Kiváló
vélemény a

Válogatás online angol tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanárok átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 258 értékeléssel rendelkeznek

3762 Ft/óra

Legjobb árak: a tanárok 100 %-ának első órája ingyenes és egy online óra átlagosan 3762Ft

3 h

Tanáraink átlagosan 3óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű tanulni

2. Szervezd meg az online angol óráidat

Beszéld meg angol tanároddal, hogy melyek az igényeid és elérhetőségeid. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket otthonról

Fedezd fel az összes online angol tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

📒 Hogyan zajlik egy online angol nyelv óra óra?

Közvetlenül kommunikálsz tanároddal a Superprof üzenetküldés segítségével, és megbeszélitek, melyik platformon legyen az óra.

A kommunikációnak számos módja van:

  • Skype
  • Hangout
  • Zoomo
  • Discord
  • Telefon

Különösen ajánljuk ezeket, mert a legtöbb ilyen platform lehetővé teszi, hogy legyen hangt videó és megoszthatjátok képernyőtöket.


1030 magántanár ajánl online angol nyelv órát.

🔎 Hogyan történik az online angol nyelv óra tanárok kiválasztása?

A személyes adatok és a megadott információk ellenőrzése


Tanáraink személyazonosságát, elérhetőségét (telefon, e-mail, fénykép) és diplomáját ellenőrizzük.


100%-ban hitelesített értékelések – A közösség erejeTanulói értékelések és vélemények 100%-ban hitelesek a tanárok hirdetéseinél.


Válassz tanárt a 1030 profil közül .

🎓 Hány tanár áll rendelkezésre online angol nyelv óra órára?

1030 online angol nyelv tanár elérhető, hogy angol nyelv órát nyújtson Neked.


Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt, hogy nyugodtan tanulhasson otthon.


Válassz tanárt a 1030 profil közül .💸 Mennyi egy online angol nyelv óra óra átlagos ára?

Az online angol nyelv óra óra átlagos ára 3762 Ft.


Számos tényezőtől függ:


  • a angol nyelv tanár tapasztalata
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának első órája ingyenes.


Az online órák pedig átlagosan 20%-kal olcsóbbak, mint a személyes órák


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

🖋 Mi az átlagos értékelése az online angol nyelv tanároknak?

A 258 jegyzetek mintájára a tanulók 5-ből 5,0 átlagos osztályzatot adnak.


Az órával kapcsolatos probléma esetén az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésedre, hogy gyors megoldást találjon (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


(A COVID 19 jelenlegi időszakában a Superprof ügyfélszolgálata hosszabb ideig elérhető marad, hogy válaszoljon minden kérdésére)


Az összes tantárgynak a tanulói véleményeit megtekintheted.

💻 Miért érdemes online órát választani?

Az internetes oktatás még soha nem volt ilyen népszerű a diákok körében.


A diákok és a tanárok is elsajátítják a rendelkezésünkre álló digitális eszközöket az online tanuláshoz.

Az a tanár, aki megfelel az elvárásaidnak, néhány kattintással elérhető.1030 angol nyelv tanár elérhető itt , hogy segítsen neked.

Kedved támadt tanulni?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális tanárt.

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Angol tanulás online tanárral - leggyorsabb és legbiztosabb megoldás

Miért érdemes angolórákat venni online?

Napjainkban az angol az egyik legszélesebb körben használt nyelv a világon, ezért már az általános iskolában elkezdjük tanulni, hogy felnőttként tökéletesen beszélhessük. Az érettségivel azonban nem ér véget a tanulás!

Akár szórakozásból, akár a munkádhoz tanulod az angolt, egy külföldi tartózkodás vagy egy intenzív tanfolyam sokat segíthet. A beszédkészségre, a hallott szövegértésre és a betonbiztos nyelvtanra bármilyen nyelvvizsgára készülve szükséged lesz.

Idegen nyelvet tanulni azonban sosem könnyű: az angol kiejtés vagy nyelvtan az elején ijesztőnek hathat. Szerencsére nincs lehetetlen, és egy intenzív kezdő tanfolyam segíthet az angol nyelv alapjainak elsajátításában!

Az egyik legnépszerűbb és legpraktikusabb módszer, ha beiratkozol egy online intenzív tanfolyamra. A videóhívások segítségével a világ bármelyik tájáról találhatsz magadnak tanárt, így a lehetőségek tárháza szinte végtelen. 

