Kiváló
vélemény a

Válogatás az összes angol tanárból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 272 értékeléssel rendelkeznek

3765 Ft/óra

Legjobb árak: 100 %-a tanárok első órája ingyenes és az óra átlagosan 3765Ft

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza

Soha nem volt még ilyen egyszerű angol tanárt találni

2. Foglald le és szervezd meg angol órád

Üzenj az angol tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes angol tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Gyakori kérdések

💰 Mennyi egy Angol nyelv óra átlagos ára?

Egy Angol nyelv óra átlagos ára 3765Ft


Számos tényezőtől függ:


  • angol nyelv tanár tapasztalata
  • a tanfolyam helye (online vagy otthon) és az elhelyezkedés
  • az órák időtartama és gyakorisága

A tanárok 97%-ának ingyenes az első órája


Fedezd fel a közeledben lévő tanárok árait .

💡 Miért érdemes Angol nyelv órát venni?

Egy tapasztalt tanárral gyorsabban fejlesztheted tudásod Angol nyelv tantárgyból.


Te választhatod ki a tanárt és szabadon tervezheted meg az órákat!


Üzenetküldő rendszerünk lehetővé teszi, hogy közvetlenül a kiválasztott tanárral tudd megszervezni az órákat teljes nyugalommal.


A keresőmotor segítségével találhatsz ritka gyöngyszemet tanárok milliói között.

Egyszerűen indítsd el a keresést 1 kattintással .

💻 Angol nyelv tanárok tartanak online órát?

Angol nyelv tanárok többsége online órát is tart.


Ne habozz elolvasni a hirdetéseiket vagy válaszd ki az "online" szűrőt, hogy megtaláld az online oktatás keretében elérhető Angol nyelvórákat.

🎓 Hány Angol nyelv tanár áll rendelkezésre ?

1129 angol nyelv tanár felajánlja, hogy segít neked angol nyelv tantárgyból.

Böngéssz a profilok között, és válaszd ki az elvárásaidnak leginkább megfelelőt.


Válaszd ki tanárodat a 1129 profilból.✒️ Hogyan értékelik a angol nyelv tanárokat?

272 értékelésből a  tanulók 5-ből átlagosan 5,0-t adtak.

Az órával kapcsolatos probléma esetén, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre (telefonon vagy e-mailben a hét 5 napján).


Az összes tantárgyból megtekintheted a tanítványok véleményét.

Angol korrepetálásra lenne szükséged?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális angol tanárt

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz egy angol magántanár segítségével!

Angol a munka világában - tanulj, hogy előmozdítsd a karriered

Az angol nyelvtudás ma a legtöbb ember számára szinte kötelező. Van, ahol már óvodában elkezdik a kicsik oktatását, mondókákkal vagy gyermekdalokkal. Szerencsére, az angolt az egyik legkönnyebben megtanulható nyelvnek tartják. Ezért manapság a munkáltatók egyre szigorúbbak, ami a nyelvtudást illetik. Egyes ágazatokban szinte lehetetlen munkát találni angoltudás nélkül. Éppen ezért az egyetemek és a felsőoktatási kurzusok nem hagyhatják figyelmen kívül ennek a nyelvnek az oktatását. A folyékony angoltudás lendületet adhat a karrierednek, sőt ha mellette ismersz egy ritkább nyelvet (mint a kínai, orosz, japán, arab stb.), további jó pontokat szerezhetsz. Az angol nyelv annyira elterjedt a munkahelyeken, hogy egyre többen írhatják bele az önéletrajzukba ezt a nyelvtudást.Az angolra szükséged lehet az internetes keresésekhez is, mivel a weben található adatok több mint fele angol nyelvű. Tehát legalább az írásbeli szövegértést el kell sajátítanod ahhoz, hogy a munkádhoz fontos információkat megértsd. Ha olyan területen szeretnél karriert csinálni, mint a kereskedelem, a tudomány vagy a technológia, nem hagyhatod ki az angolórákat. Rengeteg cikk angolul íródik és a szemináriumok nagy része is angolul zajlanak. Szóval, munkára! 

