Kiváló
vélemény a

Válogatás matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 221 értékeléssel rendelkeznek

3574 Ft/óra

Legjobb árak: 100 %-a tanárok első órája ingyenes és az óra átlagosan 3574Ft

3 h

Tanáraink átlagosan 3 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű matek tanárt találni

2. Foglald le és szervezd meg órád

Beszéld meg tanároddal és tisztázzátok igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformunkról

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Matekóra átlagos ára?

Egy Matek óra átlagos ára 3574Ft


Számos tényezőtől függ:


  • matek tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Matekórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Matek tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Matek magántanárok tartanak online órát?

Matek tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Matekórákat.

🎓 Hány Matek magántanár áll rendelkezésre ?

1028 matek tanár felajánlja, hogy segít neked matek tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 1028 profilból.✒️ Hogyan értékelik a matektanárokat?

221 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Matek korrepetálásra lenne szükséged?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális matek tanárt.

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogy miért hasznos a matek korrepetálás magántanárral

A gyerekek és a tinik már kisiskolás koruk óta hozzászoktak az iskolarendszerben dolgozó tanárok stílusához.

Mi lenne, ha kipróbálnál valami mást, hogy jobbá válj matekból?

A matek magántanár olyan szakember, aki tökéletesen ismeri a tanítás módszertanát, de ennél sokkal többet is… Megvannak a maga trükkjei, hogy hatékonyan dolgozhasson a diákokkal. A tanárok az élet minden területéről érkeznek: van, aki autodidakta, van aki matematika szakos hallgató vagy iskolai tanár, de mindnyájan azon vannak, hogy a diákot a leghatékonyabban segítsék.

Aritmetika, geometria. logaritmusfüggvény, szorzótábla, másodfokú egyenletek, differenciálszámítás, gyökvonás... Nem titkoljuk: a matematikát nem mindig könnyű megérteni! Az online matematikaórák segíthetnek a diákoknak és szüleiknek, hogy leküzdjék ezeket az akadályokat. 

A matematika növekvő jelentősége 

Tagadhatatlan, hogy a matematika kulcsfontosságú mindannyiunk életében. A gyerekek nagyon korán elkezdenek megismerkedni a számokkal és a mértani alakzatokat. Az általános iskolai matematikatanulást követi az érettségi, és sok esetben a felsőoktatás is, ha az építészeti egyetem, mérnökképzés, szakiskola, matematikai mesterképzés, gazdasági iskola stb. mellett döntesz. A matematika hasznossága azonban nem ér véget az iskolában, a mindennapi és szakmai életben sokáig követ minket!Mivel manapság a szülők egyre többet dolgoznak, és kevesebb idejük van a gyerekeknek segíteni, így egyre nagyobb szükséges van a matematika magánórákra, hogy a tanárok segíthessenek a magyarázatokban és a házi feladatokban. A matematika és a természettudományos tárgyak (fizika, biológia, kémia, természettudományok, stb.) jelentősége azonban nem csökken. Nyilván minden a szorzótáblával vagy a matematikai alapműveletekkel kezdődik (osztás, szorzás, kivonás), aztán ezeket követi a Pitagorasz-tétel, a Thalész-tétel, a derékszögű háromszög, a geometria órák, az algebra, a trigonometria, az aritmetikai. Nem beszélve a prímszámokról, a természetes számokról, a komplex számokról, vagy a valószínűség számításról.Egy matektanár segítségével ezeknek a témaköröknek a gyakorlása és az előző évek érettségi feladatainak áttekintése szinte gyerekjáték lesz. Ha jó vagy matematikából, az rengeteg lehetőséget teremthet számodra a munka világában. 

Mi a matematika haszna a mindennapi életben?

