Kiváló
vélemény a

Válogatás egri matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 1 véleménnyel rendelkeznek.

2875 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 2875 Ft-ba kerülnek.

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Egerben

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes egri matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan kezdjek el matek magántanárt keresni Egerben?

Ha szeretnél javítani matekból, nincs más dolgod, mint hogy kiválaszd a megfelelő profilt.

Először is vedd fel a kapcsolatot a megfelelő tanárral, üzenhetsz neki Superprof-on keresztül, amely gyors és biztonságos. Nincs más dolgod mint, megbeszélni vele és lefoglalni az első órát.

Több szempontot is figyelembe kell venned, amikor matek magántanárt keresel:

Matek tanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, magánóra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Tanárod végzettsége: egyetemista, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Óra leírása
  • Óra ára

Ha sikerült megtalálni az ideális tanárt, ne habozz kapcsolatba lépni vele.

Ne felejtsd, hogy a Superprof tanárok 97%-ának az első órája ingyenes.

Vedd fel a kapcsolatot tanárainkkal

Válogass a magántanárok közül

👨🏼‍⚖️ Hány matek magántanár van, hogy órát biztosítson matekból Egerben és környékén?

Jelenleg 12 matek tanár elérhető Egerben és környékén.

Böngéssz hirdetéseik között, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a kritériumaidnak Egerben.

A legjobb tanár kiválasztásához, olvasd el készségeit és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek órád: 12 hirdetés közül Egerben vagy környékén.

💻 Lehetséges matek órát kérni webkamerán keresztül a platformunkon?

A magántanárok 80%-a biztosít matek óra órát online.

Az online magánórák megfizethetőbbek, és nagyobb rugalmasságot kínálnak”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi korlátok nélkül.

🧮 Hogyan mérjem fel matek szintemet?

Szeretnéd elmélyíteni matektudásod, hogy képes legyél egyedül is megoldani feladatokat, tovább tudj tanulni matek szakon vagy csak egyszerűen büszke legyél magadra?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy legyen egy tisztább elképzelés matek szintedről, mielőtt elkezdenéd a matek magánórákat.

Azonban a legegyszerűbb megoldás , ha matektudásod felmérését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen meghatározza erősségeid és gyengeségeid, és a tanítást célzottabban készítő elő.

Platformunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, középhaladó szint. tanár elérhető Egerben. Nézd meg őket!

Kezd el az első matek magánórát  Egerben!

🎯 Milyen előnyei vannak a matek magánóráknak Egerben vagy környékén?

Akár Egerben akár az egész világban, a mai világban a matematika előnyös tudás.

Ha szeretnéd még jobban fejleszteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene munkavilág szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy matek magánóra, hozzáértő tanárral hatékonyabban és gyorsabban segít a mindennapokban.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a legegyszerűbb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Egerben?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Egerben

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek különórára járni Egerben?

Amiért mindenütt másutt is: hogy jobban értsd és tudd a matekot! Ha nehézségeid vagy hiányosságaid vannak, azért, ha pedig nincsenek, akkor azért, hogy ne is legyenek! Hogy javuljanak a jegyeid, ne rettegj a dolgozatoktól és a feleléstől, úgy általában a matek óráktól, hogy bízz magadban, erősödjön az önbizalmad! Hogy sikerüljön a felvételi, abba a gimnáziumba és arra az egyetemre mehess, ahová valóban szeretnél! Hogy könnyedén le tudj érettségizni matekból, akár közép, akár emelt szinten!

Ezek elsősorban praktikus szempontok, de folytathatjuk a sort: hogy megtanulj logikusan gondolkodni, ami egész életedben ‒ nem csak a munkában ‒ nagy segítségedre lesz! Hogy a matematika izgalmas világa ne maradjon idegen a számodra! Hogy műveltebb és tájékozottabb legyél! Igen, a matematika az általános műveltség része, ráadásul igen fontos része!

