Kiváló
vélemény a

Válogatás szegedi angol tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Angol tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 15 véleménnyel rendelkeznek.

3131 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Angol órák átlagosan 3131 Ft-ba kerülnek.

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű angol tanárt találni Szegeden

2. Foglald le és szervezd meg angol órád

Üzenj az angol tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes szegedi angol tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

✏️ Hogyan találjak angol nyelvből magántanárt Szegeden

  Ha szeretnél még jobban megtanulni angolul, válogass magántanáraink közül.

Első lépésként, vedd fel a kapcsolatot a kiválasztott tanárral, üzenj neki Superprof-on keresztül, hogy lefoglalhasd az első ingyenes órát.

Több szempontot is figyelembe kell venned, amikor angol magántanárt keresel:

Angol tanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, angol magánóra időtartama és gyakorisága.

A legideálisabb az lenne, ha figyelembe vennéd a következőket:

  • Magántanárod végzettsége: diák, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Magánóra leírása
  • Óra díja

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Ne felejtsd, hogy a Superprof tanárok 97%-ának az első órája ingyenes.

Keresd fel angol tanárainkat

Böngéssz a hirdetések között

 

👨🏼‍⚖️ Hány magántanár van, hogy órát adjon angolból Szegeden és környékén?

Szegeden és környékén 61 angol tanár elérhető, hogy magánórát tartson.

Fedezd fel hirdetéseiket , és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a feltételeidnek Szegeden.

A legjobb tanár kiválasztásához, olvasd el tapasztalatát és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki angol nyelvű magánórád: 61 tanár közül Szegeden vagy környékén.

💻 Lehetséges-e angol órát kérni webkamerán keresztül a a Superprof platformon?

Az oktatók 80%-a biztosít angol nyelv óra órát online.

A webkamerán keresztüli magánórák megfizethetőbbek, és nagyobb rugalmasságot jelent”.

Az online angol magánóra lehetőség tanulásra, rövid időn belül és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi akadályok nélkül.

💼 Hogyan mérjem fel angol szintemet?

Szeretnél csiszolni angol tudásodon, hogy angol felirat nélkül nézhess sorozatokat és filmeket, angol könyveket olvass eredeti verzióban vagy angol anyanyelvűekkel csevegj?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnik, ha egy elvégzel egy angol tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy legyen egy tisztább elképzelés angol nyelvszintedről, mielőtt belevágnál a magánórákba.

Azonban a legegyszerűbb megoldás , ha angol nyelvtudásod meghatározását, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen világosabban látja a szintedet, és a tanítást személyre szabja.

Platformunkon minden szinten megtalálható magánóra: kezdő szint, középhaladó szint vagy folyékony szint. 61 magántanár elérhető Szegeden. Böngéssz közülük!

Vágj bele és kezd el az első angol magánórát Szegeden

🎯 Milyen előnyei vannak az angol nyelv fejlesztésének Szegeden vagy környékén?

Akár Szegeden akár az egész világban, a mai világban az angol nyelv szükséges több szektorban.

Ha szeretnéd még jobban elmélyíteni angol nyelvtudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene munkavilág szempontjából.

Egy angol magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy tapasztalt magántanárral, gyorsabban tudsz fejlődni angolból.

Ha kezdő vagy és szeretnél angol nyelvet tanulni, a magánóra a legjobb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy megszerezz egy nemzetközileg elismert nyelvvizsgát, például a TOEFL, amelyet hozzáadhatsz önéletrajzodhoz.

Az angol nyelv alapjainak tanulása egyben lehetőség arra, hogy a legnagyobb brit vagy angol nyelvű internetes oldalakat olvass fordítás nélkül.

Tökéletes angol nyelvtudásod lehetővé teszi, hogy kedvenc angol nyelvű filmjeidet eredeti nyelven nézd meg.

Legyél angol kétnyelvű, magánóráinknak köszönhetően.

Angol korrepetálásra lenne szükséged Szegeden?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális angol tanárt Szegeden

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz egy angol magántanár segítségével!

Miért érdemes angolul tanulni Szegeden?

Az angol világnyelv, és az angol nyelvtudás ma már szinte mindenütt követelmény. Több, mint 400 millióan beszélik anyanyelvként, és ezzel csak a 3. a világ legtöbbet beszélt nyelveinek a sorában, viszont első a tanult és beszélt idegen nyelvek között. Angolul tanulnak egyébként a legtöbben Magyarországon is, ez az első idegen nyelv az általános és a középiskolákban. Budapesten, Debrecenben és Szegeden is!

Szegeden is egyre több munkahelyen követelik meg az angol nyelvtudást, és nemcsak a turizmusban és a szolgáltatóiparban! Ha jó állást keresel, mindenképpen tudnod KELL angolul! Bár nemrég megváltozott a szabályozás, és ma már nem feltétele az egyetemi diplomának a nyelvvizsga, mindenképpen jó, ha ott van a tarsolyodban a közép- vagy felsőfokú nyelvvizsga, a TOEIC vagy a TOEFL, és ezeket bizony nem adják könnyen…

Ezért tanulnak a legtöbben angolul a szegedi nyelviskolákban is, elsősorban esténként, vagy iratkoznak be például üzleti angol nyelvtanfolyamra. Ha külföldön szeretnél dolgozni, az angolra biztos, hogy szükséged lesz! De már hamarabb is hasznát fogod látni: meg fogod érteni az angol nyelvű híreket és cikkeket, a pop- és rapszámok szövegét, eredetiben nézheted az angol-amerikai filmeket és sorozatokat (és az összes többit is, mert angolra szinte minden le van fordítva)! Ha szeretnéd, hogy így legyen, és főleg, ha távolabbi terveid is vannak az angollal, ne habozz sokáig, nézz minél hamarabb körül, hogy hol lehet Szegeden angolul tanulni!

