Kiváló
vélemény a

Informatika tanárok Budapesten és környékén

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Informatika tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 16 véleménnyel rendelkeznek.

3625 Ft/óra

Szuper ajánlat: tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Informatika órák átlagosan 3625 Ft-ba kerülnek.

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű informatika tanárt találni Budapesten

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj informatika tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes budapesti informatika tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Mit kell tennem, ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő informatika tanárt Budapesten?

Ha informatikatudásod szeretnéd fejleszteni, nézz körül magántanáraink hirdetései között.

Ha megtaláltad az ideális tanárt, vedd fel vele bátran a kapcsolatot, üzenhetsz neki platformunkon keresztül és megszervezhetitek az első ingyenes órát.

Ha szeretnéd megtalálni a legjobb informatika magántanárt, ezekre ügyelj oda:

Magántanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, informatika magánóra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Magántanárod végzettsége: diák, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Informatika óra leírása
  • Infromatika óra ára

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Tudniillik, hogy 97%-a a tanároknak, ingyenes az első magánórája.

Válaszd ki informatika tanárod

Válogass a hirdetések közül

👨🏼‍⚖️ Hány tanár van, hogy órát adjon informatikából Budapesten és környékén?

Budapesten és környékén 76 informatika tanár elérhető, hogy magánórát tartson.

Böngéssz hirdetéseik között, és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a feltételeidnek Budapesten.

A legjobb tanár kiválasztásához, fedezd fel tapasztalatát és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki informatika magánórád: 76 tanár közül Budapesten vagy környékén.

💻 Lehetséges infomatika órát kérni online a platformunkon?

A tanárok 80%-a biztosít informatika óra órát online.

Az online magánórák olcsóbbak, és nagyobb rugalmasságot jelent”.

Az online informatika magánóra lehetőség tanulásra, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

🧮 Hogyan határozzam meg, hogy milyen szinten állok informatikából?

Szeretnéd elmélyíteni informatikatudásod, hogy segítség nélkül tudj tovább lépni a informatika feladatokon, tovább tudj tanulni informatika szakon vagy csak egyszerűen büszke legyél magadra?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnhet, ha egy elvégzel egy informatika tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen informatika szintedről, mielőtt elkezdenéd a info magánórákat.

Azonban a legjobb megoldás, ha informatikatudásod meghatározását, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen felméri a tudásod, és a tanítást személyre szabja.

Oldalunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, középszint. 76  magántanár elérhető Budapesten. Nézd meg őket!

Kezd el az első informatika magánórát  Budapesten!

🎯 Milyen okból szeretnél informatika leckét választani Budapesten vagy környékén?

Akár Budapesten akár Magyarországon, a mai világban az informatika szükséges számos területen.

Ha szeretnéd még jobban elmélyíteni informatikatudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene karriered szempontjából.

Egy informatika magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni informatikából.

Ha még mindig el vagy veszve a számítógépek világában, a magánóra a leggyorsabb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy letegyél egy közép - vagy emelt szintű érettségit.

Magánóráinknak köszönhetően egy igazi Steve Jobs lehetsz.

Informatika korrepetálásra lenne szükséged Budapesten?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális Informatika tanárt .

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogy ki legyen az informatika tanárod!

Informatikaoktatás Budapesten

Informatikusnak készülsz? Szeretnéd ismerni az összes programozási nyelvet? Az az álmod, hogy egyszer majd te is valamelyik nagy informatikai cégnek dolgozol? Szeretnél informatikát tanulni, mert elemző, szoftverfejlesztő, programozó, mérnök informatikus, rendszergazda vagy informatikatanár szeretnél lenni? 

Ha ilyen terveid vannak, bizony alaposan bele kell mélyedned az informatikába!  

Mi az informatika?

Az a tudományág, ami a számítógéppel megvalósított, automatizált információkezeléssel, vagyis az információk gyűjtésével, feldolgozásával, tárolásával, sokszorosításával és továbbításával foglalkozik. Nem azonos sem a számítástechnikával, sem az információelmélettel, mindkettőnél tágabb: a kommunikáció elektronikus technikai eszközeinek működtetését és fejlesztését jelenti.

Amikor beillesztesz egy képet a PPT-dbe, kicsinyíted vagy nagyítod, szöveget írsz Word-ben, plakátot készítesz egy eseményről, például egy koncertről az iskolád vagy a kerületi önkormányzat honlapjára, keresel valamit az interneten, megmutatod a nagymamádnak, hogyan lehet emailezni, vagy informatikát tanulsz, vagyis azt, hogyan lehet programokat írni, szoftvereket fejleszteni, Photoshoppal kiigazítani egy képet, csupa informatikai műveletet végzel. 

Az informatika rövid története

Az első számítógépet az IBM gyártotta 1955-ben, Gene Amdahl (1922-2015) fejlesztette ki. A hidegháború évei befolyásolták az informatika fejlődését is: a Szovjetunió nem akart lemaradni, 1965-ben előállt a BESM-6 -nak keresztelt számítógéppel, amit elsősorban Szergej Alekszejevics Lebegyevnek köszönhetünk.

