Nem találsz edzőt? Egyéni edzést keresel, amely lehetővé teszi, hogy újra formába lendülj, ledobj egy kis felesleget vagy izmot építs?

A Superprof kézbe veszi a dolgokat és segít felfedezni az edzők világát. Látni fogod, hogy minden edzőnek megvan a szakterülete: kardió, állóképesség, biciklizés, hasizom, súlyzózás, fogyás…

A legjobb Sportedző tanárok elérhetőek
Bence
5
5 (5 vélemény)
Bence
2500Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Gábor
5
5 (8 vélemény)
Gábor
5000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Mátyás
5
5 (2 vélemény)
Mátyás
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Kinga
5
5 (7 vélemény)
Kinga
3500Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Anita
5
5 (3 vélemény)
Anita
5500Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Marcell
5
5 (2 vélemény)
Marcell
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Koppány
5
5 (4 vélemény)
Koppány
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Ádám
Ádám
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Bence
5
5 (5 vélemény)
Bence
2500Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Gábor
5
5 (8 vélemény)
Gábor
5000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Mátyás
5
5 (2 vélemény)
Mátyás
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Kinga
5
5 (7 vélemény)
Kinga
3500Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Anita
5
5 (3 vélemény)
Anita
5500Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Marcell
5
5 (2 vélemény)
Marcell
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Koppány
5
5 (4 vélemény)
Koppány
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Ádám
Ádám
4000Ft
/óra
Gift icon
1. óra ingyenes!
Gyerünk!

Fogyás: keress edzőt, hogy segítsen lefogyni!

Képzettségének köszönhetően (személyi edző, sportedző, dietetikus stb) a privát személyi edződ sokféle irányból meg tud közelíteni egy adott problémát és sokféle gyakorlatot tud javasolni. Tanulmányainak és a sport iránti szenvedélyének köszönhetően nagyon jól ismeri az emberi testet (az izmokat, a lehetséges erősségeket és gyengeségeket, a sérülésveszélyt) és ezzel párhuzamosan a sportot is.

rendeszeres futás
A biztos fogyás titka az egészséges étrend és a rendszeres sport

Az azonban nagyon ritkán fordul elő, hogy olyan edzőt találsz, aki mindent meg tud tanítani, legyen szó fogyásról, izomerősítésről, jógáról, pilatesről vagy a tornáról. Mert bár ezek a tudományágak interdiszciplinárisak, mind nagyon specifikus tudást igényelnek. Ezért a legtöbb esetben két vagy három szolgáltatást kínáló edzővel találkozol.

Ugyanez vonatkozik a fogyásra is. Mint azt te is nagyon jól tudod, a fogyást nem szabad félvállról venni. A szervezetednek mindenképpen meg kell kapnia a napi energia- és vitaminadagot, ellenkező esetben nagyon gyorsan kudarcot fogsz vallani a fogyókúra során. Ezért a fogyáshoz jobb, ha olyan edzőt hívunk segítségül, akinek egyben dietetikus képesítése is van és a sporttáplálkozás a szakterülete. Ő megtanít majd téged az étrended megváltoztatására és olyan ételek készítésére, amelyek elősegítik a fogyást. Ez pedig lehetővé teszi, hogy apránként formáld az alakodat és előbb-utóbb olyan lapos legyen a hasad, amire mindig is vágytál.

Természetesen az otthoni edzés is csak akkor működik, ha beleteszed a megfelelő fizikai erőfeszítést. Ahhoz tehát, hogy napi szinten fogyj és kevesebb kalóriát vigyél be, nagyon el kell határoznod magadat és mindenben követned kell a személyi edződ tanácsait, legyen szó akár kardióedzésekről, futásról, fitnesz- vagy hasizomgyakorlatokról, biciklizésről vagy akár úszásról. Egyszóval érdemes rendszeresen sportolni és ezt egy teljesen új étkezési szokással ötvözni. 

Az edzés egy nagyon összetett dolog, ami nagyon nagy tudást igényel ezeken a területeken. Ha úgy érzed, készen állsz és belevágnál, akkor tudnod kell, hogy itt a Superprofon is több edző vár rád online!

Erősítenél? Keress személyi edzőt!

Személyi edzőink egyik legkeresettebb szakága a fitnesz és az izomépítés!

Nem titok, hogy a mai társadalom szépségszabványai a formás és karcsú testet éltetik, ahol az izmok is tökéletesek, vagy legalábbis majdnem. Ez a helyzet és ez tetszik a nagy többségnek, talán pont neked is. Sajnos nem sikerül elérned a sok megfeszített munka ellenére sem a hőn áhított has-, mell- vagy farizmokat, vagy akár lábakat, amikről mindig is álmodtál? Ne csüggedj, lehet, hogy csak új módszert kellene kipróbálnod, mert a mostani nem elég hatékony!

edzés keményen
Rengeteg idő és befektetett energia idáig eljutni, de ne aggódj, az edzés támogatására mindig számíthatsz

Hogy semmit ne bízzunk a véletlenre, a Superprofon azt ajánljuk, vedd igénybe egy olyan személyi edző szolgáltatásait, akinek a szakterülete az izomerősítés! Az ország minden pontjáról találsz a honlapunkon. Ellentétben egy fogyásra szakosodott személyi edzővel ő legfőképpen az izmosodásra fog koncentrálni. Figyelembe veszi, hol tartasz a legelején, melyek az erősségeid és hiányosságaid és az alapján állítja össze az edzéstervet.

