Kiváló
vélemény a

Válogatás soproni matek tanárokból

Voir plus de professeurs

4,9 /5

Matek tanáraink átlagosan 4,9 csillaggal és több mint 3 véleménnyel rendelkeznek.

3188 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3188 Ft-ba kerülnek.

8 h

Tanáraink átlagosan 8 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Sopronban

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes soproni matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Mit kell tennem, ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő matek tanárt Sopronban?

Ha szeretnél javítani matekból, nincs más dolgod, mint hogy kiválaszd a megfelelő profilt.

Ha megtaláltad az ideális tanárt, vedd fel vele bátran a kapcsolatot, üzenhetsz neki platformunkon keresztül és megszervezhetitek az első ingyenes órát.

Több szempontot is figyelembe kell venned, amikor matek magántanárt keresel:

Matek magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, magánóra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Magántanárod végzettsége: diák, főállású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Óra menete
  • Magánóra tarifája

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Ne felejtsd, hogy a Superprof tanárok 97%-ának az első órája ingyenes.

Keresd fel matek tanárainkat

Válogass a hirdetések közül

👨🏼‍⚖️ Hány magántanár áll rendelkezésre matek érettségi felkészítésre Sopronban és környékén?

Jelenleg 8 matek tanár elérhető Sopronban és környékén.

Vess egy pillantást hirdetéseikre, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a kritériumaidnak Sopronban.

A legjobb tanár kiválasztásához, olvasd el róla írt véleményeket és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek magánórád: 8 magántanár közül Sopronban vagy környékén.

💻 Lehetséges matek magánórát kérni online a platformunkon?

A tanárok 80%-a tanít matek óra órát online.

Az online magánórák megfizethetőbbek, és előnyük a „nagyobb szervezési szabadság”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi akadályok nélkül.

🧮 Milyen módon ismerhetem meg, hogy állok matekból?

Szeretnél javítani matek jegyeden, hogy képes legyél egyedül is megoldani feladatokat, ne legyen szükséged több puskázásra vagy csak egyszerűen büszke legyél magadra?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen matek szintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legegyszerűbb megoldás , ha matektudásod felmérését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen megcélozza a hiányosságaid, és a tanítást .

Oldalunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő szint, középhaladó szint. 8  magántanár elérhető Sopronban. Böngéssz közülük!

Vágj bele és kezd el az első matek magánórát  Sopronban!

🎯 Miért szeretnél matek leckét választani Sopronban vagy környékén?

Akár Sopronban akár Magyarországon, a mai világban a matematika elengedhetetlen tudás.

Ha szeretnéd még jobban tökéletesíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene tanulmányaid szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni matekból.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a leggyorsabb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Sopronban?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Sopronban

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek különórára járni Sopronban?

A matekórákat nem mindenki szereti. Vannak, akik kifejezetten rettegnek tőle. Mert nem mindenkinek megy könnyen a matematika. Már a szorzótábla sem, nem is beszélve a felsőbb matematikáról, például a valószínűségszámításról.

Pedig ezen viszonylag könnyen lehet segíteni! Kell is, mert a matematika elsajátítása valamilyen szinten mindenkinek kötelező! Még az érettségin is, bár ez nem minden országban van így.

Sokak számára életmentő lehet a matek különóra, különösen akkor, ha felhalmozódtak a hiányosságok. Ezeket le kell dolgozni, és ez általában nem megy szakértő segítség nélkül. Másoknak a tananyag rendszeres feldolgozásához, az iskolai házi feladatok elkészítéséhez is szükségük van tanári segítségre. Legalább is egy ideig.

De nemcsak azoknak érdemes matek különórára járniuk, akiknek nehézségei vannak matekból, hanem azoknak is, akiknek egyáltalán nincsenek, sőt kifejezetten tehetségesek - a matematikai tehetség elég korán megmutatkozik -, és minél többet, minél mélyebben szeretnének foglalkozni a matematikával. Az iskolai tananyag nem elég nekik, előbbre járnak.

