Kiváló
vélemény a

Válogatás informatika tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 43 értékeléssel rendelkeznek

3472 Ft/óra

Legjobb árak: 100 %-a tanárok első órája ingyenes és az óra átlagosan 3472Ft

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű informatika tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Beszéld meg tanároddal és tisztázzátok igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformunkról.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes informatika tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Informatika óra átlagos ára?

Egy Informatika óra átlagos ára 3472Ft


Számos tényezőtől függ:


  • informatika tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Informatika órát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Informatika tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Informatika tanárok tartanak online órát?

Informatika tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Informatikaórákat.

🎓 Hány Informatika tanár áll rendelkezésre ?

202 informatika tanár felajánlja, hogy segít neked informatika tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 202 profilból.✒️ Hogyan értékelik a informatika tanárokat?

43 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Informatika korrepetálásra lenne szükséged?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogy ki legyen az informatika magántanárod

Ismerkedés a számítógépek világával 

Amióta a számítógépek és digitális eszköz elérhetővé váltak a nagyközönség számára, a számítástechnika csak fejlődött, néha már túl gyorsan is. Vannak, akik nehezen tudnak lépést tartani a technológia fejlődésével, és túlterheltnek érzik magukat. Az adminisztratív eljárások többsége hamarosan csak az interneten lesz elérhető, azonban a magyarok még korántsem ismerik ezt az eszközt, ami olyan hatékony, mint amennyire félelmetes. Az idősebbek néha még soha nem is írtak billentyűzeten. Ezért a számítástechnikai tanfolyamok iránti igény napról napra nő. Az informatika alapjainak elsajátítása szükséges az önállóságukhoz. A számítógép használatának elsajátítása a munkakereséshez is elengedhetetlen. Ma már szinte minden munkakörben számítógépekkel kell dolgozni. Az informatikai ismeretek csak plusz előnyt jelenthetnek az önéletrajzban. Nem beszélve arról, hogy a számítógép segíthet a családdal való kapcsolattartásban is. Segítségével írhatsz e-maileket, küldhetsz fényképeket, chatelhetsz Skype-on, böngészheted a Facebookot. Az alapok elsajátítása után könnyedén kommunikálhatsz akár a világ másik felén élőkkel is. Az informatikai alapozó kurzusok megtanítják a számítógép elindítását, a szövegszerkesztő kezelését, fájlok létrehozását, szoftverek vagy az internetböngésző megnyitását vagy akár dokumentum nyomtatását. Bár az új generációk számára mindez egyszerűnek tűnhet, az idősebbeknek több időbe telik mindezt elsajátítani. Az alapok megtanításához legalább tíz alkalom szükséges. A számítástechnikai képzésen viszont előfordulhat néhány szoftver, mint a Word Excel, az Open office, az Outlook, a Powerpoint, a Paint stb. Az irodai szoftverek fontosak a professzionális környezetben, és segítséget nyújthatnak a mindennapi életben (számlavezetés, motivációs levél írása stb.). 

A professzionális projektekhez szükséges számítógépes ismeretek fejlesztése 

Egyes szakmákban a számítógépek alapjainál többet kell tudni. Nem kell informatikusnak lenned, de a haladó számítógépes ismeretek megkönnyíthetik a munkád. A számítástechnika tanárok segítenek a profilodnak és elvárásaidnak megfelelő szoftver kezelésében. Alkalmazhatsz magántanárt vagy eljárhatsz egyesülete vagy számítógépes iskolák által kínált kurzusokra. Rövid vagy hosszú tanfolyamok, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Nem csak a grafikusoknak van szükségük számítógépekre szakmai gyakorlatuk részeként. Az audiovizuális terület egészének szüksége van az informatikai ismeretekre, például montázsok készítéséhez.Ezen a területen dolgozni azt jelenti, hogy mindig alkalmazkodni kell az új fejleményekhez. A szoftverek folyamatosan fejlődnek, ezért rendszeresen részt kell vennie az ilyen típusú képzéseken. A fotós szakma hasonló cipőben jár. Több lehetőséget kapsz, ha időt szánsz a megfelelő szoftverek, például a Lightroom megismerésére. Azonban nincs értelme egyszerre sok szoftvert megtanulni. Elég, ha egy kettőt teljesen elsajátítasz. 