Egy fineszprogram keretében a személyi edző feladata sokkal tágabb. Egy általános izomtömeg-növelő programmal kezdődhet, hogy némi súlyt, de legfőképpen izomzatot nyerj. Ez pedig számos gyakorlatot tartalmaz, melyeket a választott edződ mind nagyon jól ismer. Ilyenek például a has- vagy a lábizmok, a felsőtest (mellizom, váll, hát) és a karok (tricepsz, alkar vagy bicepsz) erősítése.

Ilyen esetben nem elég az, ha valaki csak szeretne személyi edző lenni a megfelelő képesítés nélkül, mindenképpen olyan edzőt kell választani, aki elvégzett egy ennek megfelelő tanfolyamot és akinek a munkája a fitnesz. Ez ugyanis egy olyan sport, amely akár elég veszélyes is lehet, ha nem tudod pontosan, hogyan is kell csinálni a gyakorlatokat és senki nem ellenőrzi. A választott személyi edződnek ezért száz százalékosan profinak kell lennie, akárcsak egy testépítő gyakorlatokban jártas testneveléstanárnak. A cél, ahogyan azt az előbbiekből már kitalálhattad, a gyors fejlődés és a sérülések elkerülése súlyemeléskor.

Személyi edző a jó alakért

A előbb említett edzésfajták nagyon a testre irányulnak és a cél nagyon konkrét. De néhányunk nem ennyire ambiciózus és nem feltétlenül tudja, mit is akar pontosan. Úgy is mondhatnánk, hogy a végső cél nagyon általános, mint például a fittség és az egészséges életmód visszanyerése.

alak visszanyerése
Hogyan nyerheted vissza az alakodat a leggyorsabban?

A fittséget bárki elvesztheti, akár egy élsportoló is. Az élet és a mindennapi tevékenységeink miatt néha nincs időnk vagy kedvünk sportolni, így előbb-utóbb felszedünk néhány felesleges kilót, elveszítjük a sportolással szerzett izomzatot, az állóképességünk is csökken… 

De itt a vége a passzivitásnak! Az új kitűzött cél: visszatérni a rendszeres sportoláshoz. 

A fitneszedzés néhány személyi edző specialitása. Pontosan tudják, hogyan kell dolgozni azokkal, akik sokáig nem mozogtak. Az otthoni vagy szabadtéri sportok programja nagyon változatos.

Kardióval kezdődik, természetesen sok futással, de elliptikus trénerrel, kerékpározással vagy akár futópados edzéssel is. Ezután jön az izomerősítés például fitneszgyakorlatokkal, a szervezet előbb-utóbb vissza fogja nyerni korábbi hajlékonyságát. Ezután csinálhatunk néhány jóga- vagy pilatesgyakorlatot a nyújtás, a hajlékonyséf és a relaxáció érdekében. Végül pedig egy fineszprogramhoz étrendi tanácsadás is társulhat, hiszen lehet, hogy egy diétába is belevágnál. 

Bátran kérdezd meg a leendő edződet, hogy rendelkezik-e mindezekkel a képességekkel és képzésekkel, hogy a lehető legjobban süljön el minden. 

Vége az elhízásnak, a túlsúlynak és a mindennapi stressznek egy gyógytornász segítségével

Muszáj beszélnünk erről a specialitásról is. Az edzés során sokkal többről van szó, mint hogy visszanyerd a régi alakodat, bikini bodyd legyen a strandon vagy fogyj egy kicsit, a személyi edző ugyanis az elhízott embereknek is segíthet, ami nagyon fontos egészségügyi szempontból.

Beszélhetünk tehát egészségügyi sportról is. A sportolás ilyenkor egyfajta kihívás a kliens számára, nemcsak a kitűzött célok, de a saját egészségük miatt is. Mert ha több tucat kilótól kell fokozatosan megszabadulni, ahhoz aztán eszméletlen kitartás kell!

sportolás és fogyás
Sportolással az elhízás ellen, egy egészségesebb élet irányába!

Na és persze jó adag motiváció, hogy visszanyerd az önbizalmad!

Semmi kétség afelől, hogy itt a Superprofon megtalálod majd a neked való személyi edzőt, akire szükséged van és aki képes megfelelően támogatni és segíteni téged a fogyásban. Közösen ki tudtok dolgozni egy személyre szabott programot, hogy minden alkalommal egyre közelebb kerülj a kitűzött célodhoz. 

Egészségügyi sportról beszélhetünk abban az esetben is, amikor a mindennapok stresszét és a szorongást küzdjük le a sportnak köszönhetően. Ezt leggyakrabban a feszített munkatempó okozza, sokan a sporthoz fordulnak, hogy kieresszék kicsit a gőzt. Ilyenkor másra is tudnak kicsit gondolni, nemcsak a felelősségre és a problémák halmazára.

A sportoláshoz nem kell bezárkóznod egy edzőterembe? a személyi edződ gondoskodik mindenről a különféle fitneszedzésekkel és sporttevékenységekkel (mint például a boksz), kardióval, relaxációval, hasizomgyakorlatokkal stb.

Az intenzív foglalkozásoknak köszönhetően szabadulj meg a stressztől és termelj endorfint, vagyis boldogsághormonokat!

Ha pedig nem szeretnél kimozdulni otthonról, az online személyi edzőkkel a nappalidban is sportolhatsz!

>

A platform , amely összeköti a magántanárokat és a tanulni vágyókat

Első óra ingyenes

Tetszett ez a cikk? Értékeld!

5,00 (1 rating(s))
Loading...

Nati

Rajongó típusú párizsi egyetemista vagyok, leendő csokiboltos, nyelvész, műfordító, zeneszerző, meg persze szépségkirálynő, hogy én is kívánhassak világbékét.