Kiváló
vélemény a

Válogatás pécsi matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 15 véleménnyel rendelkeznek.

3488 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3488 Ft-ba kerülnek.

3 h

Tanáraink átlagosan 3 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Pécsen

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes pécsi matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Mit kell tennem, ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő matek tanárt Pécsen?

  Ha szeretnél jobban teljesíteni matekból, válogass magántanáraink közül.

Először is vedd fel a kapcsolatot a megfelelő tanárral, üzenhetsz neki Superprof-on keresztül, amely gyors és biztonságos. Nincs más dolgod mint, megbeszélni vele és lefoglalni az első órát.

Több szempontot is figyelembe kell venned, amikor matek magántanárt keresel:

Matek magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek magánóra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Matek magántanárod végzettsége: diák, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Matek óra leírása
  • Óra tarifája

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Keresd fel matek tanárainkat

Válogass a magántanárok közül

👨🏼‍⚖️ Hány magántanár van, hogy magánórát adjon matekból Pécsen és környékén?

Pécsen és környékén 41 matek magántanár elérhető, hogy magánórát tartson.

Vess egy pillantást hirdetéseikre, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a feltételeidnek Pécsen.

A legjobb tanár kiválasztásához, fedezd fel tapasztalatát és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek magánórád: 41 tanár közül Pécsen vagy környékén.

💻 Lehetséges-e matek órát kérni webkamerán keresztül a a Superprof platformon?

A magántanárok 80%-a tart matek óra órát webkamerával.

Az online magánórák megfizethetőbbek, és nagyobb rugalmasságot jelent”.

Az online matek magánóra lehetőség a fejlődésre, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi korlátok nélkül.

🧮 Hogyan tudjam meg, hogyan milyen szinten állok matekból?

Szeretnél javítani matek jegyeden, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni a matek feladatokon, tovább tudj tanulni matek szakon vagy szükségét érzed, annak hogy matekból remekelj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy legyen egy tisztább elképzelés matek szintedről, mielőtt elkezdenéd a matek magánórákat.

Azonban a legjobb megoldás, ha matektudásod megismerését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen megcélozza a hiányosságaid, és a tanítást .

Hirdetéseink között minden szinten megtalálható magánóra: kezdő szint, átlagszint. tanár elérhető Pécsen. Vess egy pillantást rájuk!

Foglald le az első matek magánórát  Pécsen!

🎯 Milyen szempontból szeretnél matek órát választani Pécsen vagy környékén?

Akár Pécsen akár az egész világban, a mai világban a matematika előnyös több szektorban.

Ha szeretnéd még jobban fejleszteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene karriered szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy matek magánóra, hozzáértő tanárral hatékonyabban és gyorsabban segít a mindennapokban.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a legjobb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Pécsen?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Pécsen

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek korrepetálásra járni Pécsen?

Azért, hogy jobban értsd a matekot: gyorsabban tudj fejben számolni, összeadni és kivonni, szorozni és osztani, megértsd Pitagorasz és Thalész tételeit… A matematika érdekes és nagyon hasznos tudomány, de nem egyszerű! Van, akinek segítségre van szüksége ahhoz, hogy elsajátítsa a matematikai gondolkodást. Az alapok nagyon fontosak!  

Matematikai tudásra a legtöbb természettudományban is szükség van: a fizikusok és a vegyészek is sokat számolnak! Fizika és kémia órán is sok példát kell megoldani!

Matematikából kötelező mindenkinek érettségizni, sok egyetem pedig megköveteli az emelt szintű matek érettségit. Mielőtt matek korrepetálást vagy matekórát keresnél, jó, ha tudod, mit akarsz elérni, milyen érettségit akarsz tenni, milyen egyetemre készülsz, vagy csak a jegyeiden és a tudásodon szeretnél javítani!

Hol lehet matekot tanulni Pécsen?