Válassz informatikai pályát 

Az elmúlt években számos munkahely jött létre az IT területen. Informatikai fejlesztő, programozó, mérnök, webfejlesztő, projektmenedzser, az IT-szakmák jó pár éve rengeteg embert alkalmaznak. A cégekne folyamatosan szüksége van új alkalmazottakra. A különböző képzések programjában olyan órák szerepelnek, mint a szoftverfejlesztés, algoritmusok, számítástechnikai szolgáltatások, számítógépes biztonság. Egyes szervezetek olyan fogalmak elsajátítását is lehetővé teszik, mint a kódolás vagy a webdesign. Az informatikai szakma választása számos lehetőséget és utat kínál. Ha választasz egy területet, egész életében folytathatod a tanulást. A cégnél eltöltött gyakorlat (informatikai projekt, szoftvertervezés, mikroszámítás, számítástechnikai kutatás stb.) után is lehetőség van a fejlődésre. Dolgozhatsz cégeknek vagy lehetsz szabadúszó, esetleg alapíthatsz saját céget is. Informatikai rendszerek, adatkezelés, menedzsment megoldások, szoftverfejlesztés, csak meg kell találnod a neked való területet. 

A számítógépes magánoktatás előnyei 

Ha az érettségi után az informatika világában tanulsz tovább, biztosan szükséged lesz magánórákra. Egyes hallgatók néha lemaradnak az órák intenzív tempója miatt, és segítségre van szükségük ahhoz, hogy követni tudják a programot. A magánórák nagyon jó megoldást jelenthetnek, hiszen sok informatika tanár végzett informatika szakon, így a legjobb tanácsokat tudják adni a sikerhez. Az informatika magánórák lehetővé teszi, hogy a te igényeid szerint haladj, és ne a csoporté szerint.  Kérheted bizonyos tantárgyak áttekintését, és dolgozhatsz a gyenge pontjaidon. Tervezés, alkalmazásfejlesztés, hálózatok, alkalmazott matematika, számítógépes nyelvek: az informatika magánórák programja oktatóval és diákkal egyeztetve történik. A magánórák azok számára is kiválóak, akiknek több időre van szükségük a fogalmak megértéséhez. Ez különösen jól jöhet kezdő számítógépes felhasználók számára. A számítógép vagy egy adott szoftver megismertetése időbe telik. A szükséges foglalkozások száma hallgatónként változik. A csoportos órákon egyes tanulók gyorsabban haladnak, mint mások, és ők gyakran feladják, mert nem érzik magukat elég kompetensnek a folytatáshoz. A magántanárral előzetesen megbeszélheted, hány órára lesz szükséged. Php, java, vírusirtó, programozás, számítógépes hardver, alapfogalmak, internetezés, otthoni számítástechnika… hamarosan az új technológiák szakértője leszel! A tanárod egyfajta mentor is, aki segíthet az alapképzés megtalálásában is vagy az informatika szakra jelentkezésben is. 

Találd meg a megfelelő informatika tanárt 

Az otthoni számítógépes órák tartásához jó pedagógusnak kell lenni, valamint komoly számítógépes ismeretekkel kell rendelkezni. A megfelelő tanár megtalálása lehetővé teszi a tanulók gyorsabb fejlődését. És a legfontosabb, hogy a neked való tanárt találd meg.Kezdetként készíts listát azokról a tantárgyakról és készségekről, amelyekkel foglalkozni szeretnél (számítógép-karbantartás, távközlés, tudomány és technológia, stb.). Ezután nézd meg az apróhirdetéseket az interneten vagy az üzletekben, hogy képet kapj a közeledben elérhető tanárokról. Az első próbaóra ideális annak felismerésére, a tanár neked való-e. Fontos a jó viszony ahhoz, hogy az órák jól menjenek. A tanárnak el kell magyaráznia a munkamódszerét és a készségeit is, így eldöntheted, hogy folytatod-e a kalandot vagy sem.

Mit szeretnél tanulni ?