Kiváló
vélemény a

Válogatás budapesti angol tanárokból

Voir plus de professeurs

5,0 /5

Angol tanáraink átlagosan 5,0 csillaggal és több mint 98 véleménnyel rendelkeznek.

3762 Ft/óra

Tanáraink 100%-ának az első órája ingyenes! Angol órák átlagosan 3762 Ft-ba kerülnek.

2 h

Tanáraink átlagosan 2 óra alatt válaszolnak vissza.

Soha nem volt még ilyen egyszerű angol tanárt találni Budapesten

2. Foglald le és szervezd meg angol órád

Üzenj az angol tanárodnak, hogy meghatározd igényeidet és elérhetőségeidet. Ütemezd be az órákat, és fizess értük biztonságosan a platformon keresztül.

3. Élj át új élményeket

Fedezd fel az összes budapesti angol tanárt, korlátlanul keresgélhetsz, amíg meg nem találod a tökéletest ✨.

Volt budapesti tanítványok értékelik angol tanáraikat

Lida

angol nyelv tanár

She is kind, her mother tongue is English, she also has a medical degree. The best opportunity to learn to converse in English. Learning English with him is an experience. It teaches not only language turns, but also pronunciation very well.

Júlia

angol nyelv tanár

Angoltudásom frissítése érdekében kezdtem Júliához járni. Végtelenül kedves, közvetlen, segítőkész, órái gyakorlatorientáltak és izgalmassá, élvezetessé teszi az angol nyelv tanulását. Szívből ajánlom mindenkinek.

Máté, 1 hete

Melinda

angol nyelv tanár

Melinda az első pillanattól kezdve közvetlenül, teljes figyelemmel fordult felém, akivel együtt, közösen tűztük ki a célt, hogy hova szeretnék eljutni az angol nyelvtanulásban. Végtelenül türelmes, kedves, motiváló és támogató...

Bernadett, 3 héttel ezelőtt

F

angol nyelv tanár

Szuper órát tartott nekem Fanni, csak ajánlani tudom! Közvetlen és barátságos személyisége van, amivel nagyon jó hangulatú légkört teremtett a tanuláshoz. Teljesen egyénre szabott gyakorlattal készült, hogy a lehető legjobban...

Vanda, 2 hónappal ezelőtt

Lida

angol nyelv tanár

Nagyszerű Tanár. Sose volt unalmas végig fenntartott tta a tudásvágyamat és érdeklődésemet. Közvetlen kedves és egyben tényleg segít megtanítani angolul beszélni. Segített javítani angol nyelvtanomon, új kifejezéseket tanított...

Adrián, 3 hónappal ezelőtt

Zoltán

angol nyelv tanár

Véleményem szerint kedves és segítőkész tanár, a kérdésekre szívesen és érthetően válaszol, hatékonyan lehet vele együttműködni.

Lenke, 3 hónappal ezelőtt

Gyakori kérdések

✏️ Mit kell tennem, ahhoz, hogy megtaláljam a megfelelő angol tanárt Budapesten?

Ha angoltudásod szeretnéd fejleszteni, nézz körül magántanáraink hirdetései között.

Ha megtaláltad az ideális tanárt, vedd fel vele bátran a kapcsolatot, üzenhetsz neki platformunkon keresztül és megszervezhetitek az első ingyenes órát.

Ahhoz, hogy a legideálisabb angol tanárt megtaláld, rengeteg kritériumot figyelembe kell venned :

Angol tanárod tapasztalata, óra helyszíne: online vagy személyesen, tanulónál vagy tanárnál, angol magánóra időtartama és gyakorisága.

Ha megfogadod tanácsainkat, ezekre figyelj oda:

  • Tanárod végzettsége: egyetemista, teljes állású magántanár vagy mellékállásban korrepetál
  • Nyelvóra leírása
  • Óra díja

Ha megtaláltad a neked való tanárt, üzenj neki és szervezzétek meg az órát mihamarabb.

Ne felejtsd, hogy a Superprof tanárok 97%-ának az első órája ingyenes.

Keresd fel angol tanárainkat

Böngéssz a profilok között

 

👨🏼‍⚖️ Hány tanár áll rendelkezésre angol nyelvvizsga felkészítésre Budapesten és környékén?

Budapesten és környékén 420 angol tanár elérhető, hogy magánórát tartson.

Fedezd fel hirdetéseiket , és válaszd ki azt a tanárt, aki megfelel a kritériumaidnak Budapesten.

A legjobb tanár kiválasztásához, tapasztalatát és a további hasznos információkat egyaránt.

Válaszd ki angol nyelvű magánórád: 420 magántanár közül Budapesten vagy környékén.

💻 Lehetséges-e angol magánórát kérni webkamerán keresztül a Superprof-on?

Az oktatók 80%-a tanít angol nyelv óra órát online.

Az online magánórák olcsóbbak, és nagyobb rugalmasságot kínálnak”.

