Kiváló
vélemény a

Válogatás győri matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 6 véleménnyel rendelkeznek.

3579 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3579 Ft-ba kerülnek.

8 h

Tanáraink átlagosan 8 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Győrben

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes győri matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak matek magántanárt Győrben

Ha egy matek magántanárra van szükséged, böngéssz a hirdetések közül és találd meg a megfelelő tanárt. 

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Ahhoz, hogy a legideálisabb matek tanárt megtaláld, rengeteg kritériumot figyelembe kell venned :

Magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek óra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Magántanárod végzettsége: diák, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Matek óra leírása
  • Magánóra tarifája

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Keresd fel matek tanárainkat

Böngéssz a profilok között

👨🏼‍⚖️ Hány matek magántanár áll rendelkezésre magánórára Győrben és környékén?

Győrben és környékén 28 matek tanár elérhető, hogy magánórát tartson.

Böngéssz hirdetéseik között, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a feltételeidnek Győrben.

A legjobb tanár kiválasztásához, olvasd el készségeit és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek órád: 28 ellenőrzött profil közül Győrben vagy környékén.

💻 Lehetséges matek magánórát kérni online a platformunkon?

Az oktatók 80%-a ajánl matek óra órát online.

A webkamerán keresztüli magánórák előnyösebbek, és nagyobb rugalmasságot jelent”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi korlátok nélkül.

🧮 Hogyan tudjam meg, hogyan milyen szinten állok matekból?

Szeretnél javítani matek jegyeden, hogy képes legyél egyedül is megoldani feladatokat, tovább tudj tanulni matek szakon vagy csak egyszerűen büszke legyél magadra?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen matek szintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legjobb megoldás, ha matektudásod megismerését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen világosabban látja a szintedet, és a tanítást kifejezetten számodra készíti elő .

Superprof-on minden szinten megtalálható magánóra: kezdő szint, középszint. 28  magántanár elérhető Győrben. Nézd meg őket!

Vágj bele és kezd el az első matek magánórát  Győrben!

🎯 Milyen előnyei vannak a matek korrepetálásnak Győrben vagy környékén?

Akár Győrben akár Magyarországon, a mai világban a matematika szükséges több szektorban.

Ha szeretnéd még jobban tökéletesíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene tanulmányaid szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni matekból.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a legegyszerűbb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Győrben?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek különórára járni Győrben?

Azért, amiért bárhol másutt a világon: mert a matematika nagyon hasznos, talán az egyik leghasznosabb tudomány, és bár lehet, hogy hitetlenkedve olvasod, sokak számára nemcsak izgalmas, hanem gyönyörű is! És persze nagyon régi is, már több millió éve művelik.

Lehet, hogy csak pár óra választ el attól, hogy te is varázslatosnak érezd a matematika világát! Sok híres magyar matematikus van, bizonyára már te is hallottál róluk: Bolyai Farkas és a fia, Bolyai János, Neumann János, Erdős Pál… Mások nem a matematikában lettek híresek, de matematika szakot végeztek: az írók közül például Ottlik Géza, Esterházy Péter.

A matematika sok mindennel összefügg és sok mindennel hozzák kapcsolatba: a filozófiával, a zenével, a nyelvekkel. Nem véletlenül kötelező tantárgy szinte mindenütt a világon az első osztálytól kezdve egészen az érettségiig. Nem lehet megúszni! Természetesen lehet csak a jobb jegyekért matek korrepetálásra vagy különórára járni, de hidd el, ennél sokkal több van a matematikában! Kár lenne nem ráérezni erre…

Egyébként a matematika összefügg a játékkal is. (Van egy külön ága is, a játékelmélet.) Gondolj bele abba, hogy a játékban, legyen akár bújócska, számháború, társasjáték, nyelvi vagy logikai fejtörő, megoldási stratégiákat dolgozol ki, mérlegelsz, választasz, döntesz, vagyis logikai műveleteket végzel, a logikus gondolkodásodat működteted. Matematikai módon gondolkodsz. Az Iskola a határon írójának, Ottlik Gézának egyébként a legismertebb könyve külföldön egy bridzstankönyv, sokak szerint a legjobb ebben a műfajban.

