Kiváló
vélemény a

Válogatás budapesti matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 88 véleménnyel rendelkeznek.

3697 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3697 Ft-ba kerülnek.

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Budapesten

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes budapesti matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Mit kell tennem, ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő matek tanárt Budapesten?

Ha szeretnél javítani matekból, nincs más dolgod, mint hogy kiválaszd a megfelelő profilt.

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Ha szeretnéd megtalálni a legjobb matek magántanárt, ezekre ügyelj oda:

Matek magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek magánóra időtartama és gyakorisága.

Ha megfogadod tanácsainkat, ezekre figyelj oda:

 • Matek magántanárod végzettsége: egyetemista, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
 • Óra leírása
 • Matek óra tarifája

Ha sikerült megtalálni az ideális tanárt, ne habozz kapcsolatba lépni vele.

Ne felejtsd, hogy a Superprof tanárok 97%-ának az első órája ingyenes.

Üzenj magántanárainknak

Válogass a magántanárok közül

👨🏼‍⚖️ Hány magántanár áll rendelkezésre matek korrepetálásra Budapesten és környékén?

Jelenleg 405 matek tanár elérhető Budapesten és környékén.

Böngéssz hirdetéseik között, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a kritériumaidnak Budapesten.

A legjobb tanár kiválasztásához, készségeit és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek magánórád: 405 hirdetés közül Budapesten vagy környékén.

💻 Lehetséges-e matek magánórát kérni webkamerán keresztül a a Superprof platformon?

A magántanárok 80%-a ajánl matek óra órát online.

A webkamerán keresztüli magánórák megfizethetőbbek, és előnyük a „nagyobb szervezési szabadság”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

🧮 Hogyan határozzam meg, hogy milyen szinten állok matekból?

Szeretnéd elmélyíteni matektudásod, hogy képes legyél egyedül is megoldani feladatokat, tovább tudj tanulni matek szakon vagy csak egyszerűen büszke legyél magadra?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy legyen egy tisztább elképzelés matek szintedről, mielőtt elkezdenéd a matek magánórákat.

Azonban a legjobb megoldás, ha matektudásod megismerését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen felméri a tudásod, és a tanítást célzottabban készítő elő.

Oldalunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő szint, középhaladó szint. magántanár elérhető Budapesten. Nézd meg őket!

Foglald le az első matek magánórát  Budapesten!

🎯 Miért szeretnél matek választani Budapesten vagy környékén?

Akár Budapesten akár az egész világban, a mai világban a matematika elengedhetetlen több szektorban.

Ha szeretnéd még jobban tökéletesíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene tanulmányaid szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy matek magánóra, hozzáértő tanárral hatékonyabban és gyorsabban segít a mindennapokban.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a leggyorsabb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően profi lehetsz matekból.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Budapesten?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Budapesten

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz matek korrepetálással

Miért érdemes matek korrepetálásra járni Budapesten?

A matematika az egyik legrégebbi tudomány, több millió éves. Az életünk minden területén jelen van. Egyébként szorosan kapcsolódik a játékokhoz is: amikor kártyajátékot, társas vagy stratégiai játékokat játszol, a logikai, azaz a matematikai készségeidet használod, és persze fejleszted is őket.

De a matematika bonyolult tudomány és nem könnyű tantárgy: kevesen tudnak egyedül, segítség nélkül előre haladni a tanulásában, nem mindenki Einstein vagy Bolyai János… És ők sem mindent maguk tanultak: nekik is voltak tanáraik!

A matek magánórák sokat segíthetnek, ha emelt szintű érettségire vagy felvételire készülsz matekból, vagy csak át szeretnéd ismételni például az algebrát. És ha nem megy a matematika, érdemes matek korrepetálásra járni! Amíg az elsőfokú egyenletek gondot okoznak, felesleges a másodfokú egyenletek megoldásával kísérletezni… A matematikai ismeretek egymásra épülnek, nem lehet egyetlen lépést sem kihagyni!

A matematikának számos részterülete van, a legfontosabbak a következők:

 • alkalmazott matematika (mechanika, fizikai matematika),
 • számelmélet (természetes számok, egész számok és törtek, prímszámok, komplex számok),
 • logika,
 • geometria,
 • algebra,
 • valószínűségszámítás és statisztika,
 • halmazelmélet,
 • kombinatorika (gráfok, függvények, exponenciális függvény),
 • valós és komplex analízis.

Ha nem értesz valamit vagy át kellene ismételned, nincs miért szégyenkezned: megkérhetsz valakit a családból vagy az osztályból, hogy nézzétek át az anyagot a témazárók vagy év vége előtt! A közös tanulás sokat segíthet! Fontos, hogy ne halmozódjanak fel a hiányosságaid: minél tovább vársz, annál többet kell majd behoznod!

