Kiváló
vélemény a

Válogatás kecskeméti matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 6 véleménnyel rendelkeznek.

3488 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3488 Ft-ba kerülnek.

6 h

Tanáraink átlagosan 6 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Kecskeméten

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes kecskeméti matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak matek magántanárt Kecskeméten

Ha matektudásod szeretnéd fejleszteni, nézz körül magántanáraink hirdetései között.

Ha megtaláltad az ideális tanárt, vedd fel vele bátran a kapcsolatot, üzenhetsz neki platformunkon keresztül és megszervezhetitek az első ingyenes órát.

Ahhoz, hogy a legideálisabb matek tanárt megtaláld, rengeteg kritériumot figyelembe kell venned :

Magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, magánóra időtartama és gyakorisága.

Ha megfogadod tanácsainkat, ezekre figyelj oda:

  • Tanárod végzettsége: egyetemista, főállású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Óra leírása
  • Magánóra díja

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Válaszd ki matek tanárod

Válogass a hirdetések közül

👨🏼‍⚖️ Hány tanár van, hogy magánórát biztosítson matekból Kecskeméten és környékén?

Jelenleg 20 matek magántanár elérhető Kecskeméten és környékén.

Böngéssz hirdetéseik között, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a feltételeidnek Kecskeméten.

A legjobb tanár kiválasztásához, fedezd fel készségeit és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek órád: 20 tanár közül Kecskeméten vagy környékén.

💻 Lehetséges-e matek magánórát kérni webkamerán keresztül a platformunkon?

A tanárok 80%-a tart matek óra órát online.

A webkamerán keresztüli magánórák olcsóbbak, és nagyobb rugalmasságot kínálnak”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

🧮 Milyen módon ismerhetem meg, hogy állok matekból?

Szeretnél felkészülni az emelt szintű matek érettségire, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni a matek feladatokon, ne legyen szükséged több puskázásra vagy szükségét érzed, annak hogy matekból remekelj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen matek szintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legjobb megoldás, ha matektudásod felmérését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen meghatározza szinted, és a tanítást profilod szerint készíti elő.

Hirdetéseink között minden szinten megtalálható magánóra: kezdő szint, átlagszint. tanár elérhető Kecskeméten. Böngéssz közülük!

Kezd el az első matek magánórát  Kecskeméten!

🎯 Milyen előnyei vannak a matek korrepetálásnak Kecskeméten vagy környékén?

Akár Kecskeméten akár Magyarországon, a mai világban a matematika kötelező tudás.

Ha szeretnéd még jobban tökéletesíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene karriered szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni matekból.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a legjobb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Kecskeméten?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Kecskeméten

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek különórára járni Kecskeméten?

Kevés az olyan iskolás, akinek az első osztálytól kezdve az érettségiig ‒ némelyeknek pedig tovább, ha olyan területen folytatják a tanulmányaikat ‒ soha nem volt gondja a matematikával. A legtöbb esetben ez hamar megoldódik, segít a tanár, egy osztálytárs vagy egy családtag, vagy magad rájössz a megoldásra. Előfordul azonban, hogy ennél többre van szükség, mert a probléma nagyobb, például egy komolyabb betegség miatt nagy az elmaradás, vagy mert nem kaptál vagy nem kértél időben segítséget. A matematikában ugyanis nem lehet kihagyni egyetlen lépést sem! Ne is próbálkozz: csak a helyzetedet nehezíted! A matek hiányosságok ugyanis összeadódnak, és egy idő után lehetetlenné teszik a továbbhaladást. Nem kellene ide eljutni!

Amint nem értesz valamit, kérj segítséget! Nincs miért szégyenkezni, ez mindenkivel előfordul! Járni sem tanultál meg egyből, azzal is sokáig próbálkoztál! És nem vagyunk egyformák: nem mindenkinek áll rá a feje olyan könnyen a matematikai gondolkodásra! Pedig fontos, hogy ráérezz, és elsajátítsd, mert a mindennapi életben is nagy szükséged lesz rá! Tudod, nem az iskolának, az életnek tanulunk… A matekórákon tulajdonképpen gondolkodni tanulsz. Ha megérted a matematikát, jobban fogod érteni a világot, amiben élsz.

