repülő felhők felett

Menj ki Németországba!

Minden, amit a Németországba költözéshez tudni kell Egyre nagyobb a külföldre költözési kedv a magyarokban. A statisztikák szerint a háború okozta bizonytalanság és az infláció többekben is aggodalmat keltett, jelen állás szerint a fiatalok közel harmada dolgozna vagy tanulna külföldön. A többség Európában maradna, a legnépszerűbb célpontok továbbra is Ausztria és Németország, de sokan már […]

2022.08.299 perc olvasás

tanulj németül

Tanulj meg gyorsan és könnyen németül

Útmutató a hatékony német nyelvtanuláshoz és gyors elsajátításához A szakértők többsége úgy gondolja, hogy az emberek nagyjából 6000 nyelvet beszélnek szerte a világon. Ez azt jelenti, hogy azok, akik idegen nyelvet szeretnének tanulni, igazán dúskálhatnak a választékban. Azonban, érdekes módon a világ népességének 99 százaléka csak 1 százalékát beszéli ennek a 6000 nyelvnek az ENSZ […]

2022.05.316 perc olvasás

Szeretnél megtanulni németül?

Némettanáraink hasznos tanácsokkal látnak el, hogy megtanuld Goethe nyelvét.

Lehetsz teljesen kezdő, szeretnéd fejleszteni tudásod vagy vizsgára készülnél, nálunk mindenképp találsz segítséget.

A Superprof a némettanárok referenciája, világszerte több ezer német anyanyelvű bízik bennünk.

Ha szeretnél németül megtanulni, nézd meg profiljaikat és válaszd ki a neked megfelelőt.

Rajtad a sor!

Német leckék minden szinten

A Superprof segítségével a német nyelv tanulása még soha nem volt ilyen egyszerű. Néhány kattintással találhatsz magántanárt a közeledben, akik segítenek a gyors német nyelvi fejlődésben, bármilyen szinten.

Kezdő lépések

Lehetsz kezdő német nyelvtanuló, iskolás, középiskolás vagy egyetemista, de a német nyelv tökéletes elsajátításához érdekes a magánórák felé fordulni.

A magánórák ára szinttől függően változik. Ezért megfizethető áron lehet kezdeni.

A személyre szabott tanítással a fejlődés gyorsan érezhető. Az is fontos, hogy egy jó tanár oktassa, hogy fenntartsa a motivációt és megtanulj helyesen németül beszélni.

A német magánórák előnyei

Egy német magántanár rendszeres támogatást és segítséget nyújt a német nyelv alapfogalmainak (német nyelvtan, deklinációk, német szókincs, ragozások, erős igék, szintaxis, határozószavak, elöljárószavak, idiomatikus kifejezések stb.) elsajátításában a német kiejtés megfeledkezésével. .

A német nyelv hatékony elsajátításához (és ez általában egy új nyelv tanulására is igaz) gyakorolnod és dolgoznod kell a szóbeli és írásbeli kifejezésén és szövegértésen.

Találd meg a több száz profil közül azt a magántanárt, aki képes lesz elkísérni és segíteni a német nyelvtudás elmélyítésében.

Kik a német magántanárok?

Szeretnél németül tanulni, de nem tudod, hol kezd el?

Németül tanulsz, de szeretnél tovább fejlődni és pótolni a hiányosságaidat?

Azt tervezed, hogy megtanulod Goethe nyelvét, hogy Németországban élj és dolgozz, vagy egyszerűen csak átutazd a Rajnát, és kommunikálni tudj?

Tudd meg, hogyan válassz német magántanárt.

Sok németül beszélő diák kínál német nyelvű segédleckéket. Fejlett nyelvtudásuk lehetővé teszi azoknak a német diákoknak a támogatását, akik nehezen beszélnek németül.

Miért tanulj németül?

A német nyelvtanulás szakmai szempontból fontos választás.

Németország Európa gazdasági motorja.

Tanuljon németül egy anyanyelvűvel

Ha magánórát kérsz egy anyanyelvi német tanártól, akkor átfogó képet kaphatsz, nem csak a német nyelvről, hanem a német kultúráról, hagyományokról és a német történelemről is.

Egy német anyanyelvűtől való tanulás egyúttal azt is jelenti, hogy a német nyelv minden aspektusát megismerjük.