Kiváló
vélemény a

Válogatás miskolci matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 5 véleménnyel rendelkeznek.

3873 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3873 Ft-ba kerülnek.

4 h

Tanáraink átlagosan 4 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Miskolcon

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes miskolci matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak matek magántanárt Miskolcon

Ha matektudásod szeretnéd fejleszteni, nézz körül magántanáraink hirdetései között.

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Ahhoz, hogy a legideálisabb matek tanárt megtaláld, rengeteg kritériumot figyelembe kell venned :

Magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek óra időtartama és gyakorisága.

Ha megfogadod tanácsainkat, ezekre figyelj oda:

  • Magántanárod végzettsége: egyetemista, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Óra leírása
  • Magánóra ára

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Válaszd ki matek tanárod

Válogass a hirdetések közül

👨🏼‍⚖️ Hány magántanár áll rendelkezésre magánleckékre Miskolcon és környékén?

Miskolcon és környékén 22 matek magántanár elérhető, hogy magánórát tartson.

Vess egy pillantást hirdetéseikre, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a feltételeidnek Miskolcon.

A legjobb tanár kiválasztásához, fedezd fel róla írt véleményeket és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek magánórád: 22 hirdetés közül Miskolcon vagy környékén.

💻 Lehetséges-e matek magánórát kérni webkamerán keresztül a a Superprof platformon?

A magántanárok 80%-a tanít matek óra órát webkamerával.

A webkamerán keresztüli magánórák megfizethetőbbek, és nagyobb rugalmasságot kínálnak”.

Az online matek magánóra lehetőség a fejlődésre, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi korlátok nélkül.

🧮 Milyen módon ismerhetem meg, hogy állok matekból?

Szeretnél felkészülni az emelt szintű matek érettségire, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni a matek feladatokon, ne legyen szükséged több puskázásra vagy szükségét érzed, annak hogy matekból remekelj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen matek szintedről, mielőtt elkezdenéd a matek magánórákat.

Azonban a legjobb megoldás, ha matektudásod megismerését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen megcélozza a hiányosságaid, és a tanítást személyre szabja.

Oldalunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, középhaladó szint. 22  magántanár elérhető Miskolcon. Nézd meg őket!

Kezd el az első matek magánórát  Miskolcon!

🎯 Miért szeretnél matek leckét választani Miskolcon vagy környékén?

Akár Miskolcon akár Európa összes országában, a mai világban a matematika kötelező tudás.

Ha szeretnéd még jobban elmélyíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene karriered szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy matek magánóra, hozzáértő tanárral hatékonyabban és gyorsabban segít a mindennapokban.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a legjobb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Miskolcon?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Miskolcon

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek különórára járni Miskolcon?

Természetesen ugyanazért, amiért másutt is: mert a matematika az egyik leghasznosabb és legizgalmasabb tudomány! Az egyik legrégebbi is, több millió éves.

A matematika az általános műveltség része, vagy legalábbis annak kellene lennie… Például a Pitagorasz tétel, Möbius szalagja vagy Descartes koordináta-rendszere. Ha egyik se mond neked semmit, sokat veszítesz, mert ezek a tudósok sok tekintetben megújították a tudományt, és nemcsak a matematikát! Megváltoztatták a gondolkodásunkat a világról.

Voltak köztük magyarok is, például Bolyai János, aki megalkotta a nemeuklideszi geometriát, vagy Neumann János, aki sokat tett az elektronikus számítógép megteremtéséért.

Matek különórára nemcsak annak érdemes járni, akinek nehézségei vannak az iskolában, és korrepetálásra van szüksége, hanem annak is, aki kifejezetten szereti a matekot, sőt talán ez a kedvenc tantárgya, otthon is matekpéldákon és matematikai problémákon töri a fejét, és szeretne még többet foglalkozni ezzel. Vagy azoknak, akiknek túl könnyű az iskolai matematika, lehet, hogy unatkoznak az órákon, mert messze a társaik előtt járnak. A tanárok általában külön feladatokat adnak nekik, de ez nem mindig elég: sokkal gyorsabban fejlődhetnének, ha magántanár foglalkozna velük. Nekik találták ki a matektagozatokat, de nem mindenütt van ilyen! Jó matektanár viszont mindig van valahol a közelben, csak meg kell keresni!

Hol lehet matekot tanulni Miskolcon?