Mit fogsz tanulni a matek különórán?

A tananyag természetesen egészen más lesz aszerint, hogy hol tartasz a matematikai tanulmányaidban, alsó- vagy felső tagozatos, gimnazista vagy egyetemista vagy, és miért szeretnél matekot tanulni. Más a korrepetálás és más a fejlesztés, a tehetséggondozás, megint más a matekversenyekre vagy a felvételire való felkészítés. Nem is minden tanár vállal mindent! Van, aki az általános iskolai tantervet és a követelményeket ismeri jól, van, aki a középiskolait. Van, aki kifejezetten az emelt szintű érettségire szakosodott, és csak ilyen tanítványokat vállal.

Magyarországon általában kétszakos a tanárképzés, sokan tanítják a matematikával együtt a másik szakjukat is. Alkalomadtán ez nagyon is jól jöhet: a természettudományos tantárgyak erősítik egymást, az elmélet és a gyakorlat összekapcsolására adnak lehetőséget.

Egy biztos: a matek magántanárok a te helyzetedhez, nehézségeidhez vagy tehetségedhez, és természetesen a céljaidhoz fogják igazítani az oktatási programot. A magánóra ezért olyan hatékony formája a tanulásnak.

A matek magánórák azért is olyan eredményesek, mert a tanárok az iskolai kötöttségek nélkül, teljesen szabadon választhatják meg a módszereiket, kísérletezhetnek is. Nem gondolnánk, de a magánóra kiváló alkalom a pedagógiai innovációra. Amit a tanárok az iskolai keretek között nem feltétlenül tehetnek meg, itt kipróbálhatják. Podcastokat, rejtvényeket, sakkot, backgammont használnak a számfogalom kialakítására, a fejben számolás, a stratégiai gondolkodás fejlesztésére. Vagy kiviszik a matekórákat a szabadba, és mint az ókori görögök, séta közben, gyakorlati példákkal tanítanak.

Sopronban sok matektanár van: találd meg a matektanárod a Superprofon!

Sopronban sok matektanár van, a város minden iskolájában több van belőlük. Közülük is sokan vállalnak munka után különórákat. Vannak olyanok is, akik csak magántanításból élnek, nem is kevesen.

Sopron régóta kétnyelvű város, és a határ közelsége miatt sokan járnak Ausztriába dolgozni. Az itteni középiskolások közül az országos átlagnál többen készülnek külföldre tanulni. Elsősorban német nyelvterületre. Ha mérnöki, közgazdasági vagy informatikusi szakra szeretnének felvételizni Németországban vagy Ausztriában, akkor nem árt, ha elsajátítják a német matematikai szakkifejezéseket is. Sopronban vannak olyan matektanárok is, akik két nyelven vagy csak németül tanítanak. Sokkal érdemesebb őket választani, mint a legjobb, akár anyanyelvi némettanárt!

Az interneten is sokan hirdetik magukat, többek között a Superprofon is. Minden fontos információt megtalálsz itt róluk, és nemcsak a nyelvtudásukról! Gyűjtsd ki a szóba jöhető tanárokat a te szempontjaid szerint (jelenléti vagy online óra, milyen nyelven, óratípus, időpontok), válassz ki kettőt-hármat és vegyél próbaórát! Semmibe se fog kerülni neked: a Superprofon az első óra szinte mindig ingyenes!

Az árak változóak, fix óradíj a Superprofon nincs. Attól függ, hány órát veszel hetente (ha többet, lehet, hogy kedvezményt kaphatsz), hol van az óra (te mész a tanárhoz, vagy ő jön hozzád), miért akarsz matekot tanulni (folyamatos segítségre van szükséged, vagy az elmaradásod behozására, emelt szintű érettségire, felvételire, matekversenyre készülsz). Az árról is közvetlenül a tanároddal fogsz megegyezni.

Nem biztos, hogy elsőre, de biztos, hogy hamarosan meg fogod találni azt a matektanárt, akit mindig is szerettél volna!

Mit szeretnél tanulni ?