Kiváló
vélemény a

Válogatás szolnoki matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 1 véleménnyel rendelkeznek.

3813 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3813 Ft-ba kerülnek.

4 h

Tanáraink átlagosan 4 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Szolnokon

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes szolnoki matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak matek magántanárt Szolnokon

  Ha szeretnél jobban teljesíteni matekból, válogass magántanáraink közül.

Először is vedd fel a kapcsolatot a megfelelő tanárral, üzenhetsz neki Superprof-on keresztül, amely gyors és biztonságos. Nincs más dolgod mint, megbeszélni vele és lefoglalni az első órát.

Ha szeretnéd megtalálni a legjobb matek magántanárt, ezekre ügyelj oda:

Matek tanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek óra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Matek magántanárod végzettsége: diák, főállású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Óra menete
  • Óra ára

Ha sikerült megtalálni az ideális tanárt, ne habozz kapcsolatba lépni vele.

Ne felejtsd, hogy a Superprof tanárok 97%-ának az első órája ingyenes.

Keresd fel matek tanárainkat

Böngéssz a hirdetések között

👨🏼‍⚖️ Hány tanár áll rendelkezésre magánleckékre Szolnokon és környékén?

Szolnokon és környékén 8 matek tanár elérhető, hogy magánórát tartson.

Fedezd fel hirdetéseiket , és válaszd ki azt a tanárt, aki a legjobban megfelel elvárásaidnak Szolnokon.

A legjobb tanár kiválasztásához, fedezd fel hirdetését és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek órád: 8 magántanár közül Szolnokon vagy környékén.

💻 Lehetséges-e matek órát kérni online a a Superprof platformon?

A magántanárok 80%-a tanít matek óra órát webkamerával.

A webkamerán keresztüli magánórák olcsóbbak, és nagyobb rugalmasságot kínálnak”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi korlátok nélkül.

🧮 Hogyan határozzam meg, hogy milyen szinten állok matekból?

Szeretnél javítani matek jegyeden, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni a matek feladatokon, tovább tudj tanulni matek szakon vagy szükségét érzed, annak hogy matekból remekelj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen matek szintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legegyszerűbb megoldás , ha matektudásod megismerését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen meghatározza erősségeid és gyengeségeid, és a tanítást személyre szabja.

Superprof-on minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, középhaladó szint. 8  magántanár elérhető Szolnokon. Böngéssz közülük!

Foglald le az első matek magánórát  Szolnokon!

🎯 Milyen szempontból szeretnél matek magánleckét választani Szolnokon vagy környékén?

Akár Szolnokon akár az egész világban, a mai világban a matematika hasznos több szektorban.

Ha szeretnéd még jobban tökéletesíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene munkavilág szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni matekból.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a legjobb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően egy igazi Einstein.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Szolnokon?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Szolnokon

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek különórára járni Szolnokon?

Nézz körül: számok vesznek körül minket, ott vannak mindenütt. Házszámok, rendszámtáblák, árak, kódok. El kell tudni olvasni, értelmezni kell tudni őket, összehasonlítani, műveleteket végezni velük. Számolni kell az adóbevallás elkészítéséhez, a családi költségvetés elkészítéséhez, a bankok ajánlatainak mérlegeléséhez, mindenféle befektetéshez, de még a barkácsoláshoz is! És ezek csak a mindennapok, a munkáról nem is beszéltünk! Nagyon kevés olyan munka van manapság – és az informatika térnyerésével, a számítógéphasználat általánossá válásával a jövőben valószínűleg még kevesebb lesz ‒ , ahol nincs szükség semmiféle matematikai ismeretre. A matek megkerülhetetlen!

Hol lehet matekot tanulni Szolnokon?

Természetesen az iskolákban, mindegyikünk ott kezdte. Magyarországon a matematika kötelező tantárgy az általános iskola első osztályától az érettségiig. A legtöbb iskolában tartanak matek korrepetálást is azoknak, akiknek nehezebben megy a matematika, illetve matek szakköröket, matek klubokat azoknak, akik kedvelik ezt a tantárgyat.