Hol lehet angolul tanulni Szegeden?

Szeged az ország 3. legnépesebb települése, a Dél-Alföldi régió központja. Egyeteme, a Szegedi Tudományegyetem az ország egyik legnagyobb és legjobb egyeteme.  Természetesen angol szakja is van, és angol szakos tanárokat is képeznek itt.

Szegeden sok helyen és sokféle módon lehet angolul tanulni, akár a Belvárosban, az Alsóvárosban, a Felsővárosban vagy másutt keresel angol órát, nyelviskolát vagy magántanárt. Nem kell Oxfordba vagy Cambridge-be menni ahhoz, hogy jól megtanulj angolul: itthon is, és Szegeden is kiváló angoltanárok közül válogathatsz! Nem kell messze menned: elég átsétálnod a Tiszán vagy bemenni a belvárosba… Először azonban azt kell eldöntened, hogy csoportos vagy egyéni angolórát keresel, melyik felel meg neked a legjobban, hogy tudsz a leggyorsabban fejlődni szóban és írásban egyaránt!

A művelődési házak is szerveznek néhol angol nyelvtanfolyamokat felnőtteknek és gyerekeknek, illetve helyet adnak idegen nyelvi, köztük angol beszélgetőköröknek is: érdemes körülnézni, hol vannak ilyenek Szegeden! Ha viszont inkább magad akarsz tanulni, nézz körül az interneten: nagyon sokan tesznek fel ingyenes tananyagokat és gyakorlatokat, akármilyen szinten vagy, biztos, hogy találni fogsz olyat, ami segít majd a nyelvtudásod tökéletesítésében!

Ha azt szeretnéd, hogy valóban a te szintednek, képességeidnek, nehézségeidnek, esetleg hiányosságaidnak megfelelően, azaz személyre szabottan oktassanak, akkor a legjobb, ha magántanárt keresel magadnak. A magánóra kétségtelenül az egyik leghatékonyabb nyelvtanulási forma gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Főleg akkor, ha komoly terveid vannak az angollal! A magántanár csak rád, a te igényeidre és szükségleteidre figyel, és akár házhoz is jön, ha azt szeretnéd!

Szegeden sok angoltanár van!

Akár nyelvvizsgára készülsz, akár külföldre dolgozni, vagy csak egyszerűen meg szeretnél tanulni angolul, biztos, hogy könnyen találsz magadnak angoltanárt Szegeden! A Superprof nagyon jó kiindulópont ahhoz, hogy megtaláld a TE angoltanárodat!  Talán a legjobb kiindulópont: sokan hirdetik itt magukat, könnyen át tudod tekinteni a kínálatot. Vannak itt órák minden szinten, kezdőknek és közel anyanyelvi szinten beszélőknek is. Néhány hónap alatt behozhatod a hátrányodat vagy szintet léphetsz képzett, tapasztalt tanáraink segítségével, ha rendszeresen jársz órára és persze tanulsz!

Sokfajta angolórát lehet a platformon találni: jelenléti és online órát, korrepetálást, nyelvvizsga és felvételi előkészítőt, üzleti vagy szakmai angolt, kezdő és álkezdő, középhaladó és haladó órát. Mindenki meg tudja találni a céljainak, a nyelvi szintjének, az időbeosztásának és a pénztárcájának megfelelőt!

De nem csak angolóra van: ha más nyelvek érdekelnek, akkor is érdemes körülnézned a Superprofon! És a kínálat napról napra bővül!

Találd meg az angoltanárod a Superprofon!

Mit kell ehhez tenned? Keress rá a Superprofon az angolra, írd be, hogy Szegeden keresel órát, és máris meg fog jelenni neked azoknak az angoltanároknak a listája, akik a te környékeden vállalnak magánórákat. Vedd figyelembe a tanárok képzettségét, tapasztaltságát (diploma, életkor)! Biztos, hogy találsz a tanáraink között a nyelvtudásodnak és az igényeidnek megfelelőt! Persze tudnod kell, hogy mit akarsz elérni (jobb jegy, angol érettségi, nyelvvizsga), és miben van szükséged segítségre (kiejtés, beszédértés, nyelvtan, stb.). Ennek megfelelően alaposan nézd át, hogy melyik tanár mit vállal és ajánl!

A Superprof angoltanárainak óradíja változó, egy angolszakos egyetemistáé természetesen kevesebb, mint egy évtizedek óta gimnáziumban tanító, diplomás angoltanáré. Vannak, akik kifejezetten gyerekek oktatására, mások a felnőttoktatásra szakosodtak. Van, aki csak online tanít, és van, aki csak jelenléti órát vállal. Az online órának megvan az az előnye, hogy akár anyanyelvi tanárod is lehet. Vagy olyan tanárod, aki magyar, de Angliában vagy Amerikában él.

A Superprof angoltanárai 92%-ának ingyenes az első órája: nem kell rögtön elkötelezned magad, több tanárt is kipróbálhatsz! Ne habozz sokáig: vágj bele az angoltanulásba! 

Mit szeretnél tanulni ?