Az internetes angol tanulás előnyei 

Akár a munka világban, akár az utazgatásaid során, az angol nyelvismeret hatalmas előnyt jelenthet. Hiszen, ha anyanyelvűekkel beszélsz, nem tudod bekapcsolni a feliratot.  Ha folyékonyan szeretnél beszélni, egy intenzív nyelvtanfolyam ideális lehet.

Nem mindig egyszerű nekivágni egy külföldi nyelvtanfolyamnak: az utazás gyakran drága, és a mindennapi életben ijesztő lehet folyamatosan angolul beszélni. A nagy utazás előtt jó ötlet lehet beruházni pár magánórára, legyen szó akár brit, akár amerikai angolról. Az online kurzusok másik előnye, hogy a videóleckéket akár fel is veheted. Bár a nyelvtani formákat, a szókincset és az íráskészséget önállóan is elsajátíthatod, az angol társalgás nehezen valósítható meg hozzáértő tréner nélkül, aki ismeri a tanulók fejlődését segítő módszereket.Az online angoltanfolyam remek lehetőség a nyelvtudásod felfrissítéséhez, anélkül, hogy el kéne hagynod otthonod kényelmét.

Nincs is annál jobb, mint az angol nyelv gyakorlása angolul beszélővel, az angol nyelvtanítás felgyorsítása érdekében, és a webkamerás órák pontosan ezt a cserét teszik lehetővé. Így távolról tanulhatsz üzleti angolt, mellékneveket vagy az akár szórakoztató akár oktató angol nyelvtanfolyamokon.

Tanulj vagy gyakorolj angolul távoktatásban

A magánórák a legjobb módja annak, hogy gyorsan meg tanuljunk angolul beszélni, és szóba elegyedhessünk anyanyelvűekkel anélkül, hogy túlságosan kiakadnánk. Az interneten könnyen felveheted a kapcsolatot akár egy angol nyelvű országban élő tanárral is, hogy teljesen elmerülj a nyelvben. Te választhatod ki az óra időpontját és az elemeket, amiken dolgozni szeretnél.

Számos webhely lehetővé teszi, hogy gyorsan tanulj nyelveket anélkül, hogy nyelviskolába járj. Közülük a Babbel, a Duolingo vagy a Mosalingua a legismertebbek, amik segítségével elérheted a középszintet vagy újra szintre hozhatod magad. Természetesen a Superprof oldalán is remek tanárokat tanulhatsz, akik segítenek elsajátítanod Shakespeare nyelvét. Legyél kezdő vagy haladó szinten, biztosan megtalálod magadnak a megfelelő tanárt. 

Keress magán angoltanárt online

A Superprof oldalán könnyű online angol nyelvórát találnod, bármilyen szinten is beszélsz angolul. Rengeteg tanár áll a rendelkezésére, hogy segítsen áttekinteni az igeidőket, a módbeli segédigéket vagy a rendhagyó igéket! A hallott szövegértés, a beszédkészség vagy akár az írásbeli szövegértés erdejében ezek a profi tanárok segítenek nyelvi készségeink fejlesztésében vagy a nyelvvizsga felkészülésben. Nincs is jobb, mint az angol nyelv gyakorlása egy anyanyelvűvel, hogy gyorsabban tanulhass, és a webkamerás kurzusok lehetővé teszik ezt. Így otthonról tanulhatsz üzleti angolt, melléknévragozást vagy a Present Perfectet szórakoztató és informatív angol nyelvórák segítségével.A magánórák a te időbeosztásodhoz, vagy ha tanuló vagy, az órarendedhez, igazodnak. Akár iskolaszünetben, vizsgára vagy versenyre való felkészülés alatt is részt vehet egy intenzív angol nyelvtanfolyamon.Ha felveszed a kapcsolatot a Superprof oldalán elérhető tanárok egyikével, lehetőséget adsz magadnak arra, hogy elsajátíts egy nemzetközi nyelvet, az otthonod kényelméből végezz a szintednek megfelelő nyelvtani gyakorlatokat. Arról nem is beszélve, hogy akár anyanyelvi beszélőkkel is találkozhatsz anélkül, hogy fel kéne állnod a kanapéról, vagy drága és időigényes nyelvórákra kéne járnod. Még a közlekedéssel sem vesztegetsz időt! Ez szinte áldás! Sok helyen az első lecke gyakran ingyenes próbaverzió, tehát ne habozz, használd ki. A Superprofon is nagyon sok tanár ajánl ingyenes próbaórát. A weboldalon található angol online tanórák az egyik legjobb lehetőség, hogy otthonról fejleszd az angol nyelvtudásod, és magabiztosan és folyékonyan beszélhesd Shakespeare nyelvét!

Mit szeretnél tanulni ?