Kiváló
vélemény a

Válogatás gitár oktatókból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 11 értékeléssel rendelkeznek

4900 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Gitár órák átlagosan 4900 Ft-ba kerülnek.

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Beszéld meg tanároddal és tisztázzátok igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan platformunkról

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes tanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a megfelelőt ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Gitár óra átlagos ára?

Egy Gitár óra átlagos ára 4900Ft


Számos tényezőtől függ:


  • gitár tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Gitár órát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Gitár tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Gitár tanárok tartanak online órát?

Gitár tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Gitárórákat.

🎓 Hány Gitár tanár áll rendelkezésre ?

26 gitár tanár felajánlja, hogy segít neked gitár tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 26 profilból.✒️ Hogyan értékelik a gitár tanárokat?

11 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél felkészülni egy gitár tanár segítségével?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Gitár kezdőknek és haladóknak egyaránt

Gitározni szeretnél? És milyen zenét szeretnél játszani? A rockzenéhez ugyanis egészen más gitár kell, mint a klasszikus zenéhez, és megint másmilyen a népzenéhez. Az ukuleléről nem is beszélve…

Ha ezt már eldöntötted, és megvan a gitárod és a pengetőd, elkezdhetsz gitározni tanulni, azaz gitárórákat venni… Ehhez viszont találnod kell egy jó gitártanárt!

Pop, rock, metál, dzsessz, folk, blues: ne felejtsd el, hogy nem minden gitártanár tanít mindent! Szűkítsd a keresésedet az általad kedvelt zenékre specializálódott tanárokra!

Miért érdemes tanártól tanulni gitározni?

A Youtube-nak köszönhetően nagyon könnyen és szinte ingyenesen hozzáférhetővé vált a klasszikus és a modern zene, a népzene és a világzene, a pop- és a rockzene, a dzsessz, a blues, a rap. Mindenféle zene. A kamaszok közül vannak, akik úgy ismerik a Led Zeppelint, a Doors-t vagy Jimmy Hendrixet, mint azok a rajongóik, akik élőben hallgathatták őket. A korábbi generációk nem férhettek hozzá ilyen szabadon a zenéhez, nem válogathattak így a kedvenc együtteseik vagy énekeseik számai között: a lemezeket, kazettákat, cdket meg kellett venniük!

A zenét nemcsak hallgatni jó, csinálni is! Lehet, hogy ez már meg is fordult a fejedben… Lehet, hogy arról ábrándozol, hogy te is sokezer ember előtt gitározol, szólót játszol, bemutatod a legújabb szerzeményeidet… Ha így van, ne habozz sokáig: keress magadnak egy jó gitártanárt!

A gitár egyébként egyáltalán nem könnyű hangszer. Van, akinek nagyon hamar sikerül összehangolnia a két keze mozgását, megtanulnia a szolfézs alapjait és a kottaolvasást, mert jó a zenei hallása, a ritmusérzéke. Nemcsak keze, füle is van a zenéhez… Ők akár maguktól, vagy másokat figyelve is meg tudnak tanulni gitározni. Videókat néznek a neten, és megpróbálják utánozni, amit ott látnak. Vagy rákeresnek az online gitároktatásra…

De nem ez a legjobb módszer a zenetanulásra! A legjobb zenei képzést mindenképpen a zeneiskolák nyújtják, és Magyarországon ennek nagy hagyománya van. A hangszeres képzést minden esetben szolfézs egészíti ki. És természetesen mindig lehet magánórákat is venni a hangszeres tanároktól, akik valamelyik egyetemen vagy a Zeneakadémián szerezték a diplomájukat. A zenetanárok a hangszeres zenén kívül szolfézst és zenetörténetet is taníthatnak.

Vannak autodidakta zenészek is, tőlük is meg lehet tanulni gitározni, kottát olvasni. Kezdetben a hangszerrel fogsz ismerkedni: mik a részei, hogyan kell fogni, szállítani, megszólaltatni, milyen gitárok vannak (Gibson, Fender Strarocaster, Ibanez), mik a jellemzőik, mi a különbség egy klasszikus, egy folk és egy elektronikus gitár között. Később megtanulod, mi az akkord és az arpeggio…

Ez eddig még nem is tűnik olyan nehéznek, mindenki meg tudja tanulni… Persze gyakorolni kell, nem is keveset! Nem csak a gitárórára és nem csak a gitárórán, lehetőleg minden nap! Az igazán nagy gitárosok mind megszállottjai a hangszerüknek, és rengeteget gyakorolnak.

Zeneiskola vagy magántanár?

A szolfézst és a kották olvasását zenetanártól érdemes tanulni. Magyarországon általában zeneiskolába járnak azok, akik zenélni szeretnének. A zeneiskolai hálózat fejlett, az oktatás nagyon színvonalas, a tandíj szerény. Ha beiratkozol, akár hangszert is kölcsönöznek neked. Ez különösen akkor előnyös, ha még nem vagy teljesen biztos abban, hogy gitározni akarsz vagy más hangszeren játszanál, vagy ha több fajta gitárt is ki szeretnél próbálni, mielőtt döntesz.

Ha zeneiskolában tanulsz hangszeren játszani, kötelező a szolfézs is! A magán zeneóráknak is van előnye: a magántanár csak rád figyel, csak veled foglalkozik! Azt a stílust tanuljátok és gyakoroljátok, amit te szeretnél… És nincs külön szolfézsóra, a zenéléshez szükséges elméleti ismereteket és a kottaolvasást is a gitártanárodtól fogod megtanulni.

Mi a te gitárstílusod?

A gitár az utóbbi fél évszázadban vált igazán népszerű hangszerré. A nagy gitárosokat sokan szinte félistenekként tisztelik (Bob Marley, Eric Clapton, Santana), a legjobb együttesek pedig mára legendává váltak (Guns and Roses, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Deep Purple, Led Zeppelin, Nirvana, Rolling Stones, ACDC).

De ahhoz, hogy a nagyoknak a közelébe érhess, és egyszer talán olyan dalokat írhass, mint az ő legjobb szerzeményeik (No woman no cry, Redemption song, Layla, Knocking on Heaven’s door, Californication, Nothing else matters, Stairway to heaven, Smoke on the water, Feels like teen spirit, Sympathy for the devil…), még rengeteg gitárórát kell venned, nem kevés szolfézst tanulnod, és főleg gyakorolnod kell! Állandóan! Kitartóan, fáradhatatlanul.

És kísérletezni, hogy megtaláld azt a stílust, amit el akarsz sajátítani! Folk, akusztikus vagy elektronikus gitár? Blues rock, rock, hard rock? Dzsessz, pop, bossa nova, funk, soul, flamenco, reggae? Ha megtaláltad, akkor már csak az a dolgod, hogy a stíluson belül maradva kidolgozd a saját stílusod! Csak idő és gyakorlás kérdése…

Keress egy jó gitártanárt!

A Superprofon zeneórákat keresők közül a legtöbben gitározni szeretnének. A húros hangszerek közül mostanában a gitár a legnépszerűbb.

Szerencsére gitártanárból is sok van szerte az országban. És a Superprofon is! Ráadásul a gitárórák sokkal olcsóbbak, mint más hangszeres órák (pl. a zongora).

Nem biztos, hogy megéri youtube-os oktató videókat nézve pötyögni a gitáron… Sokkal gyorsabban fogsz haladni, ha beiratkozol egy zeneiskolába, vagy találsz magadnak egy jó gitártanárt a Superprofon, aki házhoz jön!

Mit szeretnél tanulni ?