Országok, ahol német a hivatalos nyelv

Némettanulás: az első lépések

Hogyan lehet megtanulni németül a nulláról? Akárki, aki folyamatosan tanul, fiatal marad. Henry Ford A tudás talán az egyetlen kimeríthetetlen erőforrás a mai világban, ráadásul egyedülálló sajátossága, hogy anélkül terjed és szaporodik, hogy megtagadná másoktól a hozzáférést. A német nyelvtanulásra is igaz ez, és persze a haladás - még egy teljesen kezdő számára is - […]

2022.11.2411 perc olvasás

müncheni képeslapok

Minden, amit a német tanulásról tudni akartál

A német nyelv a világban – miért tanuljunk Goethe nyelvén? Tudtad, hogy a német a legtöbbet beszélt nyelv Európában? A német világszerte több mint 100 millió beszélővel rendelkezik, az Európai Unióban pedig felülmúlja még az angolt is. Amikor úgy döntesz, hogy megtanulsz németül, vagy hogy Németországba költözöl, az általában azt jelenti, hogy érdeklődsz az ország […]

2022.10.247 perc olvasás

repülő felhők felett

Menj ki Németországba!

Minden, amit a Németországba költözéshez tudni kell Egyre nagyobb a külföldre költözési kedv a magyarokban. A statisztikák szerint a háború okozta bizonytalanság és az infláció többekben is aggodalmat keltett, jelen állás szerint a fiatalok közel harmada dolgozna vagy tanulna külföldön. A többség Európában maradna, a legnépszerűbb célpontok továbbra is Ausztria és Németország, de sokan már […]

2022.08.299 perc olvasás

tanulj németül

Tanulj meg gyorsan és könnyen németül

Útmutató a hatékony német nyelvtanuláshoz és gyors elsajátításához A szakértők többsége úgy gondolja, hogy az emberek nagyjából 6000 nyelvet beszélnek szerte a világon. Ez azt jelenti, hogy azok, akik idegen nyelvet szeretnének tanulni, igazán dúskálhatnak a választékban. Azonban, érdekes módon a világ népességének 99 százaléka csak 1 százalékát beszéli ennek a 6000 nyelvnek az ENSZ […]

2022.05.316 perc olvasás

Szeretnél megtanulni németül?

Némettanáraink hasznos tanácsokkal látnak el, hogy megtanuld Goethe nyelvét.

Lehetsz teljesen kezdő, szeretnéd fejleszteni tudásod vagy vizsgára készülnél, nálunk mindenképp találsz segítséget.

A Superprof a némettanárok referenciája, világszerte több ezer német anyanyelvű bízik bennünk.

Ha szeretnél németül megtanulni, nézd meg profiljaikat és válaszd ki a neked megfelelőt.

Rajtad a sor!

Német leckék minden szinten

A Superprof segítségével a német nyelv tanulása még soha nem volt ilyen egyszerű. Néhány kattintással találhatsz magántanárt a közeledben, akik segítenek a gyors német nyelvi fejlődésben, bármilyen szinten.

Kezdő lépések

Lehetsz kezdő német nyelvtanuló, iskolás, középiskolás vagy egyetemista, de a német nyelv tökéletes elsajátításához érdekes a magánórák felé fordulni.

A magánórák ára szinttől függően változik. Ezért megfizethető áron lehet kezdeni.

A személyre szabott tanítással a fejlődés gyorsan érezhető. Az is fontos, hogy egy jó tanár oktassa, hogy fenntartsa a motivációt és megtanulj helyesen németül beszélni.

A német magánórák előnyei

Egy német magántanár rendszeres támogatást és segítséget nyújt a német nyelv alapfogalmainak (német nyelvtan, deklinációk, német szókincs, ragozások, erős igék, szintaxis, határozószavak, elöljárószavak, idiomatikus kifejezések stb.) elsajátításában a német kiejtés megfeledkezésével. .

A német nyelv hatékony elsajátításához (és ez általában egy új nyelv tanulására is igaz) gyakorolnod és dolgoznod kell a szóbeli és írásbeli kifejezésén és szövegértésen.

Találd meg a több száz profil közül azt a magántanárt, aki képes lesz elkísérni és segíteni a német nyelvtudás elmélyítésében.

Kik a német magántanárok?

Szeretnél németül tanulni, de nem tudod, hol kezd el?

Németül tanulsz, de szeretnél tovább fejlődni és pótolni a hiányosságaidat?

Azt tervezed, hogy megtanulod Goethe nyelvét, hogy Németországban élj és dolgozz, vagy egyszerűen csak átutazd a Rajnát, és kommunikálni tudj?

Tudd meg, hogyan válassz német magántanárt.

Sok németül beszélő diák kínál német nyelvű segédleckéket. Fejlett nyelvtudásuk lehetővé teszi azoknak a német diákoknak a támogatását, akik nehezen beszélnek németül.

Miért tanulj németül?

A német nyelvtanulás szakmai szempontból fontos választás.

Németország Európa gazdasági motorja.

Tanuljon németül egy anyanyelvűvel

Ha magánórát kérsz egy anyanyelvi német tanártól, akkor átfogó képet kaphatsz, nem csak a német nyelvről, hanem a német kultúráról, hagyományokról és a német történelemről is.

Egy német anyanyelvűtől való tanulás egyúttal azt is jelenti, hogy a német nyelv minden aspektusát megismerjük.