Kiváló
vélemény a

Válogatás szegedi matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 15 véleménnyel rendelkeznek.

3136 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3136 Ft-ba kerülnek.

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Szegeden

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes szegedi matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak matek magántanárt Szegeden

  Ha szeretnél jobban teljesíteni matekból, válogass magántanáraink közül.

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Több szempontot is figyelembe kell venned, amikor matek magántanárt keresel:

Matek tanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek magánóra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Matek magántanárod végzettsége: diák, főállású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Óra leírása
  • Óra díja

Ha sikerült megtalálni az ideális tanárt, ne habozz kapcsolatba lépni vele.

Ne felejtsd, hogy a Superprof tanárok 97%-ának az első órája ingyenes.

Keresd fel matek tanárainkat

Válogass a magántanárok közül

👨🏼‍⚖️ Hány tanár áll rendelkezésre magánórára Szegeden és környékén?

Jelenleg 61 matek tanár elérhető Szegeden és környékén.

Böngéssz hirdetéseik között, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a kritériumaidnak Szegeden.

A legjobb tanár kiválasztásához, olvasd el tapasztalatát és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek órád: 61 hirdetés közül Szegeden vagy környékén.

💻 Lehetséges-e matek magánórát kérni online a a Superprof platformon?

A magántanárok 80%-a biztosít matek óra órát webkamerával.

Az online magánórák olcsóbbak, és nagyobb rugalmasságot kínálnak”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi akadályok nélkül.

🧮 Hogyan mérjem fel matek szintemet?

Szeretnél felkészülni az emelt szintű matek érettségire, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni a matek feladatokon, ne legyen szükséged több puskázásra vagy csak egyszerűen büszke legyél magadra?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy legyen egy tisztább elképzelés matek szintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legjobb megoldás, ha matektudásod meghatározását, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen megcélozza a hiányosságaid, és a tanítást személyre szabja.

Platformunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő szint, középszint. tanár elérhető Szegeden. Böngéssz közülük!

Kezd el az első matek magánórát  Szegeden!

🎯 Milyen előnyei vannak matektudásod fejlesztésének Szegeden vagy környékén?

Akár Szegeden akár Magyarországon, a mai világban a matematika előnyös több szektorban.

Ha szeretnéd még jobban tökéletesíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene munkavilág szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni matekból.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a leggyorsabb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Szegeden?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Szegeden

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek korrepetálásra járni Szegeden?

Ugyanazért, amiért másutt is: hogy felfedezd a matematika szépségét! Amihez persze meg kell érteni! Ennek egyébként gyakorlati haszna is lesz: jobban fognak sikerülni a dolgozataid, nem fogsz rettegni a feleléstől, év végén jobb jegyet kapsz, az is lehet, hogy ötös leszel matekból! Lehet, hogy végül matek szakra jelentkezel a gimnáziumban, és minden gond nélkül fel is vesznek, olyan jól írod meg a felvételit! Innen már egyenes az út az olyan pályákra, ahol folyamatosan szükséged lesz a matematikára. Közgazdaságtan, statisztika, könyvelés, csillagászat, elméleti matematika, informatika, programozás.

A matematika az életünk minden területén jelen van. Az egyik legrégibb tudomány, több millió éves. Gondolkodni tanít, ezért akkor is nagyon fejlesztő hatású, ha érettségi után soha többé nem akarsz foglalkozni vele. Logikus gondolkodásra a mindennapi életben is nagy szükség van: a pénzügyek (bankügyek, hitelek, kölcsönök) és az adóügyek intézésében (akkor is, ha könyvelő intézi helyetted: jobb, ha érted, hogy miről beszél), a háztartás vezetésében, a szakmai és a baráti vitákban (érvelés), a barkácsolásban és még sok más területen. Vagyis matematikára mindenkinek szüksége van!

Hol lehet matekot tanulni Szegeden?

Mindenekelőtt az általános és középiskolában, ahol rendszerint szerveznek csoportos matekkorrepetálást. Ha mégsem, akkor matek magántanárt kell keresni.

A Szegeden élő matektanárok vagy helyben végeztek, vagy az ország valamelyik másik nagy egyetemén. Jól képzettek és pedagógiai szempontból is felkészültek, nyugodtan rájuk bízhatod magadat! Sokan a tanári állásuk mellett vállalnak magánórákat, mások magántanításból élnek. Természetesen online órát is találsz: ez különösen akkor előnyös, ha a városon kívül, messzebb laksz, és nehézkes a közlekedés.