Az angol helye mindennapi életünkben 

Bár a beszélők száma szerint a kínai a legtöbbet beszélt nyelv, az angol rendkívül fontos szerepet tölt be életünkben, hiszen több mint 75 ország hivatalos nyelve. Jelenleg több mint 750 millióan beszélik. Tehát ha nem az anyanyelved, ideje magánórákat, intenzív tanfolyamokat vagy online angol leckéket venni, hogy megértsd Shakespeare nyelvét. Utazás, a világ megismerése, sorozatok, az angol sok lehetőséget kínál a mindennapokban. A világ minden táján, bárhová mész is, mindig találsz valakit, aki beszél angolul. Az étteremben, a szállodában, autófoglaláshoz nemegyszer segít az angol. Angol nyelvtudás nélkül gyorsan azon kaphatod magad, hogy nehezebben kapcsolódsz a másik kultúrához.

A kézzel-lábbal mutogatás is jól működhet, de a helyiek életmódjának felfedezéséhez és a kapcsolatok elmélyítéséhez az angol lesz a legjobb szövetségesed. Az angol segíthet a barátkozásban és az új találkozásokban. Az angol tanulás az agyadat is megdolgoztatja. Számos tanulmány bebizonyította, hogy a nyelvtanulás növeli az agy kapacitását, különösen a szürkeállomány szintjén.Az idegen nyelvek ismerete lehetővé teszi a memóriád és az érvelési készséged fejlesztését, ez pedig csökkenti az Alzheimer-kór kockázatát. Egy új nyelv tanulása tágítja az elmét. Segítségével megtanulunk másként gondolkodni és beszélni, és felfedezni a miénktől eltérő kultúrát. A kétnyelvűség tehát igazi kulturális és intellektuális gazdagság. Miért fosztanád meg magad tőle?

Miért érdemes angol magánórákat venni? 

Az angoltanulás többféleképpen történhet. Nyelviskola, egyesületek, egyetem, magánórák, iskolai órák stb. De miért vennénk angol magánórákat? Az órán csak kettesben vagy a tanároddal, így nem kell a többi diákra várnod vagy lépést tartanod velük. A szintednek megfelelően haladhatsz, és az időbeosztásod szerint szervezheted az óráidat. Ezenkívül a programot a te elvárásaid és céljaid szerint alakítják ki. Ha csak arra koncentrálsz, amit meg akarsz tanulni és a saját nehézségeidre, akkor gyorsabban haladsz az idegen nyelv elsajátításában, bármilyen nyelvről is legyen szó (német, orosz, spanyol, olasz, kínai, japán stb.) Az angoltanárod figyelembe veszi majd a személyiségedet és a tanulási stílusod, hiszen az a célja, hogy a lehető legjobb pedagógiával tanítson meg angolul. Lehet, hogy a magánórák nem olyan hatékonyak, mint egy külföldi tartózkodás egy angol nyelvű országban, de keretet és irányt ad a tanulásban. Ezen kívül jó választás lehet egy angol anyanyelvű, hogy a kiejtéseden dolgozzon. Az angol magánórák a gyerekek számára is érdekesek lehetnek. Egyes tanulóknak nehéz az általános iskola után a középiskolai terhelés. Számukra a korrepetálás lehet a megoldás.Ez nagy segítség lehet az érettségire készülő középiskolásoknak is. Csak vedd fel a kapcsolatot a tanárral, hogy megtudd, mikor elérhető. Az angoltanulás hosszú távú befektetés. Ne feledd azt sem, ha magánórákat veszel, akkor a saját ritmusodban és a saját igényeid szerint haladhatsz. Nincs más dolgod, mint megtenni az első lépést!

Mit szeretnél tanulni ?