Elsősorban az általános és középiskolában, ahol általában szintén van csoportos és esetleg egyéni matekkorrepetálás is, illetve - nem mindenütt, de egyre több helyen - matek szakkör vagy matek klub a matematika iránt érdeklődőknek. Gyakran ez a tehetséggondozás helye, és innen kerülnek ki a Kalmár László és az Arany Dániel Matematikaverseny, az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny vagy a nemzetközi diákolimpiák résztvevői és helyezettjei.

A Miskolcon élő matektanárok nagy része valamelyik helyi oktatási intézményben tanít, kevesen élnek csak magántanításból. Jól képzettek és pedagógiai szempontból is felkészültek, ismerik az iskolai tanmenetet és a követelményeket, nyugodtan rájuk bízhatod magadat! Az érettségi anyaga a kisujjukban van! Nyugdíjas tanárok is vállalnak magánórákat. És persze vannak olyanok is, akik kizárólag magántanításból élnek, otthon várják a tanítványaikat vagy - a kisebbekhez - házhoz jönnek. Természetesen online órát is találsz, ha azt szeretnél, mert nem Miskolcon laksz, és nehéz vagy lehetetlen megoldani a beutazást.  Online óra esetében tovább bővül a választék, hiszen bárhol lehet az országban az a matektanár, aki segíteni fog neked a jegyeid kijavításában, az érettségire vagy egy matekversenyre való felkészülésben!

Ha magántanárt keresel, a legegyszerűbb - és gyakran a legeredményesebb - módszer az, ha körbe kérdezel az ismerőseid között, nem ismer-e valaki egy jó matektanárt. Az egyetemisták közül is sokan vállalnak különórákat, és az ő áraik általában egy kicsit kedvezőbbek. De ha ragaszkodsz egy tapasztalt, diplomás matektanárhoz, akkor nézz körül először az interneten: sokan hirdetik magukat a közösségi fórumokon és a különféle platformokon, köztük a Superprofon is! Nem is gondolnád, milyen nagy a kínálat!

Miskolcon is rengeteg matektanár van!

Biztos, hogy a környékeden is sok lehetőséget találsz, legyen szó matek korrepetálásról vagy érettségire-felvételire való csoportos, esetleg egyéni felkészítésről. Ha nem sajnálod a fáradságot, és kimozdulni is hajlandó vagy, válogathatsz a tanárok között! Egyébként egy kis séta jót is tesz matekóra előtt és után! Sokat számítanak ezek az átmeneti, látszólag üres negyed- vagy félórák: ráhangolódsz az órára, illetve arra, amit utána fogsz csinálni. És ha hazafelé nem is gondolkodsz azon, amit az órán tanultál, a látszólagos semmittevés és a mozgás segít megemészteni és bevésődni a tanultakat. Az agyunk ilyenkor is dolgozik, és a mozgás segít ebben. Nem véletlen, hogy a régi görögök sétálva tanítottak és tanultak! 

A legfontosabb az, hogy pontosan megfogalmazd magadnak, és el is mondd a kiválasztott tanárodnak, hogy miért szeretnél matekot tanulni, mit szeretnél elérni! A tanárod személyre szabott programot dolgoz ki és javasol majd neked, és pedagógiai szempontból ennél nincs hatékonyabb!

Találd meg a matektanárod a Superprofon!

A Superprofon gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a neked legmegfelelőbb matektanárt! Lehet, hogy nem is lakik messze tőled… Csak be kell írnod a keresőbe, hogy Miskolc, és máris látni fogod a környékbeli matektanárok listáját.

Különbözőek, de mindegyikük jól képzett, a platformon bemutatkoznak, tehát tájékozódhatsz róluk. Véleményeket is olvashatsz itt. Nem lesz nehéz megtalálni a számodra ideális matektanárt, akivel az igényeid és a szükségleteid szerint tudsz majd haladni! De ehhez pontosan tudnod kell, hogy miért akarsz matek magánórára járni, mi a célod a matematikatanulással!

Már az első órán mondd el ezt annak, akit kiválasztottál: ő javasolni fog neked egy óraformát (kiscsoportos vagy egyéni, jelenléti vagy online, pár órás intenzív tréning vagy heti rendszerességű felzárkóztatás) és egy rád szabott oktatási programot. Mivel a Superprofon az első óra általában ingyenes, nem kell azonnal döntened! Próbálj ki több módszert, több tanárt is… Az óradíjak változóak, a tanárral fogsz megállapodni. Sok sikert a tanuláshoz!

Mit szeretnél tanulni ?