Kiváló
vélemény a

Válogatás tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 7 értékeléssel rendelkeznek

4203 Ft/óra

Tanárok 100 %-ának első órája ingyenes és az óra átlagosan 4203Ft

4 h

Tanáraink átlagosan 4 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezd meg órádat

Beszéld meg tanároddal és tisztázzátok igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformunkról

3. Élj át új élményeket

A csodálatos Diákbérlet korlátlan hozzáférést biztosít minden tanárhoz 1 hónapon keresztül. Egy hónap új szenvedélyek felfedezésére mesés emberekkel.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Könyvelésóra átlagos ára?

Egy Könyvelés óra átlagos ára 4203Ft


Számos tényezőtől függ:


  • könyvelés tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Könyvelésórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Könyvelés tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Könyvelés magántanárok tartanak online órát?

Könyvelés tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Könyvelésórákat.

🎓 Hány Könyvelés magántanár áll rendelkezésre ?

29 könyvelés tanár felajánlja, hogy segít neked könyvelés tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 29 profilból.✒️ Hogyan értékelik a könyveléstanárokat?

7 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Korrepetálásra lenne szükséged könyvelésből?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Oktatás könyvelésből magántanárral

Mi a számvitel és mi a könyvelés?

Sokan azt hiszik, hogy a számvitel azonos a könyveléssel, más néven könyvvitellel, pedig nem az: a könyvelés fontos része, de csak része a számvitelnek! Ennek a tévedésnek az egyik oka biztosan az, hogy a cégeknél gyakran ugyanaz a felelőse mindkettőnek.

A könyvelés és a számvitel is számokkal dolgozik, de nem csak számokkal. Mindkettő igen összetett munka, sokféle tudást és jártasságot igényel. Mindkettő könyvelési adatokkal dolgozik, gyűjti, rögzíti és rendszerezi őket, hogy minél pontosabb képet kapjon a gazdasági egység (vállalat, közintézmény stb.) vagyonára és eredményességére vonatkozóan.

A könyvelés végzi a gazdasági egység vagyonára, pénzügyi és jövedelmi helyzetére ható események nyilvántartását. Ma már ez mindenütt számítógéppel, könyvelő programokkal történik, amelyek naprakészen rögzítik a bevételeket és a kiadásokat. A könyvelés foglalkozik a bérszámfejtéssel és a számlázással is.

A főkönyvelő vagy a könyvelés vezetője a cég vezetői közé tartozik, mégpedig meghatározó pozícióban: ő felel az adózásért, és döntő szava van a befektetésekre vonatkozó döntésekben is.

A számvitel a könyvelés által összegyűjtött, rögzített és átlátható rendszerben tárolt adatokkal dolgozik. Elemzi, feldolgozza ezeket az adatokat, hogy megbízható képet kapjon a gazdasági egység működéséről. A személyzeti ügyek is hozzá tartoznak.

A számviteli vezető olyan, mint a karmester: összehangolja a cég különböző részeinek tevékenységét. A cégvezető jobb keze, segíti a gazdasági döntésekben. Ez a munka pontosságot, logikus gondolkodást és kiváló kommunikációs képességet követel.

Ha számvitel és könyvvizsgálat vagy pénzügyi, esetleg üzleti elemzés szakra akarsz felvételizni, alaposan ismerned kell a könyvelést. Tudnod kell, milyen dokumentumokkal dolgozik a könyvelés, mi a mérleg és az eredménykimutatás közötti különbség, mik az immateriális javak…

Mit csinál egy számviteli-pénzügyi elemző?

A számviteli-pénzügyi elemzőnek döntő szerepe van a cég fejlesztési stratégiájának kialakításában. Értenie kell a társasági és üzleti joghoz, valamint az adóügyekhez. Jó alkalmazkodó és tárgyalóképességgel, valamint széles látókörrel kell rendelkeznie. Az se árt, ha van fantáziája… És szót tud érteni mindenkivel…

Nagyon keresett szakma, az üzleti (számviteli-pénzügyi) elemző szakokon végzőknek nincsenek elhelyezkedési nehézségeik. Két kézzel kapnak utánuk a cégek és a könyvelő vagy könyvvizsgáló irodák!

Miért érdemes magántanártól könyvelést tanulni?

Ha könyvelő akarsz lenni, akkor egy olyan tanfolyamra jelentkezz, amelynek a végén diplomát fogsz kapni!  A könyvelést tanító magántanárok nem adhatnak ki diplomát, bármilyen jó is vagy, arra pedig szükséged lesz, amikor elkezdesz munkát keresni! Persze segíthetnek, ha úgy érzed, hogy elvesztetted a fonalat a tanfolyamon… Ilyenkor általában egy-két óra elég arra, hogy megértsd, amit addig nem sikerült!

Ha számviteli-pénzügyi elemző szakra készülsz, és nem, vagy megítélésed szerint nem kellő mélységben ismered a könyvelést, akkor feltétlenül pótolnod kell ezt a hiányosságot, mégpedig minél hamarabb! Erre több lehetőség van: az egyetemek és főiskolák egy része is tart előkészítő tanfolyamokat, sok oktatóiroda ajánl könyvelő vagy könyvelési alapismeretek képzést, és persze ott vannak a magántanárok.

A könyvelést oktató tanárok jó része pedagógiai végzettséggel is rendelkezik, sokan középiskolában tanítanak. Azért érdemes tőlük tanulni, mert nem elég érteni a könyvelést, azt is tudni kell, hogyan lehet megtanítani! Hiába fantasztikus könyvelő a nagynénéd, nem biztos, hogy tud tanítani!

Találj magadnak könyveléstanárt a Superprofon!

A Superprofnak sok előnye van: mindenekelőtt a nagy választék. Másodsorban azonnal látni fogod a profilokból, kinek milyen diplomája és tapasztalata van, hol dolgozik vagy dolgozott, tanít vagy tanított. Ha tudod, hogy nemzetközi számvitellel szeretnél foglalkozni, ha lehetséges, már most hasznos olyan oktatót keresni, aki ismeri ezt a területet. Mindenképpen élj a próbaóra lehetőségével: a Superprof tanárainak több, mint 95%-ánál az első óra ingyenes!

Vedd figyelembe azt, hogy hol laksz, keress rá a környékedre, hiszen nem kellene sok időt töltened az utazgatással! Természetesen a tarifa is számít: a tanárok általában megadják a Superprofon, mennyiért vállalnak órákat. Erről általában lehet tárgyalni is: ha intenzív tanulásra vállalkozol, heti 2-3 alkalommal, akkor valószínűleg kaphatsz kedvezményt. A Superprofon nincs fix óradíj.

Ha nem idegenkedsz az online óráktól, nagyobb körben tudsz keresni, és minden esélyed megvan arra, hogy valóban megtaláld azt a tanárt, aki jól ismeri azt a területet, ahol egyszer majd te is dolgozni szeretnél! Hiteles információkat és tanácsokat is kaphatsz tőle.

Ne habozz sokáig, kattints rá a Superprofra, és nézz körül!

Mit szeretnél tanulni ?