A legegyszerűbb - és gyakran a legeredményesebb -, ha körbekérdezel az ismerőseid között, nem ismer-e valaki egy jó matektanárt. Érdemes az egyetemen is körülnézni, mert a matek szakos egyetemisták gyakran vállalnak különórákat. És az áraik egy kicsit kedvezőbbek. De ha ragaszkodsz egy tapasztalt, diplomás matektanárhoz, derítsd fel a terepet az interneten: sokan hirdetik magukat a közösségi fórumokon és a különféle platformokon, köztük a Superprofon. Meg fogsz lepődni, mekkora a kínálat!

Szegeden rengeteg matektanár van!

Ha jó vagy matekból, és felvételi előkészítőt keresel, érdeklődj az egyetemeken, keress a honlapjukon: a legtöbb helyen szerveznek matek felvételi tanfolyamot. A legjobb oda járni, ahova felvételizni szeretnél, mert ezeket az előkészítőket az ott tanító tanárok és végzős diákok, doktoranduszok tartják, akik pontosan tudják, mire lesz szükséged a felvételin és utána, az egyetemi tanulmányaid során.  

A matek különóra azért jó megoldás, mert a magántanárok hozzád alkalmazkodnak, te választhatod meg az óráid időpontját!  És nem csak időben alkalmazkodnak hozzád, hanem pontosan a te helyzetedhez és igényeidhez igazítják a módszereiket. Személyre szabott programot dolgoznak ki neked egy anyagrész, például az algebra vagy a trigonometria átismétlésére vagy megtanulására, és pedagógiai szempontból ennél nincs hatékonyabb!

Találd meg a matektanárod a Superprofon!

Hogy hány szegedi matektanár van fent a Superprofon? Ezt azért nehéz megmondani, mert a számuk folyamatosan nő! Keress rájuk az interneten pár nap különbséggel, magad is látni fogod!

Különbözőek, de - és ez a Superprof egyik nagy előnye - mind jól képzettek, és ha még nincs matektanári diplomájuk, legalább matekszakra járnak. A platformon bemutatkoznak, tehát tudni fogod, mikor, hol végeztek, mióta, hol, hogyan tanítanak. A másik nagy előny, hogy véleményeket is olvashatsz itt. Nem lesz nehéz megtalálni a számodra ideális matektanárt, akivel az igényeid és a szükségleteid szerint tudsz majd haladni!

Ehhez némi önismeretre és következetes, fegyelmezett gondolkodásra van szükség - a matematika egyébként végeredményben erre tanít, és ez lenne a végső célja -, fel kell mérned, hogy hol tartasz, és mit szeretnél elérni! Már az első órán mondd el annak a tanárnak, akit kiválasztottál, hogy mi a célod: a következő témazáróra szeretnél felkészülni, javítani szeretnél a jegyeiden, be akarod hozni a hiányosságaidat, amikről magad se tudod pontosan, hogy mik, de érzed, hogy vannak… Vagy távolabbi céljaid vannak a matekkal: emelt szintű érettségit akarsz tenni, netán te is matektanár akarsz lenni…

A tanár javasolni fog neked egy óraformát (kiscsoportos vagy egyéni, jelenléti vagy online, pár órás intenzív tréning vagy heti rendszerességű felzárkóztatás) és egy rád szabott oktatási programot. Biztos, hogy meg fogod találni azt a matektanárt, akire szükséged van, és aki pillanatok alatt meg tudja veled értetni azt, amit kell! Lehet, hogy már elsőre sikerül, de ha nem, semmi gond: a Superprofon az első óra általában ingyenes, több módszert, több tanárt is kipróbálhatsz. Ha érzed, hogy nem tudtok igazán jól együtt dolgozni, nem érdemes sokáig várni, keress tovább!

Az óradíjak változóak, attól függően, hogy heti hány órát veszel, milyen szinten vagy, te mész a tanárhoz vagy ő megy hozzád. A Superprofon nincs fix óradíj, a diák a tanárral állapodik meg.

Lehet, hogy csak egy saroknyira lakik tőled az a matektanár, aki úgy tud majd neked beszélni a Thalész vagy Pithagorasz tételről, hogy végre meg is érted és megjegyzed őket! Ne habozz sokáig, ha szeretnél fejlődni matekból, keress rá a szegedi matektanárokra a Superprofon! Ha minden jól halad, az eredmények nem fognak sokáig váratni magukra!

Mit szeretnél tanulni ?