetiségi német nyelvtanárok között. Nem biztos, hogy mindegyiküknek van tanári diplomája: gyakran az itt tanuló, német egyetemisták is vállalnak magánórákat. Vagy németül jól beszélő nyugdíjasok. Nekik sincs feltétlenül pedagógiai végzettségük. Ezért olvasd el alaposan a bemutatkozásokat és a róluk szóló véleményeket! A legfontosabb persze az, hogy te mit akarsz: miért tanulsz németül, mit és mennyi idő alatt akarsz elérni, milyen tempóban akarsz tanulni, hetente hányszor, hány órában és hol, és az órákon kívül mennyi időt tudsz még rászánni a nyelvtanulásra. És mennyi pénzt…

A német nyelvórák ára változó, de a magánórák nem feltétlenül drágábbak, mint a nyelviskolai órák! Az órák ára megállapodás kérdése: ha hetente többször jársz, valószínűleg kedvezményt kaphatsz!  A tarifa ezen kívül függ a tanár képzettségétől, a nyelvi szinttől, a helyszíntől (hogy te mész a tanárhoz vagy ő jön hozzád, és ebben az esetben mennyit kell utaznia). Nem kell rögtön elkötelezned magad: a Superprof tanárainál az első óra általában ingyenes. Próbálj ki több órát, hogy valóban sikerüljön megtalálni a te némettanárodat!

Mit szeretnél tanulni ?