Kiváló
vélemény a

Válogatás debreceni matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 12 véleménnyel rendelkeznek.

3198 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3198 Ft-ba kerülnek.

3 h

Tanáraink átlagosan 3 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Debrecenben

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes debreceni matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan kezdjek el matek magántanárt keresni Debrecenben?

Ha matektudásod szeretnéd fejleszteni, nézz körül magántanáraink hirdetései között.

Ha megtaláltad az ideális tanárt, vedd fel vele bátran a kapcsolatot, üzenhetsz neki platformunkon keresztül és megszervezhetitek az első ingyenes órát.

Ahhoz, hogy a legideálisabb matek tanárt megtaláld, rengeteg kritériumot figyelembe kell venned :

Matek tanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek magánóra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Magántanárod végzettsége: diák, főállású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Óra menete
  • Matek óra díja

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Válaszd ki matek tanárod

Válogass a magántanárok közül

👨🏼‍⚖️ Hány magántanár van, hogy órát tartson matekból Debrecenben és környékén?

Jelenleg 72 matek tanár elérhető Debrecenben és környékén.

Vess egy pillantást hirdetéseikre, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a feltételeidnek Debrecenben.

A legjobb tanár kiválasztásához, olvasd el készségeit és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek magánórád: 72 profil közül Debrecenben vagy környékén.

💻 Lehetséges-e matek magánórát kérni online a Superprof-on?

Az oktatók 80%-a ajánl matek óra órát online.

Az online magánórák megfizethetőbbek, és előnyük a „nagyobb szervezési szabadság”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

🧮 Hogyan tudjam meg, hogyan milyen szinten állok matekból?

Szeretnél felkészülni az emelt szintű matek érettségire, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni a matek feladatokon, tovább tudj tanulni matek szakon vagy szükségét érzed, annak hogy matekból remekelj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen matek szintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legegyszerűbb megoldás , ha matektudásod felmérését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen megcélozza a hiányosságaid, és a tanítást kifejezetten számodra készíti elő .

Platformunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, átlagszint. magántanár elérhető Debrecenben. Böngéssz közülük!

Foglald le az első matek magánórát  Debrecenben!

🎯 Milyen szempontból szeretnél matek magánleckét választani Debrecenben vagy környékén?

Akár Debrecenben akár az egész világban, a mai világban a matematika előnyös több szektorban.

Ha szeretnéd még jobban fejleszteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene karriered szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy matek magánóra, hozzáértő tanárral hatékonyabban és gyorsabban segít a mindennapokban.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a leggyorsabb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Debrecenben?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Debrecenben

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek korrepetálásra járni Debrecenben?

A matek néha könnyűnek tűnik, néha meg rettenetesen nehéznek. Van, aki gondolni sem szeret rá, mert hiába küzd, semmi eredménye… Valószínűleg túl sok a hiányossága… De ha jó vagy matematikában, akkor sem vagy általában ugyanolyan jó mindenben, az algebrában, a fejszámolásban, a geometriában, a függvényábrázolásban és a valószínűségszámításban. Pontosabban kicsi a valószínűsége…

Az iskolában viszont a matematika az egyik legfontosabb tantárgy. Az általános iskolától kezdve az érettségiig: ha nem is emelt szinten, de mindenkinek érettségiznie kell belőle. Mert a matematika az életünk minden területén jelen van: számolnunk kell a kiadásainkat, adóbevallást kell készítenünk… Ha barkácsolunk, akkor is méregetnünk és számolnunk kell. Szóval szükségünk van arra, hogy legalább a matek alapelemeivel tisztában legyünk… 

A kivonás-összeadás, szorzás-osztás általában nem is okoz gondot, mindenki megtanulja az általános iskolában. De az aránypárokkal már nem biztos, hogy könnyen boldogulunk. A törtekkel való műveletek és a trigonometria sem egyszerű…

Ha nem megy igazán a matematika, érdemes matek korrepetálásra járni! Legkésőbb érettségi előtt, de inkább minél hamarabb, hogy ne halmozódjanak fel a hiányosságaid! A matematikai ismeretek ugyanis egymásra épülnek, nem lehet egyetlen lépést sem kihagyni!

