számológép

Matematika korrepetálás és matek magánórák

Mit kell tudni ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelő matek magántanárt? A gimnazisták, és főleg az elsős gimnazisták szülei leginkább matek magánórákat keresnek a Superprof-on. A különórák közül a matek magánórák a legkeresettebbek, ők a különórák sztárjai. A matematika az első osztálytól az érettségiig fontos tantárgy, és később is fontos lehet a munkában. Ezért választják évről […]

2022.05.315 perc olvasás

A matematika bonyolult és nehéz számodra?

Matek tanáraink rengeteg cikket írnak, hogy érthetőbbé tegyék ezt a tudományt.

Tanácsokat és segédleteket találsz, amelyek megkönnyítik a matematika tanulását.

A Superprof a referencia, a matematikatanár megtalálásához.

Ó a matek! Sok diák rémálma!

És mégis, az iskolai éveink alatt végig ott lesznek. Az érettségi érvényesítéséhez elengedhetetlen, főleg ha matematikához kapcsolódó szakmát választunk.

Az első olyan tudás, amely szentesíti a fiatal diákok tudását matematikából, amikor Pythagoras vagy Thales tételéről, törtről, szinuszról és koszinuszról vagy akár egyenletről van szó.

Vannak olyanok, akik emelt szintű matek érettségit szeretnének letenni, ahol a matematika még bonyolultabbé válik komplex számokkal, egyenletrendszerekkel, logaritmusokkal és egyéb exponenciális függvényekkel.

Időnként még azoknak is szüksége van néhány matematika leckére egy felfrissülésre, akik amúgy is remekelnek belőle.

 

Miért érdemes matek magánórára járni?

Annak ellenére, hogy manapság az online kurzusok minőségi matematikai gyakorlatokat kínálnak algebrával, trigonometriával és még geometriával is, a jó matematikatanárt soha semmi sem fogja pótolni.

Mikor érdemes matek magántanárhoz járni?

Amint szükségét érzed!

A gyermeked elveszett a valószínűségszámítás történetében? Nem érti, mire való az exponenciális?

Nem tudja hol kezdje el a felkészülést az emelt matekra?

Szeretnéd integrálni a matematikát és fejleszteni készségeid? Találd meg matek tanárod! Nála lesz a megoldás, ha megfelel az elvárásaidnak, segíteni fog előrehaladni.

Varázsló ? Nem, csak az aritmetika rajongója, és bármi, ami közvetlenül vagy közvetve kapcsolódik a matematikához.

 

Hogyan válasszunk matek tanárt?

Akár egy hivatásos tanártól veszel magánórát, akár egy olyan tanártól, akinek ez a diákmunkája, az a fontos, hogy tanítójellegű legyen órája.

A magánórák, és különösen a matematika leckék adása türelmet, pedagógiát és jól kidolgozott módszertant igényel, hogy átadja szenvedélyét, és lehetővé tegye a diák tanulmányi sikerét.

A javasolt matematikai gyakorlatokat bizonyos fogalmak elmélyítésére kell használni, mint például a derivált, a mátrix, a logaritmusfüggvény, a skalár, az aszimptota, a lineáris rendszerek vagy akár a binomiális törvény.

Az otthoni magánóráknak lehetővé kell tenniük a tanuló számára, hogy fejlődjön a fejszámolásban, tudjon áttekinthetõ lapokat készíteni.

Ez messze túlmutat az egyszerű házi feladatban. Valódi kapcsolatot és érzést kell teremteni a matektanárral, hogy gyorsabban haladjunk és megértsünk.

Platformunk magántanárai személyre szabott órákat kínálnak a tanulók igényei szerint.