Kiváló
vélemény a

Válogatás kémia tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Kémia magántanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 47 véleménnyel rendelkeznek.

3688 Ft/óra

Tanáraink 99%-ának az első órája ingyenes! Kémia órák átlagosan 3688 Ft-ba kerülnek.

3 h

Tanáraink átlagosan 3 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes tanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a megfelelőt ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Kémia óra átlagos ára?

Egy Kémia óra átlagos ára 3688Ft


Számos tényezőtől függ:


  • kémia tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Kémia órát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Kémia tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Kémia tanárok tartanak online órát?

Kémia tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Kémiaórákat.

🎓 Hány Kémia tanár áll rendelkezésre ?

181 kémia tanár felajánlja, hogy segít neked kémia tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 181 profilból.✒️ Hogyan értékelik a kémia tanárokat?

47 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél felkészülni egy kémia tanár segítségével?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Korrepetálás kémia magántanárral

Miért járj kémiaórára?

Jó kémiatanárt keresel? Csak semmi pánik, itt a Superprofon közel száz kémiatanár közül válogathatsz (és ez a szám egyre nő)!

A tanfolyamok nemcsak azoknak szólnak, akik szeretnének jobb eredmény elérni kémiából, de azoknak is, akik magánórákon keresztül szeretnék felfedezni ezt a tudományágat.

A program része általában a kémia- és fizikaképzés, valamint az egyéni vagy kiscsoportos otthoni oktatás. Középiskolától a felsőoktatásig sem szerves kémia, sem a vegyészmérnöki tudományok nem fognak majd ki rajtad többet!

Bármilyen szinten legyen is a kémiatudásod, tanáraink a céljaidat szem előtt tartva segítenek majd a fejlődésben. Tanítási módszerüket a tárgyhoz és a diák igényeihez igazítják. Többet szeretnél tudni az energiáról, a fizikai tulajdonságokról, a tömegről, az egyes állapotokról és a molekulák fogalmáról? A tanárod teljesen személyre szabott programjával terelget majd téged a kémiatanulás útján.

Ne várd meg tehát, hogy rossz jegyet szerezz! Amint úgy érzed, hogy szakértői segítségre lenne szükséged ennek a természettudományos tantárgynak a megértéséhez, keress magadnak kémiatanárt! A termodinamikától a kinetikáig mindent tudni fogsz majd.

Mit tanulsz majd kémiaórán?

Szerves és szervetlen kémia, képletek és adatok… bármilyen tudásra szeretnél szert tenni, itt a Superprofon biztosan találsz majd olyan tanárt, aki segíteni tud, a diákjaink száz százaléka arról számolt be, hogy megtalálták a nekik megfelelő tanárt, felső tagozattól egészen felsőfokú tanulmányokig minden szinten!

A magánóráid során megismerkedhetsz a kémia világával, íme a legfőbb témák:

— elektromosság

— mozgás

— erők

— hullámok

— ionok

— szerves kémia…

A különböző fogalmakat megismered majd elméletben és a gyakorlati rész során kísérletekkel támogatod majd meg ezt a tudást.

Tanárjaink középiskolai szinten elsősorban a fizika és a kémia alapjainak az elsajátítására összpontosítanak, de az anyag fogalma, a kémiai reakciók, a csillagok mozgása, az energia különböző formái és az elektromos áramkörök is biztosan szóba kerülnek majd.

A középiskolai tananyag leginkább három témakörre összpontosít: a világegyetem, az egészség és a sport, de a konkrétabb témák évfolyamonként változnak, hogy a diákok minél jobban megértsék a főbb fogalmakat. 

A magántanárral lehetőséged lesz átbeszélni mindent, ami nem volt világos az órán, és még többet is. Ha van egy adott témakör, ami jobban megmozgatja a fantáziádat, kérdezősködj nyugodtan, a tanárod biztosan szívesen fogadja a lelkesebbnél lelkesebb kérdéseidet! Hiszen nincs is jobb dolog a világon, mint egy csillogó szemű, érdeklődő diáknak magyarázni! 

Ki járhat kémiaórákra?

Kámiaórára bármilyen szintű és képességű diák járhat! Felső tagozatban hetedik és nyolcadik osztályban, majd gimnáziumban minimum két évig (ha faktos vagy, akkor valószínűleg végig) tanulsz majd kémiát, de egyetemen is a tananyag része lehet, ha orvosira vagy biológiára jársz, sőt, mérnökként is! 

Attól függően nézegesd a találatokat, miután beírtad a keresőbe, hogy “kémia”, hogy milyen szinten van a tudásod és mi a célod a kémiatanulással! Ha középiskolás vagy, akár egy egyetemista korrepetitor-tanárt is választhatsz. Ha már a felsőoktatásban lenne szükséged magánórákra, tapasztaltabb és szakképzettebb tanárra lesz majd szükséged.

Akár atomokat, a korróziót, biokémiát, molekulákat vagy az elektromosságot szeretnéd tanulmányozni, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a megfelelő tanárt a platformunkon!

Hol keress kémia órát?

Itt a Superprofon egy olyan katalógushoz van hozzáférésed, ahol a tanárok hozzáértését mi már leellenőriztük. Minden tanárunk rendelkezik tanári képesítéssel (vagy éppen folyamatban van a diplomájuk), és pont azért vannak itt, hogy bevezessenek a kémiába és megtanítsák a főbb fogalmakat és tulajdonságokat. Könnyen megtalálod majd a neked megfelelő tanárt, mert a tanáraink minden szintű előzetes tudásra készen állnak, így végig tudják kísérni a diákjaikat az úton.

Egy kémiai problémára keresel megoldást? Szeretnéd végre megérteni a termodinamikát? A tanfolyamok minden témakört lefednek, az égéstől kezdve az atomokon át a fémekig és a különböző állapotokig.

Magán kémiaórákat lehet tartani otthon, egy kávézóban vagy akár egy könyvtárban is. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz majd egy tanárt a közeledben, akinek a segítségével jobban belemélyedhetsz majd ebbe a természettudományos tárgyba. 

Érdemes feltenned a számodra legfontosabb kérdéseket a tanárodnak, mielőtt elköteleznéd magad valaki mellett: milyen a tanítási stílusa, a pedagógiája, a készségei… A legtöbb tanárunknál ingyenes az első óra, hogy ily módon is teszteld a tanítási módszereit!

Mit szeretnél tanulni ?