súlyemelés

Sport bárhol és bárkinek:útmutató

Sport: mindennek megvan a maga ideje! Legyen reggel, délután vagy késő este, a sport jót tesz az egészségednek és lelkiállapotodnak! A testmozgás beindítja az endorfintermelést, ami szervezetünk természetes gyógymódját a stressz ellen. Akár csoportban, akár egyedül vágsz bele, a sport gyakorlása csak előnyödre válhat. Pilates, fizikai felkészítés, kardió edzés, fitnesz, szálkásítás, kerékpározás, futópad... Ez csak […]

2022.11.2410 perc olvasás

edzés a szabadban

Hasznos útmutatás a személyi edzéseidhez

Az egészséges életmód és a személyi edzések -Hogyan is legyél motivált Amikor valaki először kezd el sportolni, általában egyből gigantikus és -többnyire- megvalósíthatatlan célokat tűz ki maga elé: Húsz kilót leadni egy hónap alatt Két edzéssel Schwarzenegger-szerű testet építeni Egy hét helyes táplálkozás után szupermodell külsővel rendelkezni Ronaldo hasizma és Kim Kardashian feneke... De ahogy […]

2022.07.268 perc olvasás

gumiszalag

Minden, amit tudnod kell a fitneszről

A testépítés és a fitnesz ábécéje Egyszerű fitneszprogramot, edzéstervet vagy sportolási ötleteket keresel? Ötleteket izomerősítő gyakorlatokhoz vagy általánosabb gyakorlatokat a fizikai erőnléted javítására? A Superprof online személyi edzői közül válogatva el tudod érni álmaid testét: egy izmos felsőtestet formás lábakkal és karokkal! Izmosítsd a felsőtested A jéghegyhez hasonlóan a törzs az emberi test leglátványosabb része. […]

2022.07.045 perc olvasás

sulyemeles foldrol

Így találd meg a tökéletes személyi edzőt

Egy jó személyi edző, céljaid elérése érdekében Szeretnél személyi  edzőt fogadni, hogy szálkásabb alakod legyen és erősítsd az izmaidat? Nem tudod, hogyan válassz a konditermi és az otthoni edzés között? Kicsit belezavarodtál a fitnesz-, zumba- vagy tornaórák és az otthonos hasizom-, step- vagy pilatesórák rengetegébe? A cikk végére tudni fogod, hogyan válaszd ki a megfelelő […]

2022.07.047 perc olvasás

Személyi edzőt keresel?

Edzőink készséggel állnak rendelkezésére, hogy eligazítsanak a céljaid elérésében.

Edzés, felkészülés, fitnesz: edzőink tanácsai a fejlődéshez.

A Superprof a sportedzők referenciája, világszerte több száz ezer edző bízik bennünk.

Nézd meg profiljukat, ha szeretnél egy sportedző kíséretében fejlődni.

Az egyénre szabott személyi szolgáltatások egyre jobban terjednek, személyi edzőink teljes mértékben megerősítik ezt az állítást.

Szeretnél otthon edzeni?

Nem motiválnak a beltéri edzőtermi órák?

Talán egy személyre szabott coaching a megoldás számodra!

Mi az a személyi edzés?

Néhány éve még a “sportoktató” vagy a “edző” kifejezéseket használtuk, ma már sűrűbben beszélünk “személyi edzőről”.

Magához az edzőhöz képest az a különbség, hogy az edzés nem kizárólag sportolást tartalmaz.

Az edző természetesen segít formában tartani téged, de motivál is azáltal, hogy alkalmazkodik az időbeosztásodhoz és a rendelkezésedre áll.

Táplálkozási tanácsok lépnek életbe.

A személyi edző mindenekelőtt egy fizikai edző, aki személyre szabott sportprogramot állít össze az egészségednek figyelembevételével.

 

Miért érdemes személyi edzővel kísérni?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes személyi edzővel sportolni.  Legyen szó fogyásról, formába hozásról, egy többé-kevésbé hosszú sportkihagyásról… Személyi edződ megtalálja a megoldást!

A sport elengedhetetlen az egészséges életmódhoz.

Lehetővé teszi az izomépítést, a Pilates segítségével feszesíthetsz és szálkásíthatsz, de kiengedi a gőzt és kivezeti a stresszt .

Az egyéni coaching a sporttáplálkozást is alkalmazza: a fogyásban vagy éppen ellenkezőleg a tömegnövelésben a diéta fontos szerepet játszik.

A nyújtástól az izomépítésig, a testépítésen és a kardió edzésen át a másik jó hír, hogy a sportedző teljesen személyre szabja az edzést.

Legyünk motiváltak! Mi kell még?

Találd meg sportedződet online a Superprof oldalon

A platformunkon lévő sportedzők sem kivételek a szabály alól!

Képességeik, tapasztalataik és diplomáik alapján választhatod ki őket, így megfelelhetnek kiválasztási kritériumaidnak.

Készen állsz az edzésre anélkül, hogy elmozdulnál otthonról?