Általában minden tanárnak van kedvenc tananyaga, amihez a legjobban ért, amit a legjobban szeret, és ezért a legjobban is szeret tanítani. De mivel tanár, alkalmazkodik a tanítványához: azt tanítja neki, amire szüksége van, és úgy, hogy minél könnyebben megértse!

A matematika valójában gondolkodni tanít. Nem a feladatok megoldása a végső cél, hanem a racionális, logikus gondolkodás fejlesztése. Egy jó matektanár mindig ezt tartja szem előtt!

Hol lehet matekot tanulni Debrecenben?

Nagyon sok helyen és sokféle formában, legyen szó matek korrepetálásról vagy érettségire-felvételire való csoportos, esetleg egyéni felkészítésről.  Biztos, hogy a közeledben is találsz valamilyen lehetőséget, de ha nem sajnálod a fáradságot, és kimozdulni is hajlandó vagy, válogathatsz a tanárok között! Egyébként kimozdulni sem feltétlenül kell: van, aki házhoz jön. Vagy zoomon vállal matekórát. Ez különösen akkor előnyös, ha a városon kívül és messzebb laksz, és nehézkes a közlekedés.

A Debrecenben élő matektanárok vagy helyben végeztek, vagy az ország valamelyik másik nagy egyetemén. Jól képzettek és pedagógiai szempontból is felkészültek, bízhatsz bennük, nyugodtan rájuk bízhatod magadat! Sokan általános vagy középiskolában tanítanak, és emellett vállalnak magánórákat. Az iskolai tananyag a kisujjukban van!

Hogyan fogják elmagyarázni, amit nem értesz? Hogyan tudnak átsegíteni a nehézségeiden? Bízd ezt rájuk! Mindenkinek megvan a saját módszere: van, aki először magyaráz, és utána kezd a feladatmegoldásba, van, aki inkább rávezeti a tanítványait a törvényszerűségekre, (újra)felfedezteti velük a matematikát, van, aki játékosan tanít, és van, aki kiviszi a tanítványait a természetbe… Valamelyik módszer neked is be fog válni: ki kell próbálni őket!

De hogyan lehet megtalálni a neked leginkább megfelelő matektanárt?

Debrecenben sok matektanár van: találd meg a te matektanárod a Superprofon!

Ha rámész a Superprofra, és bejelölöd, hogy hol laksz, hol jársz iskolába vagy sportolni, látni fogod azoknak a matektanároknak a listáját, akik azon a környéken vállalnak magánórát. Már az első órán mondd el annak, akit kiválasztottál, hogy mi a célod: a következő témazáróra szeretnél felkészülni, javítani szeretnél a jegyeiden, be akarod hozni a hiányosságaidat, amikről magad se tudod pontosan, hogy mik, de érzed, hogy vannak… Vagy távolabbi céljaid vannak a matekkal: emelt szintű érettségit akarsz tenni, netán te is matektanár akarsz lenni… Beszélj őszintén arról is, hogy szereted-e a matekot, ha igen, miért, mit szeretsz benne, ha nem, miért nem szereted! Mit értesz meg nehezen? Milyen feladatok jelentenek problémát?

Állapodjatok meg minél előbb a fizetés módjában is! A Superprof tanárainak óradíja van, de az első óra legtöbbször ingyenes. Jó előre megbeszélni azt is, hogy csak pár órát szeretnél venni, vagy hosszabb ideig szeretnél matekórára járni. Ha világosak a keretek, jobban meg lehet tervezni a közös munkát, és könnyebb megtalálni a mindenki számára megfelelő anyagi megoldást is. Ha a matektanár házhoz jön, tisztázni kell előre azt is, hogy az utazásra fordított ideje és a költségei benne vannak-e az óradíjában!

A legfontosabb az, hogy minden tekintetben őszintén beszéljetek egymással!

Ha minden jól halad, az eredmények nem fognak sokáig váratni magukra! Még az is lehet, hogy megszereted a matekot…

Mit szeretnél tanulni ?