Amikor a legkisebb számítási problémától is kitéped a hajad: a matek maga a pokol! Néha még azt is megkérdőjelezi az ember, hogy mi értelme az egésznek!De ha egy kis távolságból szemléljük ezeket az apró átmeneti akadályoktól, hamar ráébredünk a matematika fontosságára mindannyiunk életében. Számokkal és az 1+1=2 logikájával szabályozott világban és társadalomban élünk. A matematika segítségével tehát jobban megérthetjük a környezetünket. A matematika felbecsülhetetlen számú napi feladat elvégzését teszi lehetővé, mint például távolságok megbecslése, százalékszámítás, statisztikák, költségek elszámolása, hitel felvétel, tárgyalások, költségvetés...A szakmai életedben is meghatározó lesz a tudás, amit a matematika tanáraidtól tanultál. Hiszen elengedhetetlen az olyan szakmákban, mint az informatika, pénzügy, számvitel, kereskedelem, építészet, belsőépítészet, vagy ha magánvállalkozásba kezdenél. 

Miért kérj segítséget egy matek magántanártól?

Egy magántanár felfogadása fontos döntés. Hiszen nem csak magadnak akarod a legjobbat, hanem a pénztárcádnak is. Ezért fontos feltenni magadnak a kérdést: milyen előnyökkel jár a magántanár fogadása?A korrepetálás és a magánórák segítenek a nehézségek leküzdésébenHa a megfelelő segítséget szeretnéd kapni, ismerned kell a különbséget a magánórák és a korrepetálás között. A matektanárnak egyáltalán nem ugyanaz a megközelítése egyik vagy másik esetében.Tehát beszéljünk az otthoni korrepetálásról: ez nehézségekkel küzdő, felzárkózást és tanulmányi sikert kereső diákok számára van fenntartva. A korrepetálás keretében a tanár segít a házi feladat megoldásában és elmagyarázásában.Felső tagozatban, középiskolában, emelt matekosként vagy a felsőoktatás során a matematika sok diáknak okoz problémát. Nem mindenkinek egyértelmű például a feladatok logikája. Az ezekkel való megbirkózáshoz pedig gyakran életmentő egy matek magántanár segítsége, aki minden idejét a diáknak tudja szentelni. A magántanárok ezért nem csak a nehézségekkel küzdő diákok számára nyújthatnak segítséget.Vannak, akiknek egyszerűen fel kell készülniük egy nagyobb vizsgára, és biztosítaniuk kell a felvételt a kívánt tanfolyamra vagy valamelyik megcélzott egyetemre. A matematika, fizika és mérnöki szakra, üzleti iskolába, műszaki vagy mérnöki egyetemre való bekerüléshez pedig több, mint ajánlott az otthoni matematikaórákra szakosodott tanár igénybevétele! Mindig jól jön a leghatékonyabb ismétlő módszerek elsajátítására és a tananyag alapos ismerete. 

Egy matematikatanár, hogy átsegítsen a pszichológiai elakadásokon 

A matematika tagadhatatlanul nagy pszichológiai akadályokat ébreszthet néhány diákban. De a tanárok, ezek a mindennapi megmentők a félénkség problémáit is megoldják. Igaz, hogy ha a táblánál kell felelned a fluktuációs intervallumból, szórásról, koszinuszról, érintőről, sokszögekről, függvényekről, fizikai kémiai gyakorlatról, differenciálegyenletről, komplex számokról, vagy algebráról… Ez mind elég ijesztően hangzik!Főleg, ha harminc másik diák előtt kell produkálnod magad.Egyes diákok ezért magukba zárkóznak félénkségükben, és nem akarnak aktívan részt venni az órában. Ez azonban lelassíthatja a fejlődést. Ez egy valós probléma, amit egy otthoni matektanár azonnal meg tud oldani, hiszen egyenlő félként kezeli a diákot. A magánórákon eltűnik a mindenható tanár képe, aki a katedrán áll, és akitől a diákok megilletődnek: itt az idő egy vadonatúj típusú matematikatanárnak, aki közel áll a diákjához, és hozzászokott a tanításhoz ilyen kényes helyzetben is.

Mit szeretnél tanulni ?