Ezer érv szól amellett, hogy a matek különórák csak hasznodra lesznek. Akkor is, ha korrepetálásról van szó, akkor is, ha tehetséggondozásról. Bármilyen hihetetlennek tűnik, sokan meg is szeretik a matekot a különórákon. Egy új világ nyílik meg előttük… Még az is lehet, hogy a végén matektanár lesz belőled is…!

Mit fogsz tanulni a matek különórán?

Ez rajtad és a tanárodon múlik: azon, hogy hol tartasz a matek tanulmányaidban, milyenek az eredményeid, miért akarsz matek különórára járni (reméljük, hogy így van!), mi a célod, min szeretnél változtatni vagy mit szeretnél elérni! Ha a jegyeiden kell javítani, az iskolai tanmenetet fogjátok követni: a legfontosabb a törzsanyag elsajátítása!

A matek magántanárok pontosan ismerik az általános iskolai, illetve középiskolai, érettségi és felvételi követelményeket, legtöbbjük tanít vagy tanított a közoktatásban. Bízz bennük, bízd rájuk nyugodtan magad! És légy mindenképpen őszinte velük: akkor tudnak segíteni! Ismerniük kell az erősségeidet és a gyenge pontjaidat, ezek alapján dolgozhatják ki a rád szabott oktatási programot.

A matek különórák általában sokkal érdekesebbek, mint az iskolai órák. Nem csak feladatmegoldásból állnak! A matek magántanárok közül sokan kísérletező kedvűek: a különórákon sok mindent kipróbálnak, amire a közoktatásban nem volt vagy nincs lehetőségük. Persze mindenki a saját érdeklődési területének megfelelő újításokkal próbálkozik: van, aki a matematika történetéből merít ihletet, mások a gyakorlati életből. Van, aki a zenével hozza kapcsolatba a matematikát, van, aki a nyelvtudománnyal vagy a képzőművészetekkel. Sok a játék is a matek különórákon: szudoku, logikai rejtvények, sakk, backgammon, legó… A játékelmélet nem hiába külön ága a matematikának!

Egerben sok matektanár van: találd meg a matektanárod a Superprofon!

Eger minden általános és középiskolájában több matektanár van, és sokan adnak közülük délutánonként és este magánórákat. Sok iskolában tartanak matek korrepetálást, a matematika iránt érdeklődőknek pedig matek szakkört vagy matek klubot. Ha a te iskoládban nincs ilyen lehetőség, vagy jársz már oda, de szeretnél különórára is járni, kérdezz körbe az iskolában, a családban és a barátaid között, ki ismer egy jó matektanárt! Érdemes a Superprofon is körülnézned, legalább a tájékozódás végett: mi a kínálat, mi mennyibe kerül…

A Superprofon egyébként nincs fix óradíj, az árak változóak, annak függvényében, hogy online vagy jelenléti óráról van szó, egyéni vagy kiscsoportos oktatásról, milyen szintről. Ha mindenképpen jelenléti órára szeretnél járni, listázd ki először azokat a matektanárokat, akik azon a környéken laknak, ahol te! Vagy a Belvárosban, a székesegyház vagy a Vár környékén adnak órákat, ahova könnyen és gyorsan el lehet jutni, akár gyalog is. Nem érdemes sokat utazgatni, de egy kis séta jót tesz óra előtt és után: van idő ráhangolódni a matekozásra, utána pedig emészteni a tanultakat.

Ha más természettudományos tárgyakkal, például a fizikával vagy a kémiával is gondjaid vannak, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon érdekelnek, keress olyan tanárt, aki több tárgyból is vállal magánórákat. Nem lesz nehéz, mert Magyarországon a tanárképzés általában két szakos, és a tanárok nagyon szívesen kapcsolják össze a két szaktárgyukat. Pedagógiai szempontból is nagyon eredményes ez, rendszerszerű szemléletre és az összefüggések keresésére nevel, és nem mellesleg idő- és pénztakarékos megoldás! A platformon minden fontos információt megtalálsz a döntéshez (tanárok végzettsége, szakjai, szakterülete, tapasztalatai, vélemények): nézz körül alaposan!

Mit szeretnél tanulni ?