Az online angol magánóra lehetőség tanulásra, gyorsabban és könnyebben hozzáférhető.

Földrajzi kifogások nélkül.

💼 Hogyan határozzam meg, hogy milyen szinten állok angolból?

Szeretnéd elmélyíteni angol nyelvtudásod, hogy angol felirat nélkül nézhess sorozatokat és filmeket, angol könyveket olvass eredeti verzióban vagy angolul beszélgess?

Ezeket szem előtt tartva, jó ötletnek tűnik, ha egy elvégzel egy angol tesztet, amelyet megtalálsz több internetes oldalon is – hogy elképzelésed legyen angol nyelvszintedről, mielőtt elkezdenéd az angol magánórákat.

Azonban a legjobb megoldás, ha angol nyelvtudásod megismerését, egy magántanárra bízod, aki már az első órán választ ad mindezekre, hiszen felméri a nyelvi szinted, és a tanítást kifejezetten számodra készíti elő .

Superprof-on minden szinten megtalálható magánóra: kezdő tanulók számára, középszint vagy szakértői szint. 420 angol magántanár elérhető Budapesten. Böngéssz közülük!

Kezd el az első angol magánórát Budapesten

🎯 Miért szeretnél angol órát választani Budapesten vagy környékén?

Akár Budapesten akár Magyarországon, a mai világban az angol nyelv elengedhetetlen tudás.

Ha szeretnéd még jobban fejleszteni angol nyelvtudásod, lehetőséged lesz hozzáadni önéletrajzodhoz, amely nagy előnyt jelentene munkavilág szempontjából.

Egy angol magánóra tapasztalt tanárral, rövid időn belül segít felkészíteni. Egy angol magánóra, hozzáértő tanárral hatékonyabban és gyorsabban segít a nyelvtanulásban.

Ha kezdő vagy és szeretnél angol nyelvet tanulni, a magánóra a legegyszerűbb módja annak, hogy készségeid fejleszd és egy megszerezz egy nemzetközileg elismert nyelvvizsgát, például a BULATS, amelyet hozzáadhatsz önéletrajzodhoz.

Az angol nyelv alapjainak tanulása egyben lehetőség arra, hogy a legnagyobb brit vagy angol nyelvű könyveket olvass fordítás nélkül.

Tökéletes angol nyelvtudásod lehetővé teszi, hogy kedvenc angol nyelvű filmjeidet eredeti nyelven nézd meg.

Legyél az angol nyelv szakértője, magánóráinknak köszönhetően.

Angol korrepetálásra lenne szükséged Budapesten?

Egy hatalmas választék áll rendelkezésedre, hogy megtaláld az ideális angol tanárt Budapesten

Voir plus de professeurs Gyerünk!

Fedezd fel, hogyan fejlődhetsz egy angol magántanár segítségével!

Miért érdemes angolul tanulni Budapesten?

Az angol a 3. a világ legtöbbet beszélt nyelveinek sorában, gyakorlatilag nélkülözhetetlen a munkában, és akkor is, ha utazni akarunk.  Ahhoz, hogy jó munkát találj a fővárosban, meg KELL tanulni angolul! Ezért tanítják már az általános iskolában, ezért kell érettségizni legalább egy idegen nyelvből, és bár már nem feltétele minden egyetemi diplomának a nyelvvizsga egy idegen nyelvből, sok munkahelyen az… És a legtöbb helyen az angolt kérik…

Az angol az indoeurópai nyelvek közé tartozik, több, mint 400 millió ember anyanyelve, és több, mint 1,4 milliárdan beszélik második vagy harmadik nyelvként. Angolul tanulnak egyébként a legtöbben Magyarországon is, ez az első idegen nyelv az általános és a középiskolákban.

Budapesten rengeteg a turista, a többségük beszél angolul: ahhoz, hogy válaszolni tudjunk nekik, ha megszólítanak a Gellérthegyen, a Vörösmarty téren, a Várban vagy a Városligetben, jó beszédértés és beszédkészség, megfelelő szókincs, vagyis legalább közepes angoltudás szükséges.

Az angoltudás ma már szinte követelmény. Beszélni és írni kell tudni az amerikai vagy a british angolt, és ezt tanítják Budapesten is! Nem kell feltétlenül külföldre menni, hogy megtanulj angolul! A város bármely pontján találsz az igényeidnek megfelelő angolórát, akár a nyelvtani ismereteid vagy a kiejtésed akarod tökéletesíteni, vagy éppen üzleti angolt akarsz tanulni. Biztos, hogy nem kell órákig utaznod: a környékeden vagy pár metró-, busz vagy villamosmegállónyira is sok nyelviskola vagy magántanár ajánl nyelvórákat!

Hol lehet angolul tanulni Budapesten?