Kereskedelmi forgalomba először 1971-ben kerülnek számítógépek, az Intel ekkor dobja piacra az első személyi számítógépeket, amik már új típusú mikroprocesszorral működnek.

Az első számítógépeket azzal a céllal fejlesztették ki, hogy mentesítsék az embereket a bonyolult és időrabló számításoktól, és kiküszöböljék a hibalehetőséget. Hamar kiderült, hogy a számítógép ennél sokkal többre alkalmas! Hatalmas mennyiségű információt képes nagyon gyorsan és megbízhatóan kezelni. Ahhoz azonban, hogy a számítógépek által kezelt sok adat mindenki számára kezelhető legyen, a numerikus kódokat le kellett fordítani valamilyen nem csak informatikusok által érthető és olvasható nyelvre: így születtek a különféle programcsomagok, szoftverek és applikációk.

A személyi számítógépeket (PC) az 1980-as években kezdték forgalmazni, és az 1990-es években vált általánossá a használatuk szerte a világon. A következő nagy ugrás az internet volt, a 2000-es évek elején.

Az információtechnológia ma a gazdaság talán leggyorsabban fejlődő szektora. Egy informatikus válogathat az állásajánlatok közül!

Miért érdemes informatikát tanulni Budapesten?

Ma már szinte mindenütt használunk számítógépeket, ezért mindenkinek szüksége van informatikai tudásra. Az iskolában is tanítják, külön tantárgy és választható érettségi tárgy is. Az alapvető, felhasználói szintű informatikai ismereteket a legtöbb munkahelyen megkövetelik. 

Ezek röviden a következők:

  • az Office szövegszerkesztő programjainak használata,
  • fotók másolása és továbbítása,
  • a számítógép részeinek ismerete (hardver, szoftver, alaplemez, processzor, memória, tápegység).

Az informatikus ezen kívül

  • ismer programozási nyelveket (HTML 5, CSS, Javascript, MySQL, PHP, stb.)
  • tud kódolni, ami a weblapok készítéséhez és fejlesztéséhez kell (UX/UI designer),
  • ért a szoftverek fejlesztéséhez, bizonyos területekre való alkalmazásához (WordPress, Autocad).

Ha nem kezeled jól a számítógépet, mert nem tanultad, és eddig nem volt rá szükséged, de munkát keresel vagy munkát szeretnél változtatni, valószínűleg érdemes beiratkoznod egy felhasználói informatikai tanfolyamra - művelődési házak is szerveznek ilyeneket -, vagy néhány magánórát venned egy informatikatanártól. Sokkal nagyobb esélyed lesz jó állást találni! A legtöbb munkakörben megkövetelik ma már a jártasságot az internet, az elektronikus levelezés és a számítógépes adatrögzítés terén.

Az informatika szerencsére gyorsan és könnyen tanulható, sokkal gyorsabban, mint az idegen nyelvek! Nulláról hamar gyakorlott felhasználóvá képezheted magad! Nemsokára te fogsz tanácsokat adni másoknak! Új lehetőségek nyílnak meg előtted a munka terén és másutt is!

Egyáltalán nem nehéz gyakorlott számítógéphasználóvá válni! És meglátod, meg fogja könnyíteni az életedet! Van, amit ma már csak az interneten lehet elintézni, vagy ha ott intézed, sokkal gyorsabb! Az információszerzés és a kapcsolattartás gyorsabb, hatékonyabb és olcsóbb is elektronikusan!

Budapesten könnyen találsz informatika tanfolyamot, vagy akár magántanárt. Ha át akarod tekinteni a kínálatot, keress rá az informatikatanárokra a Superprofon is!

Találd meg az informatikatanárod a Superprofon!

Akár a belvárosban, akár Zuglóban vagy Budán laksz, biztos, hogy sok informatikatanár hirdeti magát a környékeden! Olyan nagy a kínálat, hogy nehezebb lesz kiválasztani a számodra leginkább megfelelő informatikatanárt, mint megtanulni azt, amire tanítani fog! Döntsd el, hogy mire van szükséged, és keresd meg azt a tanárt, aki pontosan azt ajánlja!

Az informatika oktatására vállalkozók közül nem mindenki diplomás informatikatanár: vannak közöttük nyugdíjasok, egyetemisták, programozó matematikusok, számítógépes grafikusok. Mindenkinek megvan a maga története a számítógéppel, és megvan a saját profilja. Ha egy bizonyos program használatát akarod megtanulni, nem biztos, hogy egy informatikatanár a legjobb választás: széles körűek ugyan az ismeretei, de nem feltétlenül ismeri azt a logisztikai vagy vágóprogramot, ami téged érdekel.

Az informatikatanárok óradíja változó, attól függ, hogy mit akarsz tanulni, heti hány órában, és házhoz jönnek-e. Valószínűleg így is jobban fogsz kijönni, mintha egy informatikatanfolyamra fizetsz be… És a tanár csak neked fog magyarázni, ott ül melletted, megmutatja, mit csinálj, és utána hagyja, hogy gyakorolj, csak akkor szól közbe, ha elakadsz, vagy túlbonyolítod a dolgokat… Ne habozz sokáig, keresd meg a Superprofon a számodra legjobb informatikatanárt!

Mit szeretnél tanulni ?