Ha mindenképpen magánórát keresel, ami kétségtelenül az egyik leghatékonyabb formája a tanulásnak, mert egyéni, személyre szabott oktatást jelent, a következő lehetőségek közül válogathatsz:

  • Online matekórák egy magántanárral: egyre többen hirdetnek online órákat, van, aki nem is tart jelenléti órákat. Természetesen az online órák között is van egyéni óra és kiscsoportos óra. A kiscsoport általában 3-4 főt jelent. Ha a tanulók tudásszintje és életkora közel van egymáshoz, a kiscsoportos oktatás nagyon eredményes lehet. És általában jóval olcsóbb, mint a tényleges egyéni óra.

Az online órákat inkább a gimnazista korosztálynak ajánljuk, akiknek már nincsen folyamatos figyelemre, a füzeteik, feladataik átnézésére szükségük. A kisebbeknek mindenképpen hasznosabb a jelenléti óra.

  • Jelenléti magánórák egy matektanárral: két eset lehetséges, vagy a tanár megy a tanítványához, vagy a tanítvány a tanárhoz. Az utóbbi esetben általában lehet némi árengedményt kapni. Akkor is, ha olyan kiscsoportos órára iratjuk be a gyerekünket, amit a tanár a lakásán vagy a házában tart.

Jelenléti órákra van szükségük általában azoknak, akik nagyon komoly problémákkal, esetleg tanulási nehézségekkel, például diszkalkuliával, figyelemzavarral küzdenek, illetve a matematikában tehetségeseknek.

Mit fogsz tanulni a matek különórán?

Azt, ami a legfontosabb a fejlődésed szempontjából. Lesznek rövidebb távú célok, amiket a tanároddal együtt tűztök ki, főleg, ha segítségre van szükséged: pl. a házi feladatok rendszeres elkészítése, felkészülés a témazárókra, a matek jegyed javítása. A lemaradás behozása, a hiányosságok ledolgozása a hosszabb távú célok közé tartozik, nem megy egyik napról a másikra. A kettő természetesen nem független egymástól, egy képzett, tapasztalt tanár párhuzamosan dolgozik a rövid és a hosszú távú célok megvalósításán. Például nemcsak megoldjátok együtt az aznapi matek házifeladatot, hanem ezzel egyidejűleg el is magyaráz neked mindent, és be is gyakoroltatja veled, ami miatt nem sikerült egyedül megoldanod a feladatot. Ő azonnal látni fogja, hogy mi az, ami a nehézséget okozza, mi az a láncszem, ami neked esetleg kimaradt.

Nemcsak a matematikáról van szó: mindez azért is fontos, hogy lásd, a munkádnak van eredménye. Nem fogsz többé félni a matektól és az óráktól, a dolgozatoktól sem. Egyszóval visszatér vagy jobb lesz az önbizalmad. A rettegés megbénít, tenni kell ellene!

Szolnokon sok matektanár van: találd meg a matektanárod a Superprofon!

Ha az iskolában vagy a családban, az ismerősök körében senki nem tud egy jó matektanárt ajánlani, nézz körül az interneten! A Superprofot sok országban ismerik, és ma már Magyarországon is sok tanár hirdeti az óráit ezen a platformon. Itt minden fontos információt megtalálsz a szolnoki matek magántanárokról (végzettség, tapasztalatok, szakterület, módszerek). Természetesen ha nem jelenléti órát keresel, tovább tágul a kör, hiszen bárhol az országban találsz olyan matektanárt, aki vállal online órákat.

A Superprofon nincs fix óradíj, bár a tanárok általában feltüntetnek irányárakat. Minden részletről, erről is a kiválasztott tanárral fogsz megállapodni. A végső összeg sok tényezőtől függ: jelenléti vagy online órát választasz, milyen szintűt, hetente hány órára akarsz járni, ki megy kihez.

A Superprof másik nagy előnye, hogy itt az első óra általában ingyenes: több tanárt is kipróbálhatsz!

Mit szeretnél tanulni ?