Pécs a legrégebbi egyetemi város Magyarországon: Nagy Lajos király 1367-ban itt alapította az ország első egyetemét. Ma az ország legnagyobb egyeteme működik itt, több, mint 30 000 hallgatóval. Régebben a latinul író, humanista költő, Janus Pannonius nevét viselte, aki Pécs püspöke is volt, ma Pécsi Tudományegyetem a neve. A Természettudományi Karon természetesen tanárképzés is folyik, és matematikatanárokat is képeznek.
Ha az iskoládban nincs matek korrepetálás, vagy több, személyre szabott segítségre van szükséged, biztos, hogy könnyen találsz Pécsen csoportos vagy egyéni matek korrepetálást vagy különórát! Akár matek szakra készülsz, akár csak az évismétlést akarod elkerülni…

Pécsen rengeteg matektanár van!

Az igaz, hogy minden tanárnak megvan a kedvenc tananyaga, senki sem szeret mindent ugyanannyira tanítani. De tanár, ezért képes azt is jól tanítani, amit kevésbé szeret! Persze biztos lelkesebb lesz a kedvenc anyagrészeinél, és ez gyakran a tanítványokra is átragad...

Minden tanárnak megvan a saját módszere: van, aki fel akarja fedeztetni a tanítványaival törvényszerűségeket, és szinte újrajátssza velük a matematika történetét, van, aki először magyaráz, és utána kezd a feladatmegoldásba, van, aki mindent az életből vett, gyakorlati példákkal szemléltet, van, aki játékosan és játékokkal tanít.

A matematika egyébként szorosan kapcsolódik a játékhoz: amikor kártyajátékot, társas vagy stratégiai játékokat játszol, a logikai, azaz a matematikai készségeidet használod, és persze fejleszted is őket. A legnagyobb matematikusok általában szeretnek játszani. Sőt, a munkájukat is játéknak tekintik!

Szóval a matematika nem feltétlenül unalmas és nehéz tantárgy! Lehet, hogy még nem kaptál rá az ízére, mert még nem találkoztál azzal a tanárral, aki nem csak megérteti, hanem meg is szeretteti veled a matekot! Pedig csak körül kellene nézned…

Találd meg a matektanárod a Superprofon!

Ha matek korrepetálást vagy különórát keresel, mindenképpen érdemes körülnézned a platformunkon! Minden szintű matekórát találhatsz itt, az általános iskolás szinttől az egyetemig! Sok magántanár a város iskoláiban tanít. Ha inkább online órát keresel, az ország teljes kínálatából válogathatsz! A tanárok legtöbbje diplomás matematikatanár, de vannak közöttük egyetemisták és olyanok is, akik nem tanári képzettségűek, viszont komoly matematika tanulmányokat végeztek, például valamelyik műszaki egyetemen. Ha te is oda készülsz, lehet, hogy ez a legjobb választás a számodra! A Superprofon ki is próbálhatod a tanárokat, akár többet is, mert az első óra próbaóra, és általában ingyenes! Fix óradíj sincs, mindenről a tanároddal fogsz megállapodni.

Pécs a Dunántúl legnagyobb és legnépesebb városa: bár a távolságok nem óriásiak, azért érdemes azon a környéken keresned, ahol laksz vagy iskolába jársz! Vagy a Belvárosban, mert oda mindenhonnan könnyen be lehet jutni. Az sem baj, ha sétálsz óra előtt és utána egy kicsit, ez a zsilipelés sokat segíthet a ráhangolódásban, illetve az órán tanultak elsajátításában. És Pécsen mindig jó sétálni! Neked nem olyankor jönnek a legjobb gondolataid? Ha még nem próbáltad, ne hagyd ki: indulj el a Belváros, a Tettye vagy a Zsolnay-negyed felé, amerre a lábad vagy a kedved visz, és gondold át, mi a célod a matektanulással, mire, milyen jellegű segítségre van szükséged! Mire hazaérsz, tudni fogod, milyen szempontok alapján keress, és így pillanatok alatt meg fogod találni azt a tanárt, aki meg fogja könnyíteni az életedet, és talán egy egész új világot nyit ki neked, a matematika szigorú következetességgel felépített, mégis tágas és izgalmas világát!  

Mit szeretnél tanulni ?