Leggyakrabban azért fogadnak a szülők magántanárt, hogy segítsenek a gyereküknek a házi feladatban, vagy felzárkózni az osztály többi részéhez. Segítségükkel akár új tantárgyakkal is megismerkedhetnek, továbbfejleszthetik a képességeiket, és több odafigyelést kapnak, mint az iskolában – a magántanár előnyeit tagadni sem lehet.

A magántanár javíthatja a gyermek iskolai eredményeit, növelheti az önbizalmát, és felkeltheti az érdeklődést egy tantárgy iránt, mivel a gyerekek gyakran jobb kapcsolatot alakítanak ki a magántanárukkal, mint az iskolaiakkal.

A magántanár a tanulási technikák elsajátításában is segíthet, amiket aztán bármilyen más tantárgynál is alkalmazhatnak.

A korrepetálás nem csak az általános iskolásoknak való, hanem az érettségizőknek vagy az egyetemistáknak is nagyon jól jöhet. Nagyon sokan hívnak segítségül magántanárt a tanulmányaik során. Nem csoda tehát, hogy a magántanítás egy virágzó üzletág, és egyre több hirdetést találunk mindenfelé. A bőség zavarában néha nehéz a szülőknek és diákoknak kiigazodniuk.

A Superprof segítségével azonban könnyen megtalálhatod a neked való tanárt.

történelem óra
Egy remek történelem tanár nagy jelentőséggel bír tanulmányaink során
A legjobb Történelem tanárok elérhetőek
Patrik
5
5 (15 vélemény)
Patrik
6000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Attila
5
5 (23 vélemény)
Attila
6000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Ibolya
5
5 (14 vélemény)
Ibolya
2953Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Zsolt csaba
5
5 (2 vélemény)
Zsolt csaba
3000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Evelin
5
5 (6 vélemény)
Evelin
3500Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Mátyás
5
5 (2 vélemény)
Mátyás
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Orsolya boglárka
5
5 (5 vélemény)
Orsolya boglárka
3000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Máté
5
5 (8 vélemény)
Máté
3000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Patrik
5
5 (15 vélemény)
Patrik
6000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Attila
5
5 (23 vélemény)
Attila
6000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Ibolya
5
5 (14 vélemény)
Ibolya
2953Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Zsolt csaba
5
5 (2 vélemény)
Zsolt csaba
3000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Evelin
5
5 (6 vélemény)
Evelin
3500Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Mátyás
5
5 (2 vélemény)
Mátyás
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Orsolya boglárka
5
5 (5 vélemény)
Orsolya boglárka
3000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Máté
5
5 (8 vélemény)
Máté
3000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Gyerünk!

Miért érdemes történelmet tanulni?

Szeretnél töritanárt találni, vagy segíteni gyermekednek a történelem házijával? Jó helyen jársz. De először is beszéljünk arról, miért érdemes történelmet tanulni?A foglalkoztatás világa rendkívül kompetitívvé vált, és a hallgatók általában attól függően választják meg diplomájukat, hogy milyen karrierlehetőségeket nyitnak meg, mindig figyelembe véve a munkaerőpiac helyzetét. Milyen végzettséggel tudtok jól elhelyezkedni? Mennyit kereshetek ezzel a diplomával? Nagyon gyakori kérdések ezek azok számára, akik jól ismerik korunk nehézségeit.Ha lenyűgöz a múlt, és szeretnéd megtudni, hogyan hat a világunk jövőjére, gondolkodj el a történelemtanuláson. A történelem egy multidiszciplináris terület, amely gyarapítja a kulturális ismereteket, és a világ erkölcsi megértését.A történelem tanulmányozásával számos hasznos képességre teszel szert, a művelt állampolgárságtól és az elemző gondolkodástól kezdve, a kutatáson át és az általános ismeretekig. A történelem tanulás során megszerzett ismeretek más tudományágakban is jól jöhetnek, és sokrétű munkalehetőséget nyithatnak meg. A történelem sokkal többről szól, mint hogy mikor és hol történtek a dolgok.A történelem tanulás elterjedtebb, mint gondolnád. A felvételizők körében ez az egyik legnépszerűbb választás. Gyakran még azok az egyetemisták is, akik mérnöki, ápolói, természettudományi, jogi, kereskedelmi vagy más szakra iratkoztak be, pár óra erejéig belekóstolhatnak a történelembe. Hogy bebizonyítsuk, hogy a történelem sok területen ajtókat nyithat számodra, íme pár híres töridiplomás:

  • Ken Chenault, az American Express vezérigazgatója
  • Carly Fiorina, a Hewlett-Packard előző vezérigazgatója
  • Susan Wojcicki, a YouTube vezérigazgatója
  • Louis Theroux (Oxford)
  • Károly herceg (Cambridge)
  • George W. Bush (Yale)
  • Edward Norton (Yale)
  • Sacha Baron Cohen (Cambridge)
  • Gordon Brown
  • Steve Carell.

Milyen oktatót keress?

Attól függően, hogy egy diák vagy tanuló milyen szinten van, és milyen segítségre van szüksége, valószínűleg különböző lehetőségeket fog keresni, amikor magántanárt keres.

Fogadj fel egy egyetemistát

A magántanárt kereső szülők és diákok gyakran egy helyi egyetemre járó hallgatót bíznak meg a magánórákkal. Ha kifejezetten a történelemben van szükséged segítségre, a történelem szakos egyetemisták minden bizonnyal örömmel segítenek. Az a jó abban, ha valaki olyat veszünk fel, akinek a történelem a szenvedélye, hogy nagy valószínűséggel a szenvedélyét továbbadja neked vagy gyermekednek.Ezenkívül az egyetemisták gyakran kevesebbet számolnak fel, mint a végzett magántanárok, mivel valószínűleg nem rendelkeznek annyi tapasztalattal, mint társaik.

egyetemista
Az egyetmisták lelkesek és sokszor olcsóbbak, mint a végzett tanárok.

