Kiváló
vélemény a

Válogatás online matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

A tanárok átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 202 értékeléssel rendelkeznek

3570 Ft/óra

A legjobb árak: a tanárok 100 %-ának első órája ingyenes és az óra átlagosan 3570Ft

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű matekot tanulni

2. Szervezd meg online óráidat

Beszéld meg matek tanároddal, hogy mik az igényeid és elérhetőségeid. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformon.

3. Élj át új élményeket otthonról

Fedezd fel az összes online matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

📒 Hogyan zajlik egy online matek óra óra?

Közvetlenül kommunikálsz tanároddal a Superprof üzenetküldés segítségével, és megbeszélitek, melyik platformon legyen az óra.

A kommunikációnak számos módja van:

  • Skype
  • Hangout
  • Zoomo
  • Discord
  • Telefon

Különösen ajánljuk ezeket, mert a legtöbb ilyen platform lehetővé teszi, hogy legyen hangt videó és megoszthatjátok képernyőtöket.


905 magántanár ajánl online matek órát.

🔎 Hogyan történik az online matek óra tanárok kiválasztása?

A személyes adatok és a megadott információk ellenőrzése


Tanáraink személyazonosságát, elérhetőségét (telefon, e-mail, fénykép) és diplomáját ellenőrizzük.


100%-ban hitelesített értékelések – A közösség erejeTanulói értékelések és vélemények 100%-ban hitelesek a tanárok hirdetéseinél.


Válassz tanárt a 905 profil közül .

🎓 Hány tanár áll rendelkezésre online matek óra órára?

905 online matek tanár elérhető, hogy matek órát nyújtson Neked.


Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt, hogy nyugodtan tanulhasson otthon.


Válassz tanárt a 905 profil közül .💸 Mennyi egy online matek óra óra átlagos ára?

Az online matek óra óra átlagos ára 3570 Ft.


Számos tényezőtől függ:


  • a matek tanár tapasztalata
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának első órája ingyenes.


Az online órák pedig átlagosan 20%-kal olcsóbbak, mint a személyes órák


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

🖋 Mi az átlagos értékelése az online matek tanároknak?

A 202 jegyzetek mintájára a tanulók 5-ből 5,0 átlagos osztályzatot adnak.


Az órával kapcsolatos probléma esetén az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésedre, hogy gyors megoldást találjon (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


(A COVID 19 jelenlegi időszakában a Superprof ügyfélszolgálata hosszabb ideig elérhető marad, hogy válaszoljon minden kérdésére)


Az összes tantárgynak a tanulói véleményeit megtekintheted.

💻 Miért érdemes online órát választani?

Az internetes oktatás még soha nem volt ilyen népszerű a diákok körében.


A diákok és a tanárok is elsajátítják a rendelkezésünkre álló digitális eszközöket az online tanuláshoz.

Az a tanár, aki megfelel az elvárásaidnak, néhány kattintással elérhető.905 matek tanár elérhető itt , hogy segítsen neked.

Kedved támadt tanulni?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális online tanárt.

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogy miért hasznos az online matek korrepetálás

Miért érdemes online matekórákat venni? 

A matematika olyan tudományág, amit a diákok gyakran nem értékelnek, mert első látásra túl bonyolultnak tűnik. Az egyenletek, törtek és koszinuszok azonban nem olyan nehezek, ha kicsit elmerülünk bennük. Igaz, hogy a matematikához bátorság kell, de micsoda boldogság, amikor végre megérted az algebrát vagy a valószínűség számítást!A matekórák nem a legkönnyebbek, főleg ha nem érted az aritmetikát, az algoritmusokat vagy a geometriai képleteket. A matematika azonban nem agysebészet, főleg ha megadod magadnak az eszközöket a trigonometria, Thalész-tétel vagy akár a faktorizáció megértéséhez. Minél több feladatot oldasz meg, annál jobb leszel, hiszen ismerjük a mondást: gyakorlat teszi a mestert. Számológéppel vagy anélkül, ha jó szeretnél lenni matekból, ismerned kell az alapokat. A matematikai szabályokat viszont meg kell értened ahhoz, hogy alkalmazd őket. Ha egyedül problémákba ütközöl, érdemes lehet magántanárt fogadnod. Segítségükkel a Pitagorasz-tétel, a fejszámolás és a trigonometria többé nem lesz probléma!Ha a matekórák és a geometriai gyakorlatok túl bonyolultnak tűnnek számodra, ha teljesen elveszettnek érzed magad a számok világában, tudd, hogy semmi sincs veszve, és a jó korrepetálás lehetővé teszi, hogy visszatérj a derékszögű háromszög és a relatív számok világába, és sikerrel vedd a vizsgáid! 

