Kiváló
vélemény a

Énektanárok országszerte

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 19 értékeléssel rendelkeznek

4429 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Ének órák átlagosan 4429 Ft-ba kerülnek.

6 h

Tanáraink átlagosan 6 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű énektanárt találni

2. Szervezzétek meg az órát

Üzenj tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes énektanárt korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Énekóra átlagos ára?

Egy Ének óra átlagos ára 4429Ft


Számos tényezőtől függ:


  • ének tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Énekórát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Ének tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Ének magántanárok tartanak online órát?

Ének tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Énekórákat.

🎓 Hány Ének magántanár áll rendelkezésre ?

56 ének tanár felajánlja, hogy segít neked ének tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 56 profilból.✒️ Hogyan értékelik a énektanárokat?

19 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Szeretnél felkészülni egy énektanár segítségével?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt.

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Ének tanulás a legjobb tanárokkal!

Miért tanulj énekelni?

Fejleszthetsz az énekhangodon, hogy igazi művész váljon belőled! Kinek ne lett volna kimondatlan vágya, hogy a színpadon énekeljen a rajongó tömeg előtt? De nemcsak teltházas előadáson énekelhetsz, kevésbé nagy volumenű módon is megélhetsz a zenélésből. Lehetsz például lagzis zenész, vagy előadhatsz egyéb rendezvényeken, így pénzt keresel, ráadásul közben a hangtechnikád is javul. Vagy meglehet, hogy táncosként szeretnél szebben énekelni, hogy musicalekben is szerepelhess.

Nyilván nem mindenkiből lesz világsztár, az éneklés lehet egy hobbi vagy kereset-kiegészítés is. Könnyebben válnak profi énekessé azok, akik muzikálisabbak és akiknek jobb a zenei fülük az elejétől fogva. Az éneklés egyfajta örömforrás, akár a családban, akár barátokkal énekelsz, legyen szó ünneplésről, érzelmek kimutatásárak, vagy egy karaoke-estéről. A dalok pedig hozzátartoznak az emberi léthez.

Megtalálhatóak a stadionokban, amikor a kedvenc sportolóinknak szurkolunk, a családi összejöveteleken, mint például a születésnapok vagy a karácsony, sőt, néha az érzelmek kimutatása is egyszerűbb egy dal által, gondolj csak például a szerenádokra vagy a temetésekre. Nem kell azonban szólistának vagy operaénekesnek lenned ahhoz, hogy énekelj. Nem minden gitáros szeretne a következő Jimi Hendrix lenni. Ugyanez a helyzet az énekléssel is.

Hogyan kell jól énekelni?

Ahhoz, hogy tökéletes hangszínnel és könnyedséggel elkápráztasd a hallgatóságot, tisztában kell lenned az ezt megelőző munka mennyiségével. A jó énekes a szép felolvasást (kiejtés és artikuláció, magán- és mássalhangzók), a légzést (a be- és kilégzés irányítása), a ritmust és a különböző hangmagasságokat is gyakorolja.

A szép énekhang feltétele egyrészt a test tökéletes ismerete, másrészt pedig annak a felismerése, mire hogyan reagál. Meg lehet tanulni énekelni magadtól. Hallottad például, hogy Shakirát a zenetanára nem akarta látni a kórusban? A francia Georges Brassens gitározni és énekelni is autodidakta módon tanult meg. Luciano Pavarotti pedig egyenesen Modena operaházának a kórusában vált a mai híres énekessé.

Teljesen más hangszínben és hangnemben, de még mindig az autodidakta énektanulásnál maradva muszáj megemlíteni Prince-et. Aretha Franklin is magától jutott el oda, hogy alig 14 évesen a templomban szerepeltették. Eminem, az improvizáció nagymestere a rap-párbajoknak köszönhetően vált világhírűvé. Ezekből a példákból jól látszik, hogy igenis meg lehet találni a hangodat egyedül is. De kivétel erősíti a szabályt, mint ahogy azt mondani szokás, és egy énektanárral biztosan gyorsabban haladsz majd.

Az énektanárod segít majd elkerülni a rossz berögződéseket, amik gondot okoznának a későbbiekben. Egy kis zuhany alatt énekléstől még nem vált senki sztárrá!

Érdemes énektanárt keresni, vagy meg lehet tanulni egyedül énekelni?

Ha autodidakta módon, magadtól tanulsz, felveheted és visszahallgathatod a hangodat például, de érdemes kikérned valakinek a véleményét is. Általában túlságosan szigorúak vagyunk magunkkal szemben, vagy pont, hogy egyből elhisszük, hogy mi vagyunk a világon a legcsodálatosabb. Nehéz objektíven szemlélni saját magad. Egy énektanártól megtanulhatod a helyes légzéstechnikát, kiengedni a nyomást és artikulálni is, hogy a saját énekhangodat találd meg és fejlesztgesd és ne másét utánozd.

Egy tanárnak az a dolga, hogy kijavítson, ha hibázol és tanítson, hogy jobban megismerd az összes zenei stílust. A  szép, tisztán énekléshez és az improvizációhoz nincs is jobb segítség egy magántanárnál. Az órán fontos szerepet kap majd a beéneklés is.

Egy énektanár nemcsak egy tanár, aki kiadja a feladatot, majd leellenőrzi. Akkor is számíthatsz rá, ha motivációra lenne szükséged, hogy jobban teljesíts, mint ezelőtt bármikor és eloszlassa az aggodalmaidat, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni magadból.

Ha a közönség előtti éneklés a célod, abban is számíthatsz rá. Itt a Superprofon közel húsz énektanárt találsz majd Magyarország-szerte és ez a szám egyre nő! Tanulhatsz tőlük szolfézst, ritmikát, helyes légzést, tisztán éneklést, sőt, akár jobb kiállást is. A tapasztalatuktól, a földrajzi elhelyezkedéstől és a te jelenlegi szintedtől függően alakulnak az árak.

Egy olyasvalaki oktatása, aki a Konzervatóriumban vagy a Zeneakadémián folytatná tanulmányait, lényegesen több idő és munka a tanár számára, így egyértelműen többe is kerül majd, mint egy hobbiénekes magánórája. De akár mély, akár magas hangod van, itt az ideje belevágnod az énektanulásba!

Mit szeretnél tanulni ?