Kiváló
vélemény a

Válogatás székesfehérvári matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 2 véleménnyel rendelkeznek.

3594 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3594 Ft-ba kerülnek.

4 h

Tanáraink átlagosan 4 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Székesfehérváron

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes székesfehérvári matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak matek magántanárt Székesfehérváron

Ha egy matek magántanárra van szükséged, böngéssz a hirdetések közül és találd meg a megfelelő tanárt. 

Ha megtaláltad az ideális tanárt, vedd fel vele bátran a kapcsolatot, üzenhetsz neki platformunkon keresztül és megszervezhetitek az első ingyenes órát.

Ha szeretnéd megtalálni a legjobb matek magántanárt, ezekre ügyelj oda:

Matek tanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek óra időtartama és gyakorisága.

Ha megfogadod tanácsainkat, ezekre figyelj oda:

  • Matek magántanárod végzettsége: diák, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Magánóra leírása
  • Óra tarifája

Ha sikerült megtalálni az ideális tanárt, ne habozz kapcsolatba lépni vele.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Üzenj magántanárainknak

Válogass a hirdetések közül

👨🏼‍⚖️ Hány tanár van, hogy magánórát biztosítson matekból Székesfehérváron és környékén?

Jelenleg 8 matek tanár elérhető Székesfehérváron és környékén.

Vess egy pillantást hirdetéseikre, és válaszd ki azt a tanárt, aki a legjobban megfelel elvárásaidnak Székesfehérváron.

A legjobb tanár kiválasztásához, készségeit és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek órád: 8 hirdetés közül Székesfehérváron vagy környékén.

💻 Lehetséges-e matek magánórát kérni webkamerán keresztül a a Superprof platformon?

Az oktatók 80%-a tart matek óra órát webkamerával.

A webkamerán keresztüli magánórák olcsóbbak, és nagyobb rugalmasságot kínálnak”.

Az online matek magánóra lehetőség a fejlődésre, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

🧮 Hogyan határozzam meg, hogy milyen szinten állok matekból?

Szeretnéd elmélyíteni matektudásod, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni a matek feladatokon, ne legyen szükséged több puskázásra vagy csak egyszerűen büszke legyél magadra?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen matek szintedről, mielőtt elkezdenéd a matek magánórákat.

Azonban a legjobb megoldás, ha matektudásod felmérését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen világosabban látja a szintedet, és a tanítást célzottabban készítő elő.

Hirdetéseink között minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, középszint. tanár elérhető Székesfehérváron. Vess egy pillantást rájuk!

Foglald le az első matek magánórát  Székesfehérváron!

🎯 Milyen előnyei vannak matektudásod fejlesztésének Székesfehérváron vagy környékén?

Akár Székesfehérváron akár Európa összes országában, a mai világban a matematika szükséges tudás.

Ha szeretnéd még jobban tökéletesíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene tanulmányaid szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni matekból.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a legegyszerűbb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően egy igazi Einstein.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Székesfehérváron?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Székesfehérváron

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek különórára járni Székesfehérváron?

Attól függ, hogy hogy állsz a matekhoz: ha nem szereted, azért, hogy ha nem is szereted meg - mert ez nem kötelező, bár szerencsés esetben járulékos következmény - legalább megérezd a szépségét, és átlásd, hogy mi mindenre jó! És persze hogy ne legyenek nehézségeid, ne rettegj a matekóráktól és a matek érettségitől, jók legyenek és javuljanak a jegyeid, értsd a matekot.

Ha viszont szereted a matekot, jól is megy, talán túlságosan is könnyen, érdekel, és szívesen foglalkoznál vele még többet is, akkor pedig azért, hogy gyorsabban haladhass. Lehet, hogy érdemes matek szakos gimnáziumon gondolkodnod. Lehet, hogy matematikus leszel? Vagy matektanár?

A gyakorlati szempontokon túl azonban azért érdemes mindenkinek matematikát tanulni, mert szabad, ugyanakkor fegyelmezett gondolkodásra tanít. Bármi elképzelhető, bármilyen megoldás lehetséges, de le kell vezetni, be kell bizonyítani!

Mi történik egy matek különórán?