Hol lehet matekot tanulni Kecskeméten?

Vegyük sorra az iskolán kívüli lehetőségeket, amiket nem csak azoknak ajánlunk, akiknek nehézségeik vannak, hanem azoknak is, akiknek semmilyen gondjuk sincs a matekkal, sőt, túl könnyűnek találják a matekórákat, esetleg unatkoznak is! A matematikai tehetség, ahogy a zenei is, nagyon korán megmutatkozik: ugyanúgy figyelmet igényel és személyre szabott fejlesztést, mint a nehézségekkel küzdő gyerek!

Tehát az iskolai órákon, korrepetálásokon, matek szakkörökön és matek klubokon kívül a következő lehetőségek közül válogathatsz:

  • Matek magánóra otthon: a tanár házhoz jön, felméri a helyzetet és a tanuló szintjére, nehézségeire szabott, egyéni fejlesztési tervet javasol. Különösen a kisebbek, az általános iskolások esetében eredményes, akár gyengébbek, akár nagyon jók matekból. Nekik általában fontosabb a megszokott, biztonságot nyújtó, otthoni környezet. Sokszor nem is megoldható másképpen a különóra, mert még nem közlekednek egyedül.
  • Online matek magánóra: egyre több matektanár vállal online órákat is. Ezeket inkább nagyobbaknak ajánljuk, a gimnazista korosztálynak és közülük is inkább azoknak, akik tehetségesek matematikából, és a matematika valamilyen olyan ága érdekli őket, amit kevesen ismernek és művelnek. Az online órák nagy előnye, hogy nem vagy a lakóhelyedhez kötve, az országos kínálatból válogathatsz, sőt, más országokban is körülnézhetsz. Ha esetleg matematikusnak készülsz, és a nyelvekben is jó vagy (ami nem ritka, mert a matematikai és nyelvi képességek a kutatások szerint összefüggenek), és külföldön szeretnél továbbtanulni, bizony érdemes angolul és más nyelven is matekórákat venned! Sokkal többet ér ez, mint egy nyelvtanárral átnézni a matek szókincset!

Kecskeméten sok matektanár van: találd meg a matektanárod a Superprofon!

Hogyan találhatod meg a neked leginkább megfelelő matektanárt Kecskeméten? Első körben érdemes az iskolában, a családban és az ismerősök körében kérdezősködni. A személyes, hiteles tapasztalat nagyon sokat számít: lehet, hogy a kérdés pillanatok alatt megoldódik, kapsz egy nevet, telefonszámot… Ebben az esetben sem felesleges tovább kérdezősködni vagy legalább rákeresni az interneten, például a Superprofon a matek magántanárokra, hogy legyen legalább összehasonlítási alapod, ismerd az aktuális óradíjakat.

A Superprofon egyébként nincs fix ár. A legtöbb tanár feltünteti a tarifát, sokszor egy tól-ig összeget. Alkudni is lehet… És általában lehet kedvezményt kapni, ha nem a tanárnak kell utaznia, vagy csak nagyon keveset, és ha több órát is veszel hetente, vagy esetleg több tantárgyból kérsz segítséget.

Magyarországon a tanárok legnagyobb része kétszakos, és sokan vállalnak mindkét tárgyukból magánórákat. A matektanárok esetében ez legtöbbször a fizika, esetleg a kémia. Ha két tantárgyat is tanulsz ugyanazzal a magántanárral, az nemcsak idő- és pénztakarékos megoldás, hanem pedagógiai szempontból is nagyon eredményes: alkalmat ad elmélet és gyakorlat összekapcsolására, rávilágít az összefüggésekre és nem utolsósorban a matematika értelmére!

A Superprof profilokban minden lényeges információt megtalálsz a Kecskeméten oktató matek magántanárokról. Véleményeket is olvashatsz természetesen. Ne habozz sokáig…!

Mit szeretnél tanulni ?