Fogadj fel egy végzett magántanárt

Ha úgy érzed, hasznodra válhat egy tapasztaltabb oktató, sok végzett tanár vár arra, hogy segíthessen. Több éves tapasztalattal rendelkeznek, és szívesen segítenek a közép- vagy emeltszintű érettségire való felkészülésben. A végzett tanárok gyakran nagyon tehetségesek abban, hogy személyre szabják az órát, a diákok igényei szerint. , hogy többe kerülnek, de az eredmények gyakran jobbak és gyorsabbak a diákok számára. Segítségükkel, gyorsan javulást tapasztalhatsz a történelem jegyeidben.

Mi a helyzet az online oktatással?

Az online órák bizonyítottan hatékony módja annak, hogy a gyerekek minőségi iskolai támogatást kapjanak a szokásos otthoni oktatásnál alacsonyabb áron. A technológiának köszönhetően az online oktatók az osztálytermihez nagyon hasonló élményt nyújthatnak a virtuális tábla, digitális tollak, képernyőmegosztó alkalmazások és az olyan szoftverek használatával, mint a Google Docs vagy a Dropbox. A diákok és az oktatók megoszthatják egymással a szerkesztett válaszokat és javításokat. Mivel manapság a legtöbb diák teljesen ösztönösen használja a számítógépet és az okostelefont, innen nem olyan nagy ugrás, hogy az okoseszközöket oktatásra használják. Ennek az opciónak a legfőbb előnye az alacsonyabb ár, hiszen az online oktatónak nem kell egészen ingáznia a te otthonod és a saját otthona közt, így időt és pénzt takarít meg. De ez egy rugalmasabb lehetőség számodra is, hiszen csak laptopra és internetkapcsolatra van szükséged, ami azt jelenti, hogy otthon, kávézóban, könyvtárban vagy bárhol máshol is élvezheted az órát.

Mennyibe kerülnek a történelemórák?

Ahogy korábban említettük, a tanárok ára nagyban függ a következő tényezőktől:

• az oktató tapasztalatától

• a tanuló szintjétől

•a lakhelyedtől

• a tanulandó tárgytól

Szerencsére a humános magánórák olcsóbbak, mint a reálosok, mint a matek vagy a fizika, így a történelem magánórák elviekben olcsóbbak, mint a kémia magánoktatása. Budapesten és a nagyvárosokban, ahol a lakbér, a közlekedés és minden más is sokkal drágább, mint vidéken, így a tanárok is magasabb árat kérnek, ami persze a tapasztalatuktól is függ. Ha nem nagyvárosban laksz, valószínűleg spórolhatsz egy kicsit az óra árán, ami egy iskolaév alatt akár nagy megtakarítás is lehet. Nézz körül a Superprof oldalán is, ahol majdnem kétszáz tanár közül válogathatsz. Az online óráknak köszönhetően, nem kell a keresésed a saját városodra korlátoznod, így akár komoly összegeket is megtakaríthatsz. Az órák 2600 és 6000 forint között mozognak, míg az átlagár 3000 forint.

pénz
A magánóra ára is megfontolandó tényező.

Hogyan találd meg a neked való oktatót?

A megfelelő oktató megtalálásának egyik legjobb módja a szóbeszéd. Kérdezz körbe magad körül, hogy az ismerőseid között alkalmazott-e valaha valaki történelemtanárt, és ajánlják-e. Valószínű, hogy nem te vagy gyermeked vagytok az első, akinek szüksége van egy kis segítségre az ókori Róma vagy a reformkor megértéséhez, és ha valakinek az ajánlásával találsz tanárt, akkor megspórolhatod magadnak a stresszt, hogy vajon a megfelelő embert választottad-e. Az iskolai üzenőfalon is találhatsz apróhirdetéseket, vagy megkérdezheted az osztályfőnöködet, hátha tud ajánlani valakit. Ha szerencséd van, az iskoládban szerveznek kiscsoportos vagy egyéni ingyenes korrepetálást. Ennek az előnye, hogy a helyben tanító tanároknál jobban senki sem ismeri a tantervet. Segíthetnek kidolgozni az érettségi tételeket vagy gyakorolni, hogyan vedd sikerrel az írásbeli esszé részét.

Ebből a cikkből megismerheted a történelem fajtáit.

Megnézheted az egyetemek hirdetőtábláit is, ahol a helyi egyetemisták kínálják szolgáltatásaikat. Ne feledd, hogy akkor is, ha valaki ajánlással érkezik, mindig érdemes akár telefonon, akár személyesen elbeszélgetni az illetővel, mielőtt alkalmazod őt, hogy megbizonyosodj arról, hogy megfelelő neked vagy gyermekednek. Ha az interneten keresgélsz, valószínűleg több száz különböző weboldalt találsz, amik magántanárokat kínálnak.

Az egyszerűség kedvéért a Superprof egy egyszerű keresési platformot hozott létre, amire a legjobb tanárok százai regisztráltak.

Szeretnéd milyen karrier vár rád a történelem diplomád megszerzése után?

>

A platform , amely összeköti a magántanárokat és a tanulni vágyókat

Első óra ingyenes

Tetszett ez a cikk? Értékeld!

5,00 (1 rating(s))
Loading...

Fanni

Szenvedélyem a nyelvtanulás és a zene, de mindig készen állok új dolgokat felfedezni. Futás, jóga, kirándulás – bármi jöhet, ami izgalmas és tágítja a látóköröm.