Bár nem árt a képzelőerő hozzá, a matematika szigorú következetességgel felépített tudomány, ezért hasonló következetességgel kell tanulni, mert a hiányosságok egy idő után ellehetetlenítik a tovább haladást. Ennek megfelelően a matek magántanárok mindig nagyon alaposan felmérik tanítványaik ismereteit, és ha vannak ilyenek, bepótolják az elmaradtakat. Csak ezután lehet hozzákezdeni a tényleges, közös munkához, amit a továbbiakban az fog meghatározni, hogy mi a célja a matektanulással a különórára járó gyereknek vagy felnőttnek: a jegyek javítása, az érettségi, esetleg emelt szintű érettségi, felvételi, versenyre való felkészülés, tehetséggondozás…

A matektanárok hozzásegítik tanítványaikat, hogy megértsék és elsajátítsák a matematikát, esetleg meg is szeressék. Ennek érdekében különféle pedagógiai módszereket alkalmaznak, amiket szintén tanítványuk személyiségéhez és tudásához alkalmazkodva választanak ki. Mint mindenben, a matematika tanulásában is nagyon fontos a motiváció a tanuló, és a támogató hozzáállás a tanár részéről.

A különóra kiváló alkalom arra, hogy a matematikatudás biztosabbá válásával párhuzamosan a gyerekek, kamaszok vagy felnőttek önbizalma is megerősödjön, és így kiegyensúlyozottabbakká váljanak. A matek különórák nem csak a matekjegyeket javítják, sokkal hosszabb távú és mélyebb, egész életre kiható hatásuk is lehet!

Hol lehet matekot tanulni Székesfehérváron?

Székesfehérvár az egyik legősibb és leggazdagabb múltú magyar város, királyi székhely és koronázóváros. Fejér megye székhelye, és régi iskolaváros is. Rengeteg matektanár él a városban, ha matekot akarsz tanulni, biztos, hogy nem kell sokáig keresgélned!

Nézz körül mindenekelőtt az iskoládban: a legtöbb helyen tartanak matekkorrepetálást és matek szakkört is! Ha mégsem, kérdezősködj a családban, a barátaid és az ismerőseid körében, ki ismer egy jó matektanárt! Benézhetsz a környékbeli művelődési házba is, hátha ott is kínálnak valamit… Ha év közben nem is, talán az iskolai szünetekben tartanak például pótvizsgára felkészítő tanfolyamokat.

Ha nincs ilyen lehetőség, vagy valamiért egyik sem tetszik, nem a te szinted, vagy nem illeszthető be a napirendedbe, gondolkodj el a magánórákon! Két lehetőséged van: választhatsz online vagy hagyományos, jelenléti órát. Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is. A kisiskolásoknak mindenképpen a jelenléti órákat ajánlanánk, a magas szinten levőknek és a speciális érdeklődésűeknek talán inkább az online órát, mert akkor nagyobb a merítés, kiválaszthatják az ország legjobb szaktanárát azon a szűk területen, ahol tovább szeretnék mélyíteni tudásukat. Nem baj, hogy Szegeden él, a képernyőn minden héten találkozhatsz vele!

Akár online, akár hagyományos, jelenléti matek különórát keresel, a Superprof nagy segítségedre lesz!

Találd meg a matektanárod a Superprofon!

Mindenképpen érdemes körülnézned a platformunkon: minden szintű matekórát találhatsz itt, az általános iskolás szinttől az egyetemi szintig! Sok magántanár a város iskoláiban tanít: biztos van olyan barátod vagy ismerősöd, aki ismeri azt, akit kiválasztottál. A személyes tapasztalat nagyon fontos! Ennek híján hagyatkozz a platformon olvasható véleményekre!

Ha online órát keresel, az ország teljes kínálatából válogathatsz! Hatalmas a választék: egyre többen hirdetik itt magukat! A tanárok legtöbbje diplomás matematikatanár, bár vannak matek vagy mérnök szakos egyetemisták is, nagy ritkán pedig olyanok is, akik nem tanári képzettségűek, viszont komoly matematika tanulmányokat végeztek, esetleg éppen matematikusok. Ha te is matematikusnak készülsz, lehet, hogy ez a legjobb választás a számodra! A Superprofon ki tudod próbálni a tanárokat, akár többet is, mert az első óra próbaóra, és általában ingyenes! Fix óradíj sincs, mindenről a tanároddal fogsz megállapodni.

 

Máris kedvet kaptál? Ne habozz sokáig: kattint a Superprofra, utána a matematikára és Székesfehérvárra!

Mit szeretnél tanulni ?