Kiváló
vélemény a

Válogatás fizika tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Fizika magántanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 40 véleménnyel rendelkeznek.

3837 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Fizika órák átlagosan 3837 Ft-ba kerülnek.

3 h

Tanáraink átlagosan 3 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes tanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a megfelelőt ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Fizikaóra átlagos ára?

Egy Fizika óra átlagos ára 3837Ft


Számos tényezőtől függ:


  • fizika tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Fizikaórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Fizika tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Fizika magántanárok tartanak online órát?

Fizika tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Fizikaórákat.

🎓 Hány Fizika magántanár áll rendelkezésre ?

214 fizika tanár felajánlja, hogy segít neked fizika tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 214 profilból.✒️ Hogyan értékelik a fizikatanárokat?

40 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Fizika korrepetálásra lenne szükséged?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideálist tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Korrepetálás és felkészítő fizika magántanárral

Miért járj fizikaórára?

Sok középiskolás, fizika faktos vagy egyetemen fizikát (is) tanuló diák szeretné fejleszteni a készségeit, hogy sikeresen levizsgázzon, megnyerjen egy versenyt, pótolja az esetleges hiányosságokat, illetve elsajátítsa a fizika területén legfontosabb fogalmakat. Akár érettségire készülsz, akár egyetemi felvételire, mindkettőt könnyebben elérheted külső segítséggel.

A fizika korrepetálás tehát elsősorban azokat a diákokat célozza meg, akik egy magántanár segítségével könnyebben elsajátítják a kémiai vagy matematikai képleteket. Az órán már elvégzett feladatok átismétlése, a leckék részletes átnézése és a szóbeli helyett az írásbeli megértés mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a neked való tanulási módszerekkel elsajátítsd a tananyagot.

A fizika és a kémia valódi természettudományos ismereteket és logikát igényelnek a problémamegoldáshoz, ehhez pedig idő szükséges. A megfelelő módszerekkel és a bizalom építésével egy oktató teljes változást hozhat a diák tanulmányaiban, mivel segít neki visszanyerni az önbizalmát, amikor látja, hogy végre sikerült megértenie azt a bonyolult részt, amivel eddig küszködött.

Ha csak gyakorlásra van szükséged, hogy jobban megérts egy bizonyos fejezetet, ugyanúgy jó helyen jársz, mint azok, akik számára a fizika mint tantárgy egy nagy misztérium és még a v=s/t sem világos.

Hol keress fizikatanárt?

A hiányosságok pótlása érdekében mindenképp olyan korrepetálást kellene találnod, ami a te igényeidhez igazodik. Minden diáknak megvan a maga tanulási módszere, amivel könnyebben elsajátítja a tananyagot. 

Sajnos az iskolai kerettantervben pont annyi ideje van csak a tanároknak, hogy gyorsan elhadarják a lényeget és együtt megoldjatok 1-2 feladatot. Az azonban, hogy mindenki meg is értette-e a lényeget, sajnos csak akkor derül ki, amikor a témazárón többen is egyest vagy kettest kapnak… 

Ha ezen diákok egyike vagy és ezért olvasod ezt a cikket, először is: nyugodtan kérdezz rá bármire, ami nem világos! Azért van ott a tanárod, hogy segítsen. Ha azonban úgy érzed, hogy a heti egy-két fizikaóra nem elég, mert ötleted sincs, mi folyik az órán, akkor sem kell elkeseredned, nem vagy ezzel egyedül! De talán érdemes különtanár segítségét kérned.

Egyik opciód az otthoni magánóra, amely személyre szabott és teljesen alkalmazkodik hozzád, a diákhoz: több irányból is megközelíthetitek ugyanazt a problémát, így érthetőbb magyarázatot kapsz majd a kérdéseidre. 

Az interneten is körülnézhetsz, itt a Superprofon például direkt a hozzád földrajzilag közel lévő tanárokra is rá tudsz keresni, a profilikon pedig utána tudsz nézni a szakmai tapasztalatuknak, a végzettségüknek és az óradíjuknak is. 

Megint mások a kiscsoportos magánórákat részesítik előnyben, ahol egymást segítve dolgoznak különböző témákon. Ilyenek például az intenzív tanfolyamok vagy a nyári táborok gyerekeknek.

Milyen egy fizikaóra?

A fizika és a kémia olyan tantárgyak, melyek logikus gondolkozást és megértést igényelnek. Ezért fontos egy speciális korrepetálási programon való részvétel, ahol a korrepetitor nemcsak tanári, de természettudományos tapasztalattal is rendelkezik. 

Az igények felmérése után az oktatóval átismétled majd az órán látottakat, több kísérlettel és gyakorlati segítséggel megtámogatva. Az otthoni magánórák célja, hogy a természettudományok (jelen esetben a fizika) legalapvetőbb témáit átbeszéljétek, hogy minden világos legyen, például:

— az alkalmazott fizika alapjainak áttekintése

— egyenletek, atomok, termodinamika…

— matematika és fizika korrepetálás (hiszen a természettudományokban minden összefügg)

— a szerves kémia átnézése (igen, nincs fizika kémia nélkül)

— az iskolai tananyag kiegészítése

— fizika érettségire való felkészülés, ha meggyűlne a bajod az iskolai fakultációval

— házi feladatban való segítség

Hogyan keress fizikatanárt?

A szülők egyik legnagyobb gondja továbbra is, hogy a gyermekük hogyan teljesít az iskolában és készek nagy összegeket befektetni magánórákba, hogy gyermekük tanulmányi átlaga javuljon, átmenjen az érettségin és bekerüljön a kinézett szakra a Műegyetemen. 

A Superprofon megtalálhatod a közeledben lévő (diplomás!) fizikatanárokat, akik nemcsak a tantárgyukban nagyon jók, de pedagógiai ismeretekkel is rendelkeznek! 

A fizika magántanulás drága mulatság, különösen, ha az otthoni korrepetálást választod egy tapasztalt tanárral. Itt a Superprofon azonban vonzó áron találsz majd magadnak fizikatanárt attól függően, hogy milyen szinten vagy és hány órát szeretnél ráfordítani.

Mit szeretnél tanulni ?