A matek tudás előnyei 

A matematika az általános iskola alsó tagozattól kezdve az érettségiig követ bennünket. A felső tagozatban és a középiskolában a diákok egész évben a hivatalos tantervvel küzdenek és problémákat oldanak meg. A matek azért is fontos, mert a szabályok mellett elsajátítjuk a logikus és analitikus gondolkodás alapjait. Nyilvánvaló, hogy a mindennapi életben nem kell minden nap kiszámolnunk egy érintő hosszát vagy a derékszögű háromszögek területeit. A szorzótábla, az összeadás és kivonás, a tizedesjegyekkel történő számolás azonban a mindennapokban is nagyon hasznos lehet. Röviden: az iskolai matematikai órák sok gyakorlati dologban is segítségedre lehetnek. Ráadásul a matematika alapjainak ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy a tanulók jól teljesítsenek az iskolában. Az a tudás, amit a felsős és középiskolás fiatalok a korrepetálás alatt megszereznek, az iskola befejeztével is hasznos lesz számukra. 

Online tanfolyamok: nagy lehetőség 

Az online órák, webkamerák és szkennelt dokumentumok segítségével viszonylag új találmány. Szerencsések vagyunk, hogy olyan korban élünk, ahol élvezhetjük a technológiai fejlődés gyümölcseit, függetlenül attól, hogy hol vagyunk a világon. A magán online matekórák ezért remek lehetőséget kínálnak arra, hogy könnyedén fejlődj az otthonod kényelméből.Az online matekórák óriási előnyt jelentenek azok számára, akik vidéken élnek, és nem férnek hozzá a nagyvárosok által kínált előnyökhöz. Így ahelyett, hogy utazási időt és pénzt pazarolnának, ezek az online hallgatók hatékonyan tanulhatnak anélkül, hogy csődbe mennének. A diákoknak azonban szorgalmasnak kell lennie, megcsinálni a házi feladatot és átismételni a tanult matematikai fogalmakat, hogy megfelelő ütemben haladhassanak. Ha kicsit le vagy maradva a matek programmal, fordulj nyugodtan az online kurzusokhoz, hogy felzárkózhass. Ha nincs kedved vagy lehetőséged arra, hogy az otthonodban magánórákat vegyél, de szüksége van alkalmazott matematika korrepetálásra, akkor vedd fontolóra az online kurzusokat. Ezek segítségével élvezheted a magánórák összes előnyét anélkül, hogy ki tennéd a lábad otthonról. Szerencsére a Superprof oldalán rengeteg remek online magán matekórát találhatsz! 

Vegyél online matek órákat a Superprof oldalán 

Az online matekórák a Superprof magántanárainak specialitásai közé tartoznak. Szeretnél fejlődni matematikából? Átbeszélni valakivel a matek házit, vagy ötöst kapni az év végi dolgozaton? Felkészülni az érettségire vagy a felvételire? Akkor jó helyen jársz! A választott tanártól függően az árak változhatnak, de mindig megfizethetőek maradnak. Egész Magyarország területéről választhatsz segítséget, Budapesttől Pécsen át Debrecenig. Ne feledd azt sem, hogy az első óra gyakran ingyenes, ami hasznos lehet, hogy megtaláld számodra a tökéletes tanárt.Ha online veszel magánórákat, akkor nem lesz gondod megérteni az órán tanultakat, és sikeresen megoldani a házi feladatokat. A személyre szabott órákon együtt javítjátok ki a feladatokat, a tanárod lépésről lépésre elmagyarázza a fogalmakat, és fokozatosan elvezet a matematikai problémák önálló megértéséhez. Az ismétlések, a gyakorlatok és a hibáid folyamatos javítása mellett a korrepetálás lehetővé teszi számodra, hogy jobb jegyeid legyenek matekból. Az oldalunkon lévő tanárok a magyarázatok és gyakorlatok gazdag tárházát használják, hogy a legjobb eredményeket érhesd el.Ha segítségre van szükséged a matematika tanulásában, és szeretnéd kipróbálni az online oktatást, akkor ne várj tovább, és vedd fel a kapcsolatot az egyik matematika magántanárral az oldalunkról. Pillanatok alatt elképesztő könnyedséggel oldod majd meg az egyenleteket, és alkalmazod a tételeket!

Mit szeretnél tanulni ?