Kiváló
vélemény a

Válogatás békéscsabai matek tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Matek tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 3 véleménnyel rendelkeznek.

3125 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Matek órák átlagosan 3125 Ft-ba kerülnek.

5 h

Tanáraink átlagosan 5 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű Matek órára felkészülni Békéscsabán

2. Foglald le és szervezd meg órád

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes békéscsabai matek tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletesest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Mit kell tennem, ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő matek tanárt Békéscsabán?

Ha szeretnél javítani matekból, nincs más dolgod, mint hogy kiválaszd a megfelelő profilt.

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Ahhoz, hogy a legideálisabb matek tanárt megtaláld, rengeteg kritériumot figyelembe kell venned :

Magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, matek magánóra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Matek magántanárod végzettsége: egyetemista, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Matek óra menete
  • Magánóra ára

Amint kiválasztottad a megfelelő tanárt, üzenj neki minél előbb.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Válaszd ki matek tanárod

Válogass a magántanárok közül

👨🏼‍⚖️ Hány magántanár áll rendelkezésre matek érettségi felkészítésre Békéscsabán és környékén?

Jelenleg 4 matek magántanár elérhető Békéscsabán és környékén.

Fedezd fel hirdetéseiket , és válaszd ki azt a tanárt, aki a legjobban megfelel elvárásaidnak Békéscsabán.

A legjobb tanár kiválasztásához, olvasd el hirdetését és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki matek magánórád: 4 hirdetés közül Békéscsabán vagy környékén.

💻 Lehetséges matek órát kérni online a Superprof-on?

A magántanárok 80%-a tanít matek óra órát webkamerával.

Az online magánórák előnyösebbek, és előnyük a „nagyobb szervezési szabadság”.

Az online matek magánóra lehetőség tanulásra, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

🧮 Hogyan mérjem fel matek szintemet?

Szeretnél felkészülni az emelt szintű matek érettségire, hogy képes legyél egyedül is megoldani feladatokat, ne legyen szükséged több puskázásra vagy csak egyszerűen büszke legyél magadra?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy matek tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen matek szintedről, mielőtt elkezdenéd a matek magánórákat.

Azonban a legegyszerűbb megoldás , ha matektudásod felmérését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen felméri a tudásod, és a tanítást személyre szabja.

Platformunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, középhaladó szint. magántanár elérhető Békéscsabán. Nézd meg őket!

Foglald le az első matek magánórát  Békéscsabán!

🎯 Milyen előnyei vannak a matek korrepetálásnak Békéscsabán vagy környékén?

Akár Békéscsabán akár Európa összes országában, a mai világban a matematika elengedhetetlen tudás.

Ha szeretnéd még jobban elmélyíteni matektudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene munkavilág szempontjából.

Egy matek magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni matekból.

Ha még mindig el vagy veszve a számok világában, a magánóra a legegyszerűbb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően egy igazi Einstein.

Matek korrepetálásra lenne szükséged Békéscsabán?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Matek tanárt Békéscsabán

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz a matek korrepetálás segítségével

Miért érdemes matek különórára járni Békéscsabán?

Sokan fel sem teszik maguknak ezt a kérdést, olyan természetes, hogy az iskolán kívüli matek korrepetálás vagy a matek különóra valami plusz, és csak jó lehet… Ami igaz, de miért is?

Elsősorban azért, mert a matekórákon gondolkodni tanulunk, és így a világot is jobban meg fogjuk érteni. Ha megértjük a matematikát, jobban fogjuk érteni a világot, amiben élünk.

Másodsorban azért, mert a matek magánórák személyre szabott, egyéni órák. A magán matektanár azzal fogja kezdeni a munkáját, hogy felméri a gyerekünk nehézségeit és azt, hogy mire van szüksége, hogy valóban a neki megfelelő módon tudja tanítani. Ne felejtsük el azt sem, hogy a magántanár mindig egyedül tanítja a gyerekünket, soha nem fogják mások zavarni, mint az iskolában! A magánórákon a számára megfelelő módon és tempóban, a nehézségei leküzdését segítő feladatokkal tanulhat minden gyerek. Ezért lehet a különóra olyan hatékony formája a matematika elsajátításának.