A matematika nem valami világtól elrugaszkodott, steril, elvont tudomány, ami másból sem áll, mint unalmas példamegoldásból. A mindennapjaink része, ott van mindenütt. Nagy segítségedre lesz a gyakorlati életben is, ha pedig megszereted, és örömödet leled benne, az csak nyereség lesz! Egyébként ma már szinte minden téren bevonnak a tudományos kutatásokba matematikusokat: ha biológusnak, vegyésznek, fizikusnak készülsz, akkor is fontos lesz a számodra!

Hol lehet matekot tanulni Győrben?

Mások vagyunk, ezért nem mindegyikünknek ugyanaz a módszer felel meg a legjobban. Van, aki akkor halad jól, ha csak vele foglalkoznak, másokat viszont ez feszélyez. Van, aki kifejezetten szereti a képernyő biztosította távolságot, de van, aki ki nem állja, képtelen figyelni a nem élőszóban elhangzó magyarázatra.

Szerencsére Győrben is sokféle lehetőség közül válogathatsz, ha matek korrepetálást vagy különórát keresel. Vegyük sorra őket!

  • Választhatsz hagyományos különórát: a magántanárod a te tudásszintedhez és a céljaidhoz fog igazodni, ennek megfelelően fog módszert, tananyagot, tankönyvet javasolni (ha nem az iskolai tananyagot akarod jobban elsajátítani), feladatsorokat összeállítani. A különóra talán a leghatékonyabb formája a tanulásnak, mert személyre szabott. Gyors haladást, folyamatos, személyes kapcsolatot, azonnali visszajelzést tesz lehetővé. Ez az utóbbi különösen a természettudományos tárgyak terén nagyon fontos, mert itt az ismeretek egymásra épülnek, nem lehet egyetlen lépést sem kihagyni.

  • Találhatsz online matek különórát is: sokan hirdetik magukat az interneten, többek között a Superprofon is. Általában tapasztalt matektanárok, akik a közoktatásban tanítanak vagy tanítottak. A profiljukból minden lényeges ki fog derülni róluk: hogy hol és mit végeztek, mióta tanítanak, mi a szakterületük, milyenek az áraik. Ha nem idegen neked az online tanulás, nem kell feltétlenül Győrre korlátoznod a keresést: ez különösen akkor lehet fontos, ha nagyon speciális igényeid vannak, egy bizonyos, ritka szakterületen szeretnéd képezni magadat.
  • Mind jelenléti, mind online formában léteznek kiscsoportos órák is: a csoportokat általában a tanárok állítják össze, a tanítványaik tudásszintjéhez igazodva. Ezek az órák természetesen valamivel olcsóbbak. Sok esetben ösztönző lehet másokkal együtt tanulni, de nem mindenkinek jön be. Nagyobb a lemaradás kockázata, amin már csak az egyéni óra tud segíteni.
  • Vannak természetesen matek korrepetálások az iskolák nagy részében is, sőt néhol a művelődési házakban is. Tanév közben, folyamatosan, legalább heti rendszerességgel, vagy egy-egy időszakra, például az iskolai szünetekre korlátozódva, intenzív formában. A legtöbb esetben csoportosak és ingyenesek, vagy jelképes összegbe kerülnek. Gyakorló vagy nyugdíjas matektanárok tartják általában őket.

Győrben sok matektanár van: találd meg a matektanárod a Superprofon!

A Superprofon egyre több matektanár hirdeti magát, köztük sok győri is. Van, aki vállal fizika- vagy kémiakorrepetálást vagy oktatást is. Tanáraink mind képzett, diplomás matektanárok, végzettségükről pontosan tájékozódhatsz a platformon. Bárkinek tudnak segíteni, de egyesek szakosodtak bizonyos területekre, például a kisiskolások korrepetálására, az emelt szintű érettségire való felkészítésre vagy az egyetemisták oktatására.

Az óradíjak kedvezőek, bár az óratípusnak és szintnek megfelelően elég változóak. A Superprofon nincs fix óradíj, minden részletről a tanároddal fogsz megállapodni. Ha nehézségeid vannak a matematikában, vagy csak valami kimaradt egy betegség vagy egy baleset miatt, ne várj sokáig, keress rá a győri matektanárokra! Az első óra ráadásul általában ingyenes…!

Mit szeretnél tanulni ?