Kiváló
vélemény a

Válogatás jógaoktatókból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Oktatóink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 3 értékeléssel rendelkeznek

7156 Ft/óra

Oktatóink 100 %-a első órája ingyenes és az óra átlagosan 7156Ft

Soha nem volt még ilyen egyszerű oktatót találni

2. Szervezzétek meg az órát

Beszéld meg tanároddal és tisztázzátok igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformunkról

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes oktatót, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Jóga óra átlagos ára?

Egy Jóga óra átlagos ára 7156Ft


Számos tényezőtől függ:


  • jóga tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Jóga órát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Jóga tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Jóga tanárok tartanak online órát?

Jóga tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Jógaórákat.

🎓 Hány Jóga tanár áll rendelkezésre ?

16 jóga tanár felajánlja, hogy segít neked jóga tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 16 profilból.✒️ Hogyan értékelik a jóga tanárokat?

3 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél elkezdeni jógázni magánoktatóval?

Hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Jógaoktatót

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel az összes jóga oktatót és válaszd ki a neked megfelelőt!

Mi jut eszedbe a jógáról? Belső béke, nyugalom, bölcsesség, erő, egészség, szikárság, gyakorlatok, pozíciók, koncentráció, meditáció? Igen, a kulcsfogalmak mind itt vannak: a cél, a módszer… Csupa pozitív és megtanulható dolog!

Hogyan és hol lehetne ezt megtanulni? Mi lenne, ha rákeresnél az interneten a jógaórákra? Például a Superprofra, ahol nagyon sok jógatanár is hirdeti magát! Ha elolvasod néhányuk bemutatkozását, máris sokat fogsz tudni a különféle irányzatokról. Ha pedig kedved kaptál, szerezz be gyorsan egy jógaszőnyeget, és próbálj ki néhány órát, hogy ki tudd választani a neked legmegfelelőbbet!

A jógának ugyanis rengeteg irányzata van…

Mire jó a jóga?

Röviden: mindenre! Hosszabban: a testi és a lelki egészséged helyreállítására és megőrzésére!

Relaxálni sok sporttaI lehet, például nyújtógyakorlatokkal, futással, úszással, pilatesszel. De talán a jóga a legnépszerűbb immáron évtizedek óta azok körében, akik nyugalomra vágynak, és arra, hogy végre ellazulhassanak. Ezért természetesen megnőtt a kínálat is: tartanak jógaórákat a művelődési házakban, az iskolákban, a konditermekben, a jógastúdiókban. Főleg a városokban természetesen.  Minden jógairányzat képviselteti magát: válogathatsz közülük kedvedre! Van dinamikus és hatha jóga, terhesjóga és baba-mama jóga, jóga gyerekeknek és nyugdíjasoknak, kundalini és nátja, azaz táncjóga, és rengeteg más…

Vegyél jógaórákat otthon!

Miért is ne? Ahogy vannak nyelvtanárok és zenetanárok, akik házhoz jönnek, vannak jógatanárok is, akik vállalnak otthoni magánórákat. Ha nincs időd, kedved vagy lehetőséged csoportos jógaórára járni, nézz körül a környékeden, és keress magánórát!

Máris megjött a kedved? Hely azért kell hozzá, de nem olyan sok. Annyi, hogy 2 jógaszőnyeget kényelmesen leteríthessetek… Már látod is, hogy hol?

Otthon biztos, hogy könnyebben el tudsz lazulni, mert teljes biztonságban érzed magad. Befogadóbb vagy, gyorsabban tanulsz és fejlődsz… Az oktatónak is könnyebb dolga van, ezért is vállalnak egyre többen otthoni órákat.

Az egyéni órák másik nagy előnye, hogy a jógaoktató csak rád koncentrál: így biztos, hogy tökéletesen meg fogsz tanulni minden pózt, idővel talán még a lótuszülést is, amit valamikor, gyerekkorodban meg tudtál csinálni! De ne siesd el, ne akard siettetni: a fokozatosság nagyon fontos! A jógatanárod ügyelni fog arra, hogy nehogy túlerőltesd magad, ahogy arra is, hogy soha ne felejtsd el a bemelegítő gyakorlatokat!