Harmadsorban gondoljunk arra, milyen munkalehetőségek nyílnak meg egy gyerek számára, aki jó matekos! Matematikai ismeretekre szüksége van minden vállalkozónak, minden villanyszerelőnek, minden péknek, minden kőművesnek, minden asztalosnak… Nincs olyan szakma, ahol nem kell számolni! Adózni, adóbevallást készíteni pedig mindenkinek kell! Egy könyvelőnek, egy vegyésznek, egy agronómusnak vagy egy informatikusnak pedig természetesen még magasabb szinten kell elsajátítania a matematikát…

Hol lehet matekot tanulni Békéscsabán?

Elsősorban az iskolákban, mindannyian ott szereztük meg az alapokat. A magyar matektanárok nagyon jól képzettek, főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkeznek, vagyis érettségi után 4 vagy 5 évig tanultak, mielőtt megszerezték volna a diplomájukat. A legtöbbjük kétszakos, a matek mellett általában fizikát vagy kémiát tanítanak, de vannak matek-ének és matek-nyelvszakos tanárok is.

Ha a gyerekednek nehézségei vannak matekból, vagy nagyon is jó, érdemes először az iskolában körülnézni: sok helyen tartanak matek korrepetálást, matek szakkört vagy matek klubot. Emellett vagy ehelyett, ha nincs iskolai lehetőség, vagy valamiért ez nem megfelelő a gyereked számára, ott van a matek magánóra mint megoldás. Kiváló, talán a legjobb lehetőség arra, hogy a gyereked behozza a lemaradását, megerősödjön az önbizalma, a saját tempójában, értő segítséggel fejlődhessen.

Jelenléti vagy online órát is választhatsz. Az utóbbi általában valamivel olcsóbb, mert időtakarékos, nem jár utazgatással.

Az igazság azonban az, és a legutóbbi, covid alatti tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy a jelenléti órák sokkal hatékonyabbak. A tanulásban sokat számít a tanár személyisége, és ez sokkal kevésbé jön át a képernyőn. Ahogy jobban meg tudjuk jegyezni azt, amit könyvben olvasunk, mint azt, amit képernyőn ‒ ezt ma már számos kutatási eredmény bizonyítja ‒, jobban elsajátítjuk azt, amit szemtől szembe, testközelből hallunk, mint amit képernyőn. Visszajelzésre is sokkal több lehetőség van.

Mindenképpen a jelenléti órákat ajánljuk a kisebbeknek és a speciális tanulási nehézségekkel küzdőknek. Az online óra azoknak lehet különösen jó választás, akik már nagyon jó szinten állnak, esetleg matematikai pályára készülnek, és valamilyen speciális területen szeretnék elmélyíteni a tudásukat, vagy idegen nyelven szeretnének matekot tanulni. Ebben az esetben lehet, hogy nem találnak Békéscsabán megfelelő matektanárt, és érdemes rákeresniük az interneten, például a Superprofon erre a szakterületre!

Békéscsabán sok matektanár van: találd meg a matektanárod a Superprofon!

Először az iskolákban és a tanárismerősök körében kérdezősködjünk! A közoktatásban dolgozók közül is sokan vállalnak délutánonként, este magánórát. A közvetlen környékünkön is érdemes keresni, megkérdezni a szomszédokat, megnézni az utcára, boltokba kitett hirdetéseket. Ha nem találunk megfelelő tanárt, vagy már nincs hely annál, akihez szívesen járattuk volna a gyerekünket, keressünk rá az interneten a békéscsabai matektanárokra!

A Superprofon rengeteg véleményt is találunk. A tanárok profilja nagyon részletes, minden fontos információt tartalmaz. Fix óradíj nincs, az árak irányár jellegűek, a kiválasztott tanárral lehet majd véglegesíteni őket. Ha heti több óráról van szó, biztosan fogsz árengedményt kapni. Egyébként a matek magánórák nem rettenetesen drágák, elérhető árúak. Különösen ha rászánsz egy kis időt a keresésre: készíts listákat, válogass, rangsorolj!

A kapcsolatfelvétel gyors és egyszerű a Superprofon, a legtöbb tanár pár óra alatt, még aznap válaszol. Ne felejtsd el, hogy itt próbaórát is lehet venni: az első óra az esetek 98 százalékában ingyenes!

Mit szeretnél tanulni ?