A fejben való számolás, a törtek, az egyenletek, a cosinus-sinus függvények, a skaláris szorzatok, az algoritmusok, a binomiális eloszlás, az oszthatóság, a sokszögek sokaknak nehézséget jelentenek. Te is közéjük tartozol? Meg szeretnéd érteni őket vagy többet akarsz tudni róluk? Lehet, hogy itt lenne az ideje, hogy matek korrepetálásra vagy különórára járj?

Hol lehet matekot tanulni Budapesten?

Nagyon sok helyen és sokféle formában, legyen szó korrepetálásról, vagy érettségire-felvételire való csoportos vagy egyéni felkészítésről. 

Sok egyetemre csak emelt szintű matek érettségivel lehet jelentkezni. Ebben az esetben nagyon hasznos lehet a felvételi előkészítő, különösen akkor, ha a gimnáziumban nem emelt óraszámban tanulod a matekot. Sokszor a megcélzott egyetem tanárai vagy diákjai tanítanak az előkészítőn. Ez nagy előny, mert ők pontosan ismerik a követelményeket, és tudják, milyen matematikai ismeretekre lesz feltétlenül szükség a egyetemi tanulmányaid során. 

Magáncégek és tanáregyesületek is vállalnak matekoktatást. Az ő tanáraik is diplomás matektanárok, megbízhatsz bennük! Van, aki skype-on vagy zoomon is tanít: így időt nyerhetsz, el sem kell mozdulnod otthonról.

Néhány művelődési ház matek szakköröket működtet: ide - kortól függetlenül - a matematika szerelmesei járnak, és a legtöbb esetben egy gyakorló vagy nyugdíjas matektanár vezeti.

Budapesten rengeteg matektanár van!

Matektanárból nincs hiány Budapesten: minden általános és középiskolában, sok egyetemen tanítanak matematikát, és akkor a magáncégekről és magántanárokról, szakkörökről és egyesületekről még nem is beszéltünk! A legtöbb oktatási intézményben szerveznek matekkorrepetálást is.

Jó megoldás lehet a matek különóra is: a magántanárok hozzád alkalmazkodnak, te választhatod meg a matekórád időpontját! Egyébként úgyis azt fogják mondani, hogy a gyakorlás számít a legtöbbet. Matekpéldákat megoldani pedig szinte bárhol lehet, csak egy füzet és egy ceruza kell hozzá… Jó időben akár ki lehet ülni a Városligetbe, vagy felmenni a Gellérthegyre, esetleg kiülni egy presszó teraszára…

Minden tanárnak van kedvenc tananyaga, amit a legjobban szeret, és ezért a legjobban is szeret tanítani. De mivel tanár, alkalmazkodik a tanítványaihoz: azt tanítja nekik, amire szükségük van, és úgy, hogy minél könnyebben megértsék! És természetesen lehet a matekot játékosan is tanítani…

Találd meg a te matektanárod a Superprofon!

Lehet, hogy a Superprofon fogod megtalálni azt a matektanárt, aki pillanatok alatt meg tud veled értetni mindent! Sok idő sem kell hozzá: csak néhány kattintás! Te döntöd el, hogy kitől, mikor, hol és mennyiért akarsz matekot tanulni! Fel tudsz készülni így az érettségire, akár az emelt szintűre is, átismételhetsz bizonyos anyagrészeket, bepótolhatod a hiányosságaidat, fejlesztheted a logikai képességeidet: csak el kell mondanod a kiválasztott tanárnak, hogy mit szeretnél elérni! A tanáraink általános iskolai szinttől az egyetemig vállalnak matekórákat.

A fiatalabb tanáraink és a tanár szakos egyetemisták gyakran a másik tárgyukból is adnak órákat: ha informatikából, fizikából, kémiából, esetleg természetismeretből is szükséged lenne korrepetálásra, egy alkalommal sort keríthettek mindkettőre! Online is lehet matekot és persze más természettudományos tárgyakat is tanulni, személyre szabott, interaktív gyakorlatokkal, és folyamatos visszajelzéssel.

Tudod, hogy hány matektanár van fent a Superprofon?  Keress rá, mert a számuk folyamatosan nő! Azután keress rá a környékedre: meglátod, nem lesz nehéz megtalálni a számodra ideális matektanárt, akivel az igényeid és a szükségleteid szerint tudsz majd haladni! Nagyon hamar érezni fogod a változást!

A Superprof tanárai, akár egyetemen, akár főiskolán végeztek, és akkor is, ha még egyetemre járnak, mind nagyon jól ismerik az általános és középiskolai matek tananyagot, sőt néhányan az egyetemit is. Pedagógiai szempontból is felkészültek, türelmesek, biztos, hogy segíteni tudnak, hogy elérd azt a célt, amit kitűztél magad elé. És talán csak egy saroknyira laknak tőled… Ne habozz sokáig, ha szeretnél fejlődni matekból, keresd meg valamelyiküket!

Mit szeretnél tanulni ?