Milyen jógát válassz?

Nem fogjuk tudni megmondani. Próbálunk segíteni, elmagyarázunk néhány alapfogalmat, de az biztos nem lesz elég. Utána olvashatsz a jóga eredetének (Indiából jön), a szó jelentésének (szanszkrit szó, összekapcsolódást jelent), a spirituális hátterének (nem egyszerű, keleti testgyakorlásról van szó, ahogy sokan tévesen gondolják), de ha bizonytalan vagy, a legjobb az, ha kipróbálsz néhány jógaórát, személyesen megtapasztalod a különféle irányzatok közötti különbségeket. Beszélgess el a tanárokkal, esetleg a többi jógázóval is, ha csoportos órát próbálsz ki, így biztosan ki tudod majd választani a neked legmegfelelőbb jógaiskolát! A Superprof tanárainál ezt ráadásul ingyen teheted: az első próbaóra ugyanis általában ingyenes! Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget!

A jógának 4 főága (ösvénye) van: a dzsnyána-jóga, a bhakti-jóga, a karma-jóga és a rádzsa-jóga. A jógik szerint a lelkialkatunk és a vérmérsékletünk határozza meg, hogy melyik jógában tudunk kiteljesedni. Te inkább racionálisnak vagy spirituálisnak, tevékenynek vagy misztikumra hajlónak látod magad? A dzsnyána-jógát ugyanis az ésszerűség által vezérelt emberek jógájának tartják, a bhakti-jógát a spirituális érdeklődésűekének. A karma-jógát állítólag az aktív emberek kedvelik, a rádzsa-jógát pedig a misztikumra hajlók.

Jó kis önismereti gyakorlat, nem? Lehet, hogy meglepetés fog érni?

A jóga 4 ősi irányzata az időszámítás előtt 2. és az időszámítás utáni 5. század közötti időszakban jött létre ki, Észak-Indiában. Azóta számos új irányzat alakult ki. A legfontosabbak, amelyekkel a leggyakrabban találkozhatsz Magyarországon is a hatha-jóga (a testi és mentális tréning jógája), a mantra-jóga (a mantrák ismétlésének jógája), a tantra-jóga (a kozmikus elmélyedés jógája), a jantra-jóga (összetett, tibeti jóga), a kundalini-jóga (az energiaáramlást szabályozó és erősítő, vitalizáló jóga), a nátja-jóga (tánc-jóga), az Iyengar-jóga (Iyengar tanításain alapuló, speciális jóga).

Bármelyiket választod, tanulni fogsz jógapozíciókat, azaz ászanákat, végezni fogsz bemelegítő, nyújtó-, légző-, koncentrációs és meditációs gyakorlatokat, de változó arányban. Az egyik irányzat erre teszi a hangsúlyt, a másik arra. Pontosabban az egyik ebből indul ki, a másik abból.

Bármelyiket választod, jót teszel magaddal: javulni fog a közérzeted, az egészséged, az életminőséged! A jóga minden tagunkat és izmunkat megmozgatja az arcizmoktól a talp izmaiig, ezáltal hat az idegrendszerünkre és annak központjára, az agyunkra. Élénkíti a vérkeringést, nyugodttá és szabályossá teszi a lélegzést. Erősít és növeli a hajlékonyságot.

Találd meg a jógaoktatód a Superprofon!

Akár csoportos órára szeretnél járni, akár magánórára, a Superprof segít megtalálni a számodra ideális jógatanfolyamot vagy tanárt! Minden jógairányzat képviselteti magát a platformunkon, és a tanárok száma folyamatosan nő!

Az első óra szinte mindig ingyenes, ahogy már mondtuk. Fix óradíj nincs a Superprofon, erről és minden egyéb részletről is a kiválasztott tanárral fogsz megállapodni (hely, időpont, gyakoriság, felszerelés).

Ha hét közben nincs időd, keress hétvégi órát: meg fogsz lepődni, mennyi ajánlatot találsz! Persze lehet, hogy a hét végén a többiek is csatlakozni akarnak majd hozzád… Van családi jóga is…

Mit szeretnél tanulni ?