Az iskolai angolórák nem mindig elegek ahhoz, hogy jól megtanulj beszélni vagy tárgyalóképes legyél angolul. Ahhoz, hogy valaki közel úgy tudjon angolul beszélni, mint egy született angol vagy amerikai, igazából elég intenzíven kell tanulni, csak így lehet megfelelő ütemben fejlődni.

Budapesten és a környékén megvan erre a lehetőség: az International Business Schooltól kezdve a nyelviskolákon át a British Councilig rengeteg helyen tanítják az angolt igen magas szinten. Kiváló és tapasztalt angoltanárok oktatnak a nyelviskolákban is, vagy vállalnak magánórákat. Ma már nem elérhetetlen álom a kétnyelvűség! Biztos, hogy találsz számodra megfelelő órát, akár nyelvvizsgára készülsz, akár szintet akarsz lépni vagy a nyelvtant akarod átismételni!

A leghatékonyabb nyelvtanulási forma gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kétségkívül a magánóra. A nyelvtanár csak rád, a te igényeidre és szükségleteidre koncentrál, hogy megtanítson úgy angolul beszélni, mintha angolnak születtél volna! A magánórák helyszíne mindig megállapodás kérdése: lehet a tanár vagy a te lakásod, vagy egy csendes hely, például cukrászda valahol a városközpontban, a Bazilika, az Oktogon, a Batthyány tér vagy a Körtér környékén vagy másutt.

A nyelviskolákban vagy az oktatásra specializálódott, internetes platformokon (például a Superprofon) Budapest minden angolul tanulni vágyó gyereke vagy felnőttje találhat neki tökéletesen megfelelő angoltanárt, akinek a segítségével be tudja pótolni a hiányosságait és az intenzív tanulásnak köszönhetően gyors ütemben fejlődik.

Budapesten rengeteg angoltanár van!

Akár TOEIC vagy TOEFL vizsgára készülsz, akár külföldre készülsz dolgozni, könnyen találsz magadnak jó angoltanárt Budapesten! A budapesti angoltanárok egy része nyelviskolákban vagy ott is tanít. Mások magánórákat adnak, házhoz mennek, vagy a lakásukon fogadják a tanítványaikat. Sokan skype-on vagy zoomon is tanítanak. Ha nincs időd utazgatni, érdemes ilyen angolórát választanod: csak egy nyugodt helyet kell találnod az egyetemen vagy a Duna-parton, és máris kezdődhet az angolóra!

Sokfajta angolórát lehet találni: minden szinten és minden igénynek megfelelőt. Az interneten még ingyenes tananyagokat és gyakorlatokat is találhatunk.

A magántanárok között vannak olyanok, akik magyar egyetemeken végeztek vagy ott tanítanak, vannak, akik külföldön szereztek angoltanári diplomát, vannak angol anyanyelvűek, és vannak egyetemisták is. Nagy a választék, van lehetőséged kiválasztani a pontosan neked megfelelő magántanárt! A már jól beszélőknek minél képzettebb és tapasztaltabb angoltanárra van szükségük, a kezdőknek viszont tökéletesen megfelelhet egy angolszakos egyetemista is. Az anyanyelvi tanárok szintén a haladóknak tudnak sokat segíteni. A kezdőknek inkább olyan tanárra van szükségük, akivel közös az anyanyelvük.

Érdemes körbekérdezni a nyelviskolákban és az egyetemeken is, vagy feliratkozni az interneten egy magántanárokat közvetítő platformra. Néhány kattintás, és máris megtaláltad az angoltanárodat!

Találd meg az angoltanárod a Superprofon!

És ha a Superprofon keresnél csoportos vagy magán angolórát?  Nagyon sok angoltanár hirdeti a mi platformunkon  az óráit: vannak itt órák kezdőknek és közel anyanyelvi szinten beszélőknek is. Néhány hónap alatt behozhatod a hátrányodat vagy szintet léphetsz képzett, tapasztalt tanáraink segítségével!

Mit kell ehhez tenned? Nem sokat: keress rá a Superprofon az angolra, írd be, hogy Budapesten keresel órát, és máris látni fogod azoknak az angoltanároknak a listáját, akik a te környékeden vállalnak magánórákat. Vedd figyelembe a tanárok képzettségét, tapasztaltságát (diploma, életkor)! Biztos, hogy találsz a tanáraink között a nyelvtudásodnak és az igényeidnek megfelelőt!

A Superprof angoltanárainak óradíja változó, egy angolszakos egyetemistáé természetesen kevesebb, mint egy Amerikában vagy Angliában végzett, évtizedek óta tanító angoltanáré. Sokan kifejezetten gyerekek oktatására, mások a felnőttoktatásra szakosodtak. Van, aki csak interneten tanít, és van, aki csak jelenléti órát vállal. És olyan is van, aki mindkettőt. A Superprof tanárai 95%-ának egyébként ingyenes az első órája: nem lenne érdemes kipróbálni, mit és hogyan tanítanak ? 